QUOTE(Cinamonas* @ 2010 07 05, 23:57)
Merginos man reikia skubios konsultacijos
norejau patarimo ar cia naturaliu sereliu sepeteliai, nes mano odyte jautri, todel realiai nemacius bijau apsigauti, mergina kuri parduoda nera isitikinusi
Man atrodo naturaliu, bet negarantuoju.
O jus kokiu labiau norit? Mano oda taip pat jautri, o ypac dar pajautrejo kai isigijom suniuka (na cia atskira istorija, bet butent tai veislei nesu alergiska, nors kai tik tik isigijom ji, tai va tada siek tiek dar susijautrino oda). Tai va tuo metu kaip tik turejau Dior pudros sepeteli (naturaliu sereliu), kuriuo labai dziaugiausi, bet kai pajautrejo man oda, tai su tuo sepeteliu nebegalejau dazytis: iskart oda niezet pradedavo ir veiduka plemais ismesdavo. Aisku cia neilgam, bet jei kur skubiau tekdavo eit, tai jau viskas....
Uztai stengiausi atrast sintetinio plauko serelius, tai jie jau tikrai nieko nejautrina (aisku priklauso nuo paciu sereliu svlenumo, nes buna ir tokiu, kad kaip tarka brauko per veida
). Nors tuo jautriausiu savo metu dar turejau ir CoastalScents naturaliu seriu sepeteliu, tai nuo ju nieko, o keisciausia, kad pas mane ir akys labai jautrios, bet naturaliu seriu sepeteliai visiskai puikiai joms tinka. Dabar turiu dar ir Sigma septelius, kuriuose ir naturaliu, ir ne yra sereliu. Bei mano mylimukas milzinas is Sephora. Tai manau daug duoda ne tik sereliai, bet ir pats sepetelio svelnumas. Nors jei yra glaimybe vistiek stengiuosiu imt sintetini.