Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 31, 01:34)
turejau apie metus, jei ne daugiau, kiek ploviau, nei forma nei kas nepasikeite. Seriai liko savo vietoje, svelnumas liko smile.gif tik visgi mineralinei geresnis CS kabukis, kuris ziuriu dar vienam zmoguciui patiko  thumbup.gif

drinks_cheers.gif jau net daugiau nei vienam - as irgi CS tepiau mineraline - nuostabiai padengia, viskas tiesiog liuks smile.gif tobulas kabukis.
Atsakyti
As tai is CS bandziau tepti tiek mineraline, tiek meteoritus, apie atvejais labai puikiai tarnavo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
http://www.coastalsc...brush-large.cfm
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 31, 01:34)
turejau apie metus, jei ne daugiau, kiek ploviau, nei forma nei kas nepasikeite. Seriai liko savo vietoje, svelnumas liko smile.gif tik visgi mineralinei geresnis CS kabukis, kuris ziuriu dar vienam zmoguciui patiko  thumbup.gif

O kaip CS padengia veidą mineraline? Gerai maskuoja? Kaip tvarkosi su poromis?
Noriu pakeisti šepetėlį savao mineralinei, tai misliju, kokį čia tobulą išsirinkus ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 31, 21:42)
Noriu pakeisti šepetėlį savao mineralinei, tai misliju, kokį čia tobulą išsirinkus  ax.gif  biggrin.gif

jis koncentruotas, labai tolygiai paskirsto ir naturaliai ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 31, 21:42)
Noriu pakeisti šepetėlį savao mineralinei, tai misliju, kokį čia tobulą išsirinkus  ax.gif  biggrin.gif

Man tobulas mineralinei EverydayMinerals kabukis smile.gif Kolkas geresnio neradau...
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 05 31, 23:24)
Man tobulas mineralinei EverydayMinerals kabukis smile.gif  Kolkas geresnio neradau...

CS bandytas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 01, 00:25)
CS bandytas?  bigsmile.gif

Taip smile.gif EM visgi geresnis, ir man netgi žymiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 01, 01:20)
Taip smile.gif EM visgi geresnis, ir man netgi žymiai ax.gif

O kuom konkrečiai? unsure.gif Ir kokią mineralinę naudojat? Aš ieškau šepečio BE mineralinei. Kitos man kažkokios ne tokios, kitaip dengiasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 01 birželio 2010 - 06:50
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 01, 07:49)
O kuom konkrečiai?  unsure.gif  Ir kokią mineralinę naudojat? Aš ieškau šepečio BE mineralinei. Kitos man kažkokios ne tokios, kitaip dengiasi...

Švelnesnis, lygiau padengia veidą. Naudoju EM mineralinę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 01, 08:08)
Švelnesnis, lygiau padengia veidą. Naudoju EM mineralinę. smile.gif

pas jus toks? smile.gif ten kabukio be koto nemaciau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Anksciau buvo EM kabuki su trumpu koteliu, bet dabar iseme is apyvartos, kodel nezinau rolleyes.gif o as naudoju va toki is EM tai i nieka mineralinei nekeisciau schmoll.gif mirksiukas.gif
http://www.everydaym...-top-brush.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2010 05 29, 12:08)
Bionic Wide Buffer Brush
user posted image
Gavau siandien sita kabuki, meile is pirmo panaudojimo wub.gif  biggrin.gif  labai svelnus, gerai tepa mineraline, vienu zodziu, labai esu patenkinta bigsmile.gif  Pries tai turejau ta rozini kabuki, tai anas ne toks tvirtas ir simta kartu siurkstesnis ...

Viol, o kokios firmos sis geris? g.gif klausiu, nes pati jieskau sau naujo sepetelio mineralinei blink.gif turiu sena is Mary Kay, bet kazkaip jis pasidare jau laaabai siurkstus ir issisakojo doh.gif tai jieskau naujo sepetelio biriai mineraliniai bei presuotiems meteoritams kad gerai gramdytu wub.gif ax.gif kokius patartumete man? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 19:57