QUOTE(Kristepala @ 2010 06 01, 16:40)
Papildyta:
bet cia ne kabuki
ar nera jis labai minstas?
Pati turiu Artdeco kabuki, bet jau pabodo ir nervina, kad lieka mazu plaukeliu ant veido...po to turiu darbo rankioti juos
Viename yotube`s vidoe radau, kad kirstinis kabuki storesniu sluoskniu padengia veida, kazin kaip yra is tiesu
http://www.youtube.c...feature=channel
taip, storesniu, jis labai gerai dengia mineraline, sausas gal kiek per storai, bet skysta tai tiesog perfect
nei vienas teptukas man taip gerai ir kas svarbu greitai, nedengia
ji siulau rinktis toms, kurios nori tepti mineralke, arba skysta, manau neapsiriks
labai standus ir koncentruotas teptukas. Su juo jau koki bronzata be sansu uztepti, busit negriukas
Papildyta:
QUOTE(zivka23 @ 2010 06 01, 18:36)
mergaites, labai reikia jusu patarimo! tiesa, nesu tikra, kad cia kreipiuosi, bet gal labai nesupyksit, jei ne i tema pavarysiu
vakar pirma karta isploviau savo BM sepetuka ir kazkas atsitiko - taip issipute ir suminkstejo...nepatinka man jis toks
ka dariau ne taip? dar slapia suformavau, kad nebutu kreivas, atrode viskas bus ciki, bet kai isdziuvo, pasikeite. galvoju, gal reikejo ka nors ant tu sereliu uzmauti, kad nesipustu...? patarkite kaip sugrazinti sepetukui buvusia forma. aciu
kai noriu kad mano teptukas butu kiek pasiputes - pasipures, tai plaunu sampunu volumizing, o kai noriu kad visi seriukai butu priglude, tai vaikisku (kuris sutvarko nepaklusnius plaukucius
) tai ir skirtuma jauciu