Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Tainka @ 2010 05 25, 12:17)
Oho, kokia kolekcija thumbup.gif As vis gundausi Elf sepeteliais g.gif

jiems buna nuolaida 50 proc. tik vat pasekti reikia, o kai pagalvoji kad mano mac 138 kainavo 2,5 karto daugiau nei ELF rinkinukas doh.gif bet as kai ju tiek turiu, o dar kiek esu turejus ir pardavus ir dar turesiu hihihi.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 25, 12:35)
Tą metaliuką nesunkiai su replėmis galima suspausti  ax.gif

g.gif reikia pabandyti aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 24, 23:45)
user posted image

Nufotkinau ir sudedu kaip zadejau  karsta.gif

Gražu, kurie labiausiai patinka? Buvau sugalvojusu ELF rinkinuka studio, paskui kaip ir persigalvojau, šiuo metu lyg dėl sigmos apsiprendžiau, bet dar truputi mėtausi, brukštelkit savo įspudžius apie ELF. Vyro puseserė parkeliaus iš JAV rugpjūti(iki to laiko turiu apsispresti doh.gif ), tai jos prašysiu parvešt, bet vis dar dvejoju kokius išsirinkti pagal kaina ir kokybe smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 25 gegužės 2010 - 12:17
QUOTE(vienintelė @ 2010 05 25, 13:16)
Gražu, kurie labiausiai patinka? Buvau sugalvojusu ELF rinkinuka studio, paskui kaip ir persigalvojau, šiuo metu lyg dėl sigmos apsiprendžiau, bet dar truputi mėtausi, brukštelkit savo įspudžius apie ELF. Vyro puseserė parkeliaus iš JAV rugpjūti(iki to laiko turiu apsispresti  doh.gif  ), tai jos prašysiu parvešt, bet vis dar dvejoju kokius išsirinkti pagal kaina ir kokybe smile.gif))

Na labiausiai turbut patinka: mac 138 (jis naturaliu seriu ir labai svelnus), CS kabuki (sintetiniu, idealus man skystai pudrai), mac 222, inglot ( 2 paskutiniai pirmoje eileje) ir ELF praktiskai visi patinka, nes labai svelnus ir tame rinkinuke praktiskai viskas yra ko reikia. Sausai pudrai, skystai yra, korektoriui, seseliams ir pravedimui ( beje yra toks laaabai maziukas, labai preciciskas), antakiams.... na zodziu jei perki si rinkinuka, tai kaip ir daugiau nereikia nieko turet, nes jame viskas yra ax.gif

o koks rinkinukas vilioja is Sigmos?
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 25, 12:50)
Na labiausiai turbut patinka: mac 138 (jis naturaliu seriu ir labai svelnus), CS kabuki (sintetiniu, idealus man skystai pudrai), mac 222, inglot ( 2 paskutiniai pirmoje eileje) ir ELF praktiskai visi patinka, nes labai svelnus ir tame rinkinuke praktiskai viskas yra ko reikia. Sausai pudrai, skystai yra, korektoriui, seseliams ir pravedimui ( beje yra toks laaabai maziukas, labai preciciskas), antakiams.... na zodziu jei perki si rinkinuka, tai kaip ir daugiau nereikia nieko turet, nes jame viskas yra  ax.gif

o koks rinkinukas vilioja is Sigmos?

mastau apie šitą user posted image ir kadangi turiu tik kelis paprastus tai man reikia ir veidui ir akims, na praktiškai visko nuo pradžios iki galo smile.gif)) Nemėgstu kad būtu skirtingų firmų(turbut kvaila, bet man patinka kai visi vienodi blush2.gif ),o sigma pavienių tik kelis teturi. Kuo daugiau skaitau ir domiuosi tuo sunkiau išsirinkti, o kadangi dar du mažiukus vaikučius turiu tai ir galimybes palėkti kur ir apžiūrėt per daug nėra(buvau susigundžiusi Inglot šepeteliais, bet aš kaunietė), juo labiau pas mus pasirinkimo maža, o nuėjus i parduotuve kai pardavėjos į tave taip žiauriai žiūri kai eini prie bangių dalykų man nepatinka, visa diena sugadinta sad.gif per prastai atrodau turbut tongue.gif.
Man labai sunku apsipresti, jau atrodo esu tikra bet perskaitau ar apgalvoju ir vėl kitos nuomones, tai man geriausiia gaunas kai neber laiko rinktis ir reikia greit sprendima priimt, nes kitaip paskestu dvejonėse doh.gif . Taip ir dabar kai nečiupinėjau rankose tai ir negaliu apsipresti kuriuos išsirinkti, tik norisi neprašaut, bet turbut taip nebūna.
Nors dauguma rašo kad neapsimoka rinkinuko, kad atsirinkti reikiamus šepetėlius ir pasidaryt savo rinkinuka patogiau, tai po kolkas mastau kaip geriausiai padaryt (kad likčiau patenkinta)
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 05 25, 15:20)
kadangi turiu tik kelis paprastus tai man reikia ir veidui ir akims, na praktiškai visko nuo pradžios iki galo smile.gif)) Nemėgstu kad būtu skirtingų firmų(turbut kvaila, bet man patinka kai visi vienodi  blush2.gif ),o sigma pavienių tik kelis teturi. Kuo daugiau skaitau ir domiuosi tuo sunkiau išsirinkti, o kadangi dar du mažiukus vaikučius turiu tai ir galimybes palėkti kur ir apžiūrėt per daug nėra(buvau susigundžiusi Inglot šepeteliais, bet aš kaunietė), juo labiau pas mus pasirinkimo maža, o nuėjus i parduotuve kai pardavėjos į tave taip žiauriai žiūri kai eini prie bangių dalykų man nepatinka, visa diena sugadinta sad.gif per prastai atrodau turbut tongue.gif.
Man labai sunku apsipresti, jau atrodo esu tikra bet perskaitau ar apgalvoju ir vėl kitos nuomones, tai man geriausiia gaunas kai neber laiko rinktis ir reikia greit sprendima priimt, nes kitaip paskestu dvejonėse doh.gif . Taip ir dabar kai nečiupinėjau rankose tai ir negaliu apsipresti kuriuos išsirinkti, tik norisi neprašaut, bet turbut taip nebūna.
Nors dauguma rašo kad neapsimoka rinkinuko, kad atsirinkti reikiamus šepetėlius ir pasidaryt savo rinkinuka patogiau, tai po kolkas mastau kaip geriausiai padaryt (kad likčiau patenkinta)

sis atrodo fainas wub.gif o kaip kaina? cia buvo pasisakymu kad sie geri, o idomu ar seriukai yra naturalus kaikuriu? g.gif
sitame ir yra viskas ko reikia, tik sau reikia isskirti prioritetus, t.y. kaina, sereliu tipas ir teptukai kokiu reikia.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 25, 12:37)
jiems buna nuolaida 50 proc. tik vat pasekti reikia, o kai pagalvoji kad mano mac 138 kainavo 2,5 karto daugiau nei ELF rinkinukas  doh.gif  bet as kai ju tiek turiu, o dar kiek esu turejus ir pardavus ir dar turesiu  hihihi.gif  cool.gif

o kuriam www puslapyje galima pasidairyt i rinkinukus su nuolaida? 4u.gif smile.gif

ieshkojau JAV Elf puslapio, bet kazkaip neradau - maciau tik ivairias online parduotuves jais prekiaujancias...
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 25, 14:36)
sis atrodo fainas  wub.gif  o kaip kaina? cia buvo pasisakymu kad sie geri, o idomu ar seriukai yra naturalus kaikuriu?  g.gif
sitame ir yra viskas ko reikia, tik sau reikia isskirti prioritetus, t.y. kaina, sereliu tipas ir teptukai kokiu reikia.

jei ydomu čia http://www.sigmamake...oducts/701.html ir kaina matosi ir kokie šepeteliai iš ko pagaminti, nemažai gerų ir aš atsiliepimų randu, bet randu ir tokių kad šeip sau jie ale labiau išgirti tai taip ir sudvejojau g.gif ar šitų noriu, man kaina už 12 teptuku netrodo labai didelė 69 doleriai, bet ar jie verti jų nežinau. Po kol kas jis man pirmas mano saraše jei nepersigalvosiu rugpjūti juo džiaugsiuos smile.gif o iki to laiko vis skaitau ka kiti rašo ir dėlioju pliusiukus minusiukus smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2010 05 25, 14:53)
o kuriam www puslapyje galima pasidairyt i rinkinukus su nuolaida?  4u.gif  smile.gif

ieshkojau JAV Elf  puslapio, bet kazkaip neradau - maciau tik ivairias online parduotuves jais prekiaujancias...

manau čia turėta minty kad jų puslapyje karts nuo karto būna visokios akcijos ir nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 25, 15:53)
o kuriam www puslapyje galima pasidairyt i rinkinukus su nuolaida?  4u.gif  smile.gif

ieshkojau JAV Elf  puslapio, bet kazkaip neradau - maciau tik ivairias online parduotuves jais prekiaujancias...

as tai is cia gavau savaji
http://www.eyeslipsf...ush_collection#
bet per tarpininke, ji man parase kad jiem nuolaida 50 proc. mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2010 05 25, 16:44)
jei ydomu čia http://www.sigmamake...oducts/701.html ir kaina matosi ir kokie šepeteliai iš ko pagaminti, nemažai gerų ir aš atsiliepimų randu, bet randu ir tokių kad šeip sau jie ale labiau išgirti tai taip ir sudvejojau  g.gif ar šitų noriu, man kaina už 12 teptuku netrodo labai didelė 69 doleriai, bet ar jie verti jų nežinau. Po kol kas jis man pirmas mano saraše jei nepersigalvosiu rugpjūti juo džiaugsiuos smile.gif o iki to laiko vis skaitau ka kiti rašo ir dėlioju pliusiukus minusiukus smile.gif))
Papildyta:

manau čia turėta minty kad jų puslapyje karts nuo karto būna visokios akcijos ir nuolaidos

na yra naturaliu, tai vat idomu, ar jie nebus siurkstus g.gif gal shopingas zinos rolleyes.gif
Atsakyti
CS kabuki (sintetiniu, idealus man skystai pudrai)
[/quote]

O mineralinei jo nenaudojat?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 25, 16:59)
CS kabuki (sintetiniu, idealus man skystai pudrai)

O mineralinei jo nenaudojat?

jis ir mineralinei laaabai geras, bet as mineralines nenaudoju rolleyes.gif dar neatradau sau tinkamos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 25 gegužės 2010 - 16:49
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 25, 16:58)
na yra naturaliu, tai vat idomu, ar jie nebus siurkstus  g.gif  gal shopingas zinos  rolleyes.gif

As galiu atsakyt tik uz tuos, kuriuos turiu - pas mane kelioninis rozinis Sigma rinkinukas. Naturaliu sereliu pudros turbut pats 'siurksciausias' is rinkinio, bet siaip jis nera siurkstus, odos mano nejautrina, neparausta. MAC toks pat man zymiai siurkstesnis buvo. O dabar kai Sephora milzina turiu, tai lyginant ji ir Sigma pudrini galiu pasakyt, kad Sigma siurkstesnis, o Sephora tai visiskai visiskai svelnutis (net nepasakyciau, kad naturaliu seriu).
Atsakyti
ELF sintetiniu sereliu? rolleyes.gif
Atsakyti