QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 25, 12:50)
Na labiausiai turbut patinka: mac 138 (jis naturaliu seriu ir labai svelnus), CS kabuki (sintetiniu, idealus man skystai pudrai), mac 222, inglot ( 2 paskutiniai pirmoje eileje) ir ELF praktiskai visi patinka, nes labai svelnus ir tame rinkinuke praktiskai viskas yra ko reikia. Sausai pudrai, skystai yra, korektoriui, seseliams ir pravedimui ( beje yra toks laaabai maziukas, labai preciciskas), antakiams.... na zodziu jei perki si rinkinuka, tai kaip ir daugiau nereikia nieko turet, nes jame viskas yra
o koks rinkinukas vilioja is Sigmos?
mastau apie šitą
ir kadangi turiu tik kelis paprastus tai man reikia ir veidui ir akims, na praktiškai visko nuo pradžios iki galo
)) Nemėgstu kad būtu skirtingų firmų(turbut kvaila, bet man patinka kai visi vienodi
),o sigma pavienių tik kelis teturi. Kuo daugiau skaitau ir domiuosi tuo sunkiau išsirinkti, o kadangi dar du mažiukus vaikučius turiu tai ir galimybes palėkti kur ir apžiūrėt per daug nėra(buvau susigundžiusi Inglot šepeteliais, bet aš kaunietė), juo labiau pas mus pasirinkimo maža, o nuėjus i parduotuve kai pardavėjos į tave taip žiauriai žiūri kai eini prie bangių dalykų man nepatinka, visa diena sugadinta
per prastai atrodau turbut
.
Man labai sunku apsipresti, jau atrodo esu tikra bet perskaitau ar apgalvoju ir vėl kitos nuomones, tai man geriausiia gaunas kai neber laiko rinktis ir reikia greit sprendima priimt, nes kitaip paskestu dvejonėse
. Taip ir dabar kai nečiupinėjau rankose tai ir negaliu apsipresti kuriuos išsirinkti, tik norisi neprašaut, bet turbut taip nebūna.
Nors dauguma rašo kad neapsimoka rinkinuko, kad atsirinkti reikiamus šepetėlius ir pasidaryt savo rinkinuka patogiau, tai po kolkas mastau kaip geriausiai padaryt (kad likčiau patenkinta)