Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 06, 19:12)
nu va, dar viena budas plauti teptukus  biggrin.gif  tik vat as pagalvojau, jei teptukai naturaliu plauku, tai vat gyvuno as tai su indu plovikliu neplauciau, tik su sampunu, bet gal tas neutral geras  g.gif 
O jei ne paslaptis, kaip jus juos tikranat kad svelnus, ant saves bandot su d. kosmetika? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Na mano nenatūralių plaukelių, tai dėl kitų komentuoti negaliu. Taip, ant savęs. Ir šiaip turbūt nebuvo žmogaus kuris palietęs nepasakytų, tarkim: "O, kokie švelnūs šepetėliai, pirmą kartą tokius matau" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 06, 19:17)
Na mano nenatūralių plaukelių, tai dėl kitų komentuoti negaliu. Taip, ant savęs. Ir šiaip turbūt nebuvo žmogaus kuris palietęs nepasakytų, tarkim: "O, kokie švelnūs šepetėliai, pirmą kartą tokius matau" smile.gif

o tai kokios firmos turit ir naudojat? Makiazu temoje matos kad ne viena ir ne du turit, tai vat idomu kokie labiausiai patinka ir su kuriais patogu padirbet rolleyes.gif
As tai planuoju dar koki sigmos rinkunuka pasiimti blush2.gif bet biski veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 06, 22:00)
o tai kokios firmos turit ir naudojat? Makiazu temoje matos kad ne viena ir ne du turit, tai vat idomu kokie labiausiai patinka ir su kuriais patogu padirbet  rolleyes.gif
As tai planuoju dar koki sigmos rinkunuka pasiimti  blush2.gif  bet biski veliau  4u.gif

Pas mane visi iš EverydayMinerals. Tačiau kai kurių jau negamina. Kokius matote tam puslapyje tai visus turiu, ir dar kelis kokių ten nėra. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 06, 22:39)
Pas mane visi iš EverydayMinerals. Tačiau kai kurių jau negamina. Kokius matote tam puslapyje tai visus turiu, ir dar kelis kokių ten nėra.  bigsmile.gif

na seseliams nera labai jau didelis pasirinkimas, bet gal jusu kiek kitoks asortimentas smile.gif kaip patinka sklaidymui skirti?
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 06, 23:36)
na seseliams nera labai jau didelis pasirinkimas, bet gal jusu kiek kitoks asortimentas  smile.gif  kaip patinka sklaidymui skirti?

Šešėliams turiu 6 šepetukus, man pakanka tikrai. O skaidymui tai naudoju tuos abudu, gerai atlieka savo darbą. Eye Blending Brush naudoju šviesioms spalvoms skaidyti, maždaug ties akies viduriu, o su Dome Blending Eye Brush skaidau tamsias spalvas išoriniam kamputyje. smile.gif Šie man labiausiai patinka, bei Angled Brow & Liner Brush - ir antakiams sutvarkyti, ir pravedimui. Žodžiu, parašiau kuriuos labiausiai mėgstu, nors kiti ne ką prastesni. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va mano užsakyti šepeteliai jau laukia manęs pašte:))) Jei neparašyta apie jokius mokesčius tai jau nebeteks jų susimokėt ar tik nuėjus apie tai sužinosiu? Labai nekantrauju juos psiimti.
Tiesa jus juos plaunate tik gavusios? Ar pradžiai nereikia kažkaip praleidau
Atsakyti
mhm, jei neparašyta pašto pranešime apie mokesčius reiškiasi jų ir nepriskaičiavo, taigi ramuma smile.gif o dėl plovimo tai pridedamame prie siuntinio informaciniame lepelyje parašyta, kad prieš naudojant išplauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 02, 00:27)
tai kaip pavadinsi taip nepagadinsi  mirksiukas.gif  biggrin.gif
reikia jau ten i krepsi deti ir ziureti, cia daug kas siuntesi, gal lisik gales pakomentuot, neperseniausiai siuntesi  4u.gif

kai siuntiesi prekiu uz mazdaug 10-15$ siuntimas kainuoja apie 3$ su centais smile.gif

kai pirkau uz didesne suma, apie 20$, uz siuntima mokejau apie 5$

siuntimo kaina galima pamatyti tik check out metu smile.gif - priesh atsiskaitant. Bet galima nemoket, o pamacius kiek kainuos siuntimas sugrizt atgal prie prekiu krepselio smile.gif

vakar gavau savo 5 CS seseliu sepetelius. Veliau idesiu visu foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 08 birželio 2010 - 09:27
Mano sepeteliu rinkinys jau pas mane
vaizdine medziaga :
user posted image
user posted image
user posted image
pirmieji mano įspudžiai, kad minkštučiai šepeteliai, bet pats dėklas nelabai patiko nelabai kokybiškai pasiutas, nedailus. kabuki super švelnus dar nespėjau nieko išbandyt tik ant veido šiaip perbraukiau, per laika manau parašysiu jei tik įdomu.
O mokesčių jokių nepriskaičiavo tai super thumbup.gif nemažai susitaupe
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 06 08, 13:21)
nemazai sepeteliu akytem  bigsmile.gif foto i eteri prasom ir komentarus apie kiekviena biggrin.gif  4u.gif  4u.gif

butinai smile.gif o komentarai bus kai visus ishbandysiu smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2010 06 08, 14:32)
vaizdine medziaga :

o kas cia per sepeteliai ? smile.gif is kur uzsakinejot ? simpatiski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 06 08, 13:32)
vaizdine medziaga :

neblogas rinkinukas. cia gal sigma? kur pirkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 06 08, 13:41)