Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(amber123 @ 2010 07 11, 21:29)
pakartosiu kls, nes istryne ne i tema zinute ax.gif norejau paklaust, koks sepetelis labiau tinka, labiau patogus skystai pudrai tept? ar tas stipling brush ar pvz foundation brush? 4u.gif

Bandžiau ir su tuo, ir su tuo, tai nepatiko nė vienas ax.gif Nežinau, gal mano šepetėliai netinkami ar ką, bet su šlapia kempinėle man geriausiai pasidengia pudra...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 11, 21:29)
pakartosiu kls, nes istryne ne i tema zinute ax.gif norejau paklaust, koks sepetelis labiau tinka, labiau patogus skystai pudrai tept? ar tas stipling brush ar pvz foundation brush? 4u.gif

manau kiekvienai skirtingai, kam panasios formos i mac 187, o kam kaip mac 190 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 11, 21:35)
Bandžiau ir su tuo, ir su tuo, tai nepatiko nė vienas ax.gif  Nežinau, gal mano šepetėliai netinkami ar ką, bet su šlapia kempinėle man geriausiai pasidengia pudra...

Rimtai? bigsmile.gif o man kazkaip tos kempines schmoll.gif man kazkoks kvapas nuo ju buna kiek teko susidurt biggrin.gif nes pati is vis laaabai retai pudra naudoju skysta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 11, 21:35)
Bandžiau ir su tuo, ir su tuo, tai nepatiko nė vienas ax.gif  Nežinau, gal mano šepetėliai netinkami ar ką, bet su šlapia kempinėle man geriausiai pasidengia pudra...

o man tai visai nepatinka kempinele laugh.gif tik CS sintetiniu kabuki rolleyes.gif
Atsakyti
Man su šepetėliu kažkaip per plonai užtepa ir daugiau pudros reikia, tada tą šepetėlį plauti... doh.gif Žodžiu su kempinėle paprasčiau, tik būtinai ją sušlapinu, tada visai kitas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 11 liepos 2010 - 20:41
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 11, 21:40)
Man su šepetėliu kažkaip per plonai užtepa ir daugiau pudros reikia, tada tą šepetėlį plauti... doh.gif  Žodžiu su kempinėle paprasčiau, tik būtinai ją sušlapinu, tada visai kitas reikalas biggrin.gif

O tu ta pacia kempinele naudoji neplauta? g.gif juk joje irgi kakai kaupias ir poto smirda 4u.gif biggrin.gif o kad slapint reik esu girdejus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 11, 21:46)
O tu ta pacia kempinele naudoji neplauta? g.gif juk joje irgi kakai kaupias ir poto smirda 4u.gif  biggrin.gif o kad slapint reik esu girdejus drinks_cheers.gif

Nu kur gi lotuliukas.gif Žinoma kiekvieną kartą išplaunu, tik ją žymiai lengviau plauti, nei tarkim šepetėlį. Ir plaunu netgi su antibakteriniu skystu muilu, kad jokių ten bakterijų neliktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 11, 21:51)
A.. as ir galvoju..  4u.gif  biggrin.gif reiks pabandyt kada su kempine

user posted image

Va tokias naudoju, man jos patogiausios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 11, 21:53)
Va tokias naudoju, man jos patogiausios. smile.gif

Mhm, logiska.. nes tas kampas suteikia galimybe prieit prie sunkiau prieinamu vietu: aplink nosi, paakiai ir .tt bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai su kempinelem schmoll.gif visiskai nepatiko, kazkaip nelygiai pasidengia reikia daug bruzinti ir t.t. ax.gif Va dabar naudoju toki is CS:
Pink Synthetic Oval Foundation
user posted image
tai labai patinka, lygiai pasidengia thumbup.gif

bet dabar dar zadu uzsisakyt toki, nes isbandyt noriu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 20:20
QUOTE(6Combo9 @ 2010 07 11, 21:51)
Man tai su kempinelem  schmoll.gif visiskai nepatiko, kazkaip nelygiai pasidengia...

kaip keista, o man visos mano krempudros su kempinele puikiai dengiasi. nors man nepatinka, kad kempinele visada susinaudoja daugiau krempudros, nei tepant pirstais. beje, as visad sudrekinu kempinele pries naudojant.
Atsakyti
O ar bandete Eco tools sepetelius?kokia nuomone?
Atsakyti