lisik, sveikinu su pirkinuku, ir gerai kad muitinei neuzkliuvo kai pabandysi kremine tept su tuo storu kabuki, parasyk please atsiliepimu
na o as idesiu savo sepetelius, gal greiciau ir kitos savuosius parodys
coastal scents sepeteliai:
ir kiti sepeteliai: pora body shop, erdesos keturi, ir pora, turbut fake, bobbi brown mini:
ir coastalscents deklas sepeteliams, telpa i ji ne visi sepeteliai
QUOTE(Portishead @ 2010 05 22, 21:02)
domins kokie nors, klauskit nors maciau kosmetinese turtuose pati geruliu turit
Man labai fainuolis tas ruzavas kabuki atrodo, ar svelnus? Palyginan svelnuma su TBS kabukiu?
Ir ten virsuje su rudais kotais pudros ir skaistalu sepeteliai yra?
Papildyta:
TBS kabukiai cia skiriasi turbut tik savo kojytemis ar klystu Gal tas apatinis kiek didesnis atrodo
Portishead, labai dekuj uz foto
idedu ir as gautu sepeteliu nuotrauka:
idedu ir as gautu sepeteliu nuotrauka:
QUOTE(savita1 @ 2010 05 22, 20:06)
Man labai fainuolis tas ruzavas kabuki atrodo, ar svelnus? Palyginan svelnuma su TBS kabukiu?
Papildyta:
TBS kabukiai cia skiriasi turbut tik savo kojytemis ar klystu Gal tas apatinis kiek didesnis atrodo
Papildyta:
ruzavas kabuki nebepatinka. kai gavau, dziaugiausi, o dabar siurkstus atrodo, ir apskritai nezinau kam ji naudoti. daug siurkstesnis uz tbs. o tbs kabukiai skyriasi - tas rudas skirtas bronzantui, o juodas mineralinei pudrai. mineralines tbs nenaudoju, tai ir jai skirto sepetelio nenaudoju. bet uztat neapseinu be to rudo tbs bronzantui
su rudais (bordiniais) kotais yra sepeteliai skaistalam ir bronzantui (ir mineralinei). tai tas pirmas skaistalam didokas, naudoju ji presuotai pudrai ir meteoritams. na skaistalam irgi panaudoju, bet retai. o su tuo kitu, Italian Badger Buffer Brush nusprendziau tept kremine pudra, ir ziauriai patinka:D
QUOTE(lisik @ 2010 05 22, 20:12)
nera uz ka geras tas storuliukas kabuki, ir kiek geru atsiliepimu apie ji ir as noreciau jo, bet reikia pradziai atsikratyt pora nenaudojamu sepeteliu
QUOTE(Portishead @ 2010 05 22, 21:28)
su rudais (bordiniais) kotais yra sepeteliai skaistalam ir bronzantui (ir mineralinei). tai tas pirmas skaistalam didokas, naudoju ji presuotai pudrai ir meteoritams. na skaistalam irgi panaudoju, bet retai. o su tuo kitu, Italian Badger Buffer Brush nusprendziau tept kremine pudra, ir ziauriai patinka:D
O kaip ju svelnumas?
Koki sepeteli skaistalams tada naudojat? Ir kam skirtas tas su rausvais galiukais?
QUOTE(savita1 @ 2010 05 22, 20:34)
O kaip ju svelnumas?
Koki sepeteli skaistalams tada naudojat? Ir kam skirtas tas su rausvais galiukais?
jie vidutiniskai svelnus. na jei lygint su pvz tbs, tai sitie siurkstesni aisku. skaistalams naudoju ta rozini, turbut ji turejot omeny rasydama su rausvaus galiukais- galiukai balti is tikruju, bet tokie pasidare nuo skaistalu, nors neseniai ploviau:D skaistalus turiu ryskius, bet su situo sepeteliu (duo fibre) uzsitepa itin svelniai, neperkrautai
Portishead, labai patinka man tas "Black Sable Shadow" Apskritai didesnę simpatiją jaučiu sintetiniams šepetėliams Kuriuos galėtum išskirti ir pakomentuoti iš skirtų akių makiažui?
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 22, 10:27)
Kaip jums patinka mineralinei pudrai? koks mazdaug sepetelio galvutes skersmuo?
Atrodo mazokas...
Atrodo mazokas...
Snd isbandziau ta sepeteli, nu fainas visai, aisku, tenka daugiau pasidarbuoti norint padengti visa veiduka. Plauku keletas iskrito, bet cia sakau, gal kaip kad naujas jis, todel?..
Papildyta:
Isbandziau ir si
Keistas jausmas tepti kauke su sepeteliu, kazkodel galvoju, jog su pirstukais ji geriau isigeria i veiduka, nors gal ir pasirode...
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 22, 22:20)
Keistas jausmas tepti kauke su sepeteliu, kazkodel galvoju, jog su pirstukais ji geriau isigeria i veiduka, nors gal ir pasirode...
Va va, man irgi labai keistas jausmas pirmakart buvo. Nors pasirode, kad maziau susinaudoja kaukes tepant sepeteliu, bet pirstaiis man labiau patinka. Be to, kiek lieka nuo tepimo, tai rankas issitepu dar...
QUOTE(shopingas @ 2010 05 22, 22:28)
Va va, man irgi labai keistas jausmas pirmakart buvo. Nors pasirode, kad maziau susinaudoja kaukes tepant sepeteliu, bet pirstaiis man labiau patinka. Be to, kiek lieka nuo tepimo, tai rankas issitepu dar...
Del susinaudojimo tai kazkaip neatkreipiau demesio... Kazin, kur ji dar galima butu panaudoti be kaukes ir foundation tepimo?
Portishead, o kuris mylimiausias seseliu sepetelis is CS?
galvoju kuriuos dar verta isigyt...
kaip jums tas labai trumpu sereliu, bet platus (desinej nuotrauos pusej)
galvoju kuriuos dar verta isigyt...
kaip jums tas labai trumpu sereliu, bet platus (desinej nuotrauos pusej)
QUOTE(Victorious @ 2010 05 22, 21:15)
Portishead, labai patinka man tas "Black Sable Shadow" Apskritai didesnę simpatiją jaučiu sintetiniams šepetėliams Kuriuos galėtum išskirti ir pakomentuoti iš skirtų akių makiažui?
tas black sable sepetelis ir man patinka, daug geresnis nei is tos pacios serijos black deluxe shadow, kuris asmeniskai man yra per didelis. o tas black sable shadow kur paminejot visiskai kitoks, nei per didelis, nei per mazas, gerai tepa. na o prie mylimuku priskirsciau vis delto sintetini seseliu sepeteli, va sita:
nuo jo nenubyra seseliai, patinka kad jis gan plonas, apskritai jis man nr. 1 viso voko padengimui.
neapsieinu be sepetelio kampuciam, italian badger round crease brush. turiu i ji panasu, juoda bei ilgesni sepeteli (black large pointed crease), tai irgi visai nieko, bet del to ilgumo nelabai patogu dazytis, atsitrenkia kotelis i veidrodeli:)
mano naujausias sepetelis yra is tos serijos kaip ir mylimukas sintetinis, skirtas maskavimo priemonems (salia jie ir guli nuotraukoj, tik sis maskuokliui trumpesniu kotu). naudoju ji paakiu maskavimui, bet nera taip kad idealiai issklaidytu, pirstais vistiek tenka taisyt maskuokli.
seseliu sklaidymui anksciau naudojau bobbi brown ta maza blending brush, veliau italian badger blending brush, na o naujausias vel gi sintetinis, Synthetic Deluxe Crease Brush patinka labiausiai (nors gal kitos net nelygintu dvieju paskutiniu). jis labai patogus butent kai tamsius seselius uztepu neaukstai, ir sklaidymo plotas yra labai mazas, tada pasklaidau juo, nes nera toks didelis kaip italian blending brush. na ir apskritai man sintetiniai labiau patinka:)))
toliau paminet reiketu sepeteli laineriui. patogiausias man yra senukas is erdesos, nes daznai vietoj skysto pravedimo breziu paprasta juoda seseli kaip laineri. bet dabar pradejau naudoti lenkta cs sepeteli, white angled liner brush nes isigijau cs juoda gelini laineri. dar neblogas skystam pravedimui kirstas cs sepetelis, Black Taklon Angle Liner, bet man vis dar truksta igudziu juo naudotis. na ir neapsieinu be sepetelio antakiams, naudoju senuka kirsta is erdesos, patogus, nepraranda formos.