Gal kas naudojat toki Urban Decay sepeteli? Butu idomus atsiliepimai?
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 12, 22:50)
as ant tos nuolaidos uztaikiau bet reikia klausinet tarpininkiu, jos pasako ar nuolaida galioja, buna studio linijai, o buna mineralinei, ivairiai
man tai laaaabai patinka, jau praktiskai visus isbandziau, jie verti savo pinigiuku
del siuntimo kainos, tai priimkit kaina ir pridekit 15-20 proc. tarpininkavimo (ziurekit internetiniu parduotuviu psl.) ir siuntimas i LT
man tai laaaabai patinka, jau praktiskai visus isbandziau, jie verti savo pinigiuku
del siuntimo kainos, tai priimkit kaina ir pridekit 15-20 proc. tarpininkavimo (ziurekit internetiniu parduotuviu psl.) ir siuntimas i LT
Gal galima i az per kuria uzsakinejote ir kuri tarpininke netingi pranesti apie tokias akcijas?
Galiu tik baltai pavydeti, kad taip pasiseke su nuolaida, jau kaip man uzsireike, negaliu o kiek jums gavosi is viso, su 50% nuolaida ir siuntimu? Ar muitu nebuvo?
Ir kaip manote, ar verta ebay ziureti siu sepeteliu? Manau butu paprasciau sutarti del muitu ir pan., firma nemanau kad rasytu mazesne verte
QUOTE(vienintelė @ 2010 06 12, 22:28)
Tikrai pasiseke vis dvejojau ar pirkti ar ne bet vyrui atsibodo mano dvejojimas ir sakė pirk kad jam tik galvos nebekvaršinčiau, atsidarau ir netikiu savo akimis akcija, tai ir nusprendžiau kad tikrai paimsiu
Kabukis labai patinka, minkštutis, nesišeria gražiai padengia, lengvai išsikirsto, na po kol kas jokių minusų, o dar ir i rankine labai gerai isimesti.
Man šėrėsi tik du šepetėliai SS187 ir SS150, abu ir plaunant kelis plaukus pametė ir dažantis tas pats, tikiuosi po kurio laiko baigsis, man tai nesibado SS187. O su kuo plaunat? aš tai su vaikišku šampūnu
Kabukis labai patinka, minkštutis, nesišeria gražiai padengia, lengvai išsikirsto, na po kol kas jokių minusų, o dar ir i rankine labai gerai isimesti.
Man šėrėsi tik du šepetėliai SS187 ir SS150, abu ir plaunant kelis plaukus pametė ir dažantis tas pats, tikiuosi po kurio laiko baigsis, man tai nesibado SS187. O su kuo plaunat? aš tai su vaikišku šampūnu
Ploviau su Johnsons baby ramuneliu sampunu. Turbut kalta mano isijautrinusi oda
sveikos merginos. labai reikia patarimo, galkuri nors anksciau rese tai labai atsiprasau jei prasysiu kartotis, tik dabar susidomejau sepeteliais seseliams, tai nezinau kiek ir kokiu (paskirtis) reikia kad graziai pasidazyti. aciu uz atsakyma
QUOTE(agnytyte @ 2010 06 18, 11:17)
sveikos merginos. labai reikia patarimo, galkuri nors anksciau rese tai labai atsiprasau jei prasysiu kartotis, tik dabar susidomejau sepeteliais seseliams, tai nezinau kiek ir kokiu (paskirtis) reikia kad graziai pasidazyti. aciu uz atsakyma
As irgi pradedancioji, issirinkau 11 sepeteliu rinkini-ten yra ir pudrai sepetukai keli berods, ir seseliams kokiu tik sirdis geidzia. Perskaiciusi daug atsiliepimu, visa sia tema, issirinkau kaip geriausius kainos ir kokybes santykiu ELF studio sepetelius ir jau laukiu parvykstant viena zinute auksciau kaip tik parasiau del nuolaidos vykstancios, visai ELF STUDIO linijai -50%, as emiau 11 sepeteliu rinkini (faina ir kad dekliukas bus, o ir siaip visi makiazui reikalingi sepetukai-kuriu nenaudosiu bet kada bus galima parduoti)
Papildyta:
siaip perverskit tema, jei norit tik keliu sepeteliu butent akiu makiazui, kazkur tikrai buvo rasyta kokiu minimaliai pakaktu. jei neklystu kazkur labiau i temos gala
Gal kuri yra bandžiusi ar girdėjusi atsiliepimų, arba tiesiog turi kokios informacijos apie Fräulein 3°8 šepetėlius, jų kokybę, šerelius?
Čia jų pvz:
http://www.fraulein3...sp?ProductID=48
Čia jų pvz:
http://www.fraulein3...sp?ProductID=48
Pagaliau atsirado prekyboje CoastalScents 'Synthetic Buffer Brush Large', tai prigriebiau - po Milmar komentaru negalejau atsispirt pagundai ji isbandyt.
O siaip uzziurejau, kad CS kai kuriems rinkinukams yra nuolaidos, tai tikrai naujokems sepeteliu sferoje rekomenduociau si - esu turejus 'Go 7 professional' firmos is UK tokio tipo rinkinuka (isskyrus firmos pavadinima, viskas idealiai atitinka), buvo vienas pirmuju mano rinkiniu, tai iki siol prisimenu ji labai gerai: darba atlikdavo puikiai, nesisere sereliai, itin svelnus sepeteliai.
NUORODA
O siaip uzziurejau, kad CS kai kuriems rinkinukams yra nuolaidos, tai tikrai naujokems sepeteliu sferoje rekomenduociau si - esu turejus 'Go 7 professional' firmos is UK tokio tipo rinkinuka (isskyrus firmos pavadinima, viskas idealiai atitinka), buvo vienas pirmuju mano rinkiniu, tai iki siol prisimenu ji labai gerai: darba atlikdavo puikiai, nesisere sereliai, itin svelnus sepeteliai.
NUORODA
QUOTE(shopingas @ 2010 06 26, 00:38)
Pagaliau atsirado prekyboje CoastalScents 'Synthetic Buffer Brush Large', tai prigriebiau - po Milmar komentaru negalejau atsispirt pagundai ji isbandyt.
Tai lauksiu jusu nuomones dabar... Idomu, kaip jis jums .
As tai zinokit ir ta kabuki pamilau. Dabar ji naudoju kompaktinems. Na nezinau, bet man tinka. Gal kad nieko geriau nebandziau. O tuo su koteliu (kuri isigijot) dengiu dazniausiai kremine arba krema su spalva, nors ir su bronzantu jis man neblogai draugauja, bet ne konturavimui, o idegio efektui.
QUOTE(Milmar @ 2010 06 28, 00:17)
Tai lauksiu jusu nuomones dabar... Idomu, kaip jis jums .
Butinai pasipasakosiu gavus ir isbandzius sepeteli. Planuoju naudot arba pudrai, arba bronzatui - ziuresiu kam labiau pritaikysiu.
Jau pora kartu daziausi siuo sepeteliu, tai galiu parasyt ka manau Pats sepetelis laaabai svelnus, maloniai prie veiduko jauciasi. Kolkas juo tik pudra tepiau, tai sakyciau daugokai paima, storiau padengia (na as cia isivaizduoju, kad storiau, nes realiai nesimato to sluoksnio, bet sprendziu pagal tai, kiek paima pudros ant sepetelio ir kad ji turi likt ant veiduko), lengvai ir lygiai padengia produkta. Nors pirmakart juo tepantis keista buvo, nes pudra jau ipratau su Sephora milzinu sepeteliu tept, tai sitas toks mazas mazas pasirode. Bet dabar jau nieko. Dar bandysiu bronzatui ji ir turbut isbandysiu Sephora milzina bronzatui - gal sugalvosiu kaip kitaip juos panaudot
Bionic Flat Top Buffer Brush
Bionic Flat Top Buffer Brush