QUOTE(vienintelė @ 2010 06 11, 23:08)
Niu va išpjauti ir jau keletas panaudoti, tai kol ploviau keli plaukeliai iškrito ir SS187 ir SS150, abu šiek tiek dažė, SS224 šiek tiek pasipūtes, galvoju gal parplauti ir dar ant jo balzamo kokio užtept
, nors jau kai gavau panašiai atrode.
Gaila kad nelabai galiu jų palyginti su kių firmų, bet kaip tik labai kiles noras apsilankyti ir pačiupinet parduotuvese, tik su galybemis sunkiau, kaip rašiau du maži vaikai. Na bet dabar apie šepetėlius, tepiau kremine pudra su SS187 ir SS190 tai abu variantai man patiko, gal labiau patiko su SS187, gražiai lygiai padengė. Dar išbandžiau kabuki, tai man labai patiko, minkštas, švelnus gražiai padengia.
O dėl to ar verta siustis ar ne sunku man ka paskyti, aš jais patenkinta, o jei jus kauniete mielai kviečiu i svečius pasibandyti
)) ir apžiūrėti tada ir apsipresti gal bus lengviau
renrich as mokejau 91 nes tuo metu buvo akcija ir papildomai kabuki gavau už tą suma, kuris mana labai patinka o ir kelionej labai patogu
tiesa sakant taip ir pagalvojau kad kazkokia akcija buvo. Pataikete tikrai ant labai gero pasiulymo, jei neklystu atskirai tas kabukis kainuoja 25$
. Gaila , kad pati praziopsojau. Mano ss224 irgi pasiputes ir plaunant sakyciau labiausiai seresi. Iskrito gal po viena plaukeli is ss150 ir ss168. man ss239 sereliai pasirode kiek astroki, bet cia gal tik man taip, pastaruoju metu akiu voku oda gana jautri. Ir dar manau perplausiu ss187 su kondicionierium, nes dengiant skysta pudra ,,taskavimo'' budu (sorry, nezinau kaip teisingai vadinasi
) kartais toks kaip pabadymas jauciasi, bet vel gi tai galima nurasyti mano superjautriai odai.
Visumoje sepeteliai tikrai verti demesio