Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(rutuliukė @ 2010 06 01, 13:37)
Viol, o kokios firmos sis geris?  g.gif klausiu, nes pati jieskau sau naujo sepetelio mineralinei  blink.gif

Coastal Scents

Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 01, 01:20)
Taip smile.gif EM visgi geresnis, ir man netgi žymiai ax.gif

idomu, mes apie ta pati kabuki kalbam? rolleyes.gif man sis patinka dar ir todel, kad jis tiesiai kirstas, o kiti, kuriuos bandziau, jie kiek apvalus, tai man CS del to pranasesnis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
nemanes klausiat, bet atsakysiu rolleyes.gif EM Flat Top Brush irgi tiesiai kirstas, neuzapvalintas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 06 01, 14:03)
nemanes klausiat, bet atsakysiu rolleyes.gif EM Flat Top Brush irgi tiesiai kirstas, neuzapvalintas 4u.gif

niu gal smile.gif tai saunu tada, nes man CS privalumas butent sis ir buvo be to kad jis dar toks storuliukas ir juo pasidazyt iseina labai greitai ax.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 01, 14:55)
idomu, mes apie ta pati kabuki kalbam?  rolleyes.gif man sis patinka dar ir todel, kad jis tiesiai kirstas, o kiti, kuriuos bandziau, jie kiek apvalus, tai man CS del to pranasesnis  blush2.gif

bet cia ne kabuki g.gif ar nera jis labai minstas?

Pati turiu Artdeco kabuki, bet jau pabodo ir nervina, kad lieka mazu plaukeliu ant veido...po to turiu darbo rankioti juos doh.gif

Viename yotube`s vidoe radau, kad kirstinis kabuki storesniu sluoskniu padengia veida, kazin kaip yra is tiesu 4u.gif

http://www.youtube.c...feature=channel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 01 birželio 2010 - 15:40
QUOTE(lisik @ 2010 06 01, 13:10)
pas jus toks? smile.gif  ten kabukio be koto nemaciau smile.gif

user posted image

Taip toks smile.gif Jau metai laiko, o nė vienas plaukelis nenubyrėjo, išplauni ir vėl kaip naujas. Tikrai kokybiški šie šepetėliai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 01, 16:03)
niu gal smile.gif  tai saunu tada, nes man CS privalumas butent sis ir buvo be to kad jis dar toks storuliukas ir juo pasidazyt iseina labai greitai  ax.gif

Aš turiu ir kirsta, bet jis man nepatinka. ax.gif
Atsakyti
mergaites, labai reikia jusu patarimo! tiesa, nesu tikra, kad cia kreipiuosi, bet gal labai nesupyksit, jei ne i tema pavarysiu ax.gif vakar pirma karta isploviau savo BM sepetuka ir kazkas atsitiko - taip issipute ir suminkstejo...nepatinka man jis toks verysad.gif ka dariau ne taip? dar slapia suformavau, kad nebutu kreivas, atrode viskas bus ciki, bet kai isdziuvo, pasikeite. galvoju, gal reikejo ka nors ant tu sereliu uzmauti, kad nesipustu...? patarkite kaip sugrazinti sepetukui buvusia forma. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivka23 @ 2010 06 01, 19:36)
mergaites, labai reikia jusu patarimo! tiesa, nesu tikra, kad cia kreipiuosi, bet gal labai nesupyksit, jei ne i tema pavarysiu ax.gif  vakar pirma karta isploviau savo BM sepetuka ir kazkas atsitiko - taip issipute ir suminkstejo...nepatinka man jis toks verysad.gif ka dariau ne taip? dar slapia suformavau, kad nebutu kreivas, atrode viskas bus ciki, bet kai isdziuvo, pasikeite. galvoju, gal reikejo ka nors ant tu sereliu uzmauti, kad nesipustu...? patarkite kaip sugrazinti sepetukui buvusia forma. aciu 4u.gif

Hmmm g.gif keista, o kuo plovet, ir kaip? Nes as kai savuosius isplaunu tai man jie kaip nauji thumbup.gif nei issipucia, nei ka. Ir ant sereliu nieko nemaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 06 01, 16:40)
Papildyta:
bet cia ne kabuki  g.gif  ar nera jis labai minstas?

Pati turiu Artdeco kabuki, bet jau pabodo ir nervina, kad lieka mazu plaukeliu ant veido...po to turiu darbo rankioti juos doh.gif

Viename yotube`s vidoe radau, kad kirstinis kabuki storesniu sluoskniu padengia veida, kazin kaip yra is tiesu  4u.gif 

http://www.youtube.c...feature=channel

taip, storesniu, jis labai gerai dengia mineraline, sausas gal kiek per storai, bet skysta tai tiesog perfect thumbup.gif nei vienas teptukas man taip gerai ir kas svarbu greitai, nedengia biggrin.gif
ji siulau rinktis toms, kurios nori tepti mineralke, arba skysta, manau neapsiriks cool.gif
labai standus ir koncentruotas teptukas. Su juo jau koki bronzata be sansu uztepti, busit negriukas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zivka23 @ 2010 06 01, 18:36)
mergaites, labai reikia jusu patarimo! tiesa, nesu tikra, kad cia kreipiuosi, bet gal labai nesupyksit, jei ne i tema pavarysiu ax.gif  vakar pirma karta isploviau savo BM sepetuka ir kazkas atsitiko - taip issipute ir suminkstejo...nepatinka man jis toks verysad.gif ka dariau ne taip? dar slapia suformavau, kad nebutu kreivas, atrode viskas bus ciki, bet kai isdziuvo, pasikeite. galvoju, gal reikejo ka nors ant tu sereliu uzmauti, kad nesipustu...? patarkite kaip sugrazinti sepetukui buvusia forma. aciu 4u.gif

kai noriu kad mano teptukas butu kiek pasiputes - pasipures, tai plaunu sampunu volumizing, o kai noriu kad visi seriukai butu priglude, tai vaikisku (kuris sutvarko nepaklusnius plaukucius biggrin.gif ) tai ir skirtuma jauciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 01 birželio 2010 - 20:15
QUOTE(lisik @ 2010 06 01, 13:10)

o jus siuos sepetukus is kur perkate ar i lt siuncia http://www.everydayminerals.com kazkaip niekur nerandu info i kur jie siuncia? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luni: 01 birželio 2010 - 20:48
Na, supratau, kad tas tiesus kabuki labiausiai tinka mineralinei... ko as ir ieskau ax.gif O kaip siunciates "Coastal Scents" kosmetinius teptukus, gal jie tiesigiai siuncia i LT, ar tik per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 01 birželio 2010 - 21:04
QUOTE(Kristepala @ 2010 06 01, 22:03)
Na, supratau, kad tas tiesus kabuki labiausiai tinka mineralinei... ko as ir ieskau  ax.gif O kaip siunciates "Coastal Scents" kosmetinius teptukus, gal jie tiesigiai siuncia i LT, ar tik per tarpininkes  4u.gif

Is CS galima tiesiai i LT atsisiusti mirksiukas.gif
Atsakyti