Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Etama @ 2010 07 02, 19:13)
Atsiemiau lauktuosius ELF studio sepetelius (11 sepeteliu rinkini), labai geras ispudis, atrodo taip profesionaliai rolleyes.gif  sereliai minkstuciai, sepeteliai seseliams standus. Tik geriausi atsiliepimai first.gif (pirmieji "normalus" mano sepeteliai, nesidazydavau beveik anksciau, bet nenuvyle tikrai hihihi.gif )

dar viena patenkinta pirkeja mirksiukas.gif thumbup.gif man jie labai geri, praktiskai visi naudojami ( tik skystai kiek retokai )
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 07 03, 01:07)
dar viena patenkinta pirkeja  mirksiukas.gif  thumbup.gif   man jie labai geri, praktiskai visi naudojami ( tik skystai kiek retokai )

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
man irgi paliko gera ispudi, visa pusdieni maliavojausi, dariau eksperimentus biggrin.gif nujauciu, kad visu sepeteliu nepanaudosiu apskritai, bet va C brush, kirstu kampu, fan brush ir contour tai jau idarbinti kaip reikalas, matau, kad ir bus einamiausi lotuliukas.gif dabar seseliu reikia unsure.gif
O beje, skystai pudrai, tai kuris sepetelis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 03 liepos 2010 - 00:59
QUOTE(Etama @ 2010 07 03, 01:58)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif
man irgi paliko gera ispudi, visa pusdieni maliavojausi, dariau eksperimentus biggrin.gif nujauciu, kad visu sepeteliu nepanaudosiu apskritai, bet va C brush, kirstu kampu, fan brush ir contour tai jau idarbinti kaip reikalas, matau, kad ir bus einamiausi lotuliukas.gif  dabar seseliu reikia unsure.gif
O beje, skystai pudrai, tai kuris sepetelis? g.gif

tai kirstas manau, nes parasyta foundation brush g.gif bent jau as taip galvoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 07 03, 02:24)
tai kirstas manau, nes parasyta foundation brush  g.gif  bent jau as taip galvoju  unsure.gif

Hmm, visai neseniai maciau video, kaip su "powder brush" tipo sepeteliu tapsnojo krem pudra g.gif bet tiesa sakai, paskaiciau ir prisiminiau-su tuo kirstu irgi tepa krem pudra, tik skaitosi jis tokioms vietoms kaip nosies snapeliai ir pan., kur reikia prieiti kampu tsakant
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 07 03, 02:30)
Hmm, visai neseniai maciau video, kaip su "powder brush" tipo sepeteliu tapsnojo krem pudra g.gif bet tiesa sakai, paskaiciau ir prisiminiau-su tuo kirstu irgi tepa krem pudra, tik skaitosi jis tokioms vietoms kaip nosies snapeliai ir pan., kur reikia prieiti kampu tsakant

taip, su PB ir as krempudra tepu kartais, tik as retai daba krempudra naudoju, tai tik CB maksimaliai einamiausias ir dar skaistalams smile.gif o kiti tai pagal poreiki, jei dazausi rolleyes.gif dar labai antakiams patinka, toks nedidukas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 03 liepos 2010 - 01:42
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 07 05, 23:57)
Merginos man reikia skubios konsultacijos 4u.gif  norejau patarimo ar cia naturaliu sereliu sepeteliai, nes mano odyte jautri, todel realiai nemacius bijau apsigauti,  mergina kuri parduoda nera isitikinusi

Man atrodo naturaliu, bet negarantuoju. g.gif

O jus kokiu labiau norit? Mano oda taip pat jautri, o ypac dar pajautrejo kai isigijom suniuka (na cia atskira istorija, bet butent tai veislei nesu alergiska, nors kai tik tik isigijom ji, tai va tada siek tiek dar susijautrino oda). Tai va tuo metu kaip tik turejau Dior pudros sepeteli (naturaliu sereliu), kuriuo labai dziaugiausi, bet kai pajautrejo man oda, tai su tuo sepeteliu nebegalejau dazytis: iskart oda niezet pradedavo ir veiduka plemais ismesdavo. Aisku cia neilgam, bet jei kur skubiau tekdavo eit, tai jau viskas.... doh.gif Uztai stengiausi atrast sintetinio plauko serelius, tai jie jau tikrai nieko nejautrina (aisku priklauso nuo paciu sereliu svlenumo, nes buna ir tokiu, kad kaip tarka brauko per veida doh.gif ). Nors tuo jautriausiu savo metu dar turejau ir CoastalScents naturaliu seriu sepeteliu, tai nuo ju nieko, o keisciausia, kad pas mane ir akys labai jautrios, bet naturaliu seriu sepeteliai visiskai puikiai joms tinka. Dabar turiu dar ir Sigma septelius, kuriuose ir naturaliu, ir ne yra sereliu. Bei mano mylimukas milzinas is Sephora. Tai manau daug duoda ne tik sereliai, bet ir pats sepetelio svelnumas. Nors jei yra glaimybe vistiek stengiuosiu imt sintetini. ax.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galit idet foto sepetelio, kuriuo butu lengviausia ir patogiausia ryskinti voko rauksle seseliu? g.gif 4u.gif nu zinot kai buna.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 10, 19:53)
Mergaites, gal galit idet foto sepetelio, kuriuo butu lengviausia ir patogiausia ryskinti voko rauksle seseliu? g.gif  4u.gif nu zinot kai buna.. biggrin.gif

domina kokios nors butent firmos, ar apskritai?
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 07 10, 20:17)
domina kokios nors butent firmos, ar apskritai?

Apskritai noriu tik forma pamatyt 4u.gif o pirksiu jau pagal isgales kaip sknt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 10, 20:37)
Apskritai noriu tik forma pamatyt 4u.gif o pirksiu jau pagal isgales kaip sknt biggrin.gif

raukslei
CS
user posted image
mac
user posted image
inglot
user posted image
mazdaug tokie ax.gif
Atsakyti

i 
Žinutės ne į temą ištrintos.
Atsakyti
pakartosiu kls, nes istryne ne i tema zinute ax.gif norejau paklaust, koks sepetelis labiau tinka, labiau patogus skystai pudrai tept? ar tas stipling brush ar pvz foundation brush? 4u.gif
Atsakyti