Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Siandien isbandziau savo Erdesa teptukus rolleyes.gif (foto ne Erdesos, bet teptukai tokie pat)

user posted image
Patiko, minkstas, svelnus, nesiseria, bet mano kalte, kad dar nelabai moku juo naudotis. Pirkau skaistalams, ir manau bus patogus, patogu vienodai paskirstyti skaistalus, nes anksciau su dideliu apvaliu daziausi, tai skaistalams toks sepetelis tragedija, o sis labai geras, tik man reikia prie jo priprasti blush2.gif

user posted image
O ypac paenkinta siuo teptuku wub.gif minkstutis, svelnus ir labai patogios formos mano nedidelem akym thumbup.gif Palyginus su mano turimais plokscios formos sintetiniais, sis tiesiog stebuklas, malonumas darytis makiaza wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelerny: 20 gegužės 2010 - 22:00
siandien gavau sepetelius is Coastal Scents bigsmile.gif kabukis ir blending brush yra NUOSTABUS wub.gif labai labai minksti.

Apsaugines imautes sepeteliams irgi labai patiko - tilpo ir kabukis ir didelis pudros sepetys ir smulkesni seseliu sepeciai biggrin.gif

veliau idesiu realia foto. Dar coastal scents idejo nemokama mineraliniu seseliu meginuka... ax.gif
Papildyta:

P.S. nerimavau del muito, bet viskas kuo puikiausiai - ant voko buvo uzrasyta kaina be siuntimo. O vietoj Coastal Scents - Reto Kramer (skamba lyg privatus asmuo) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 21, 19:52)
siandien gavau sepetelius is Coastal Scents  bigsmile.gif  kabukis ir blending brush yra NUOSTABUS  wub.gif  labai labai minksti.

Apsaugines imautes sepeteliams irgi labai patiko - tilpo ir kabukis ir didelis pudros sepetys ir smulkesni seseliu sepeciai biggrin.gif

veliau idesiu realia foto. Dar coastal scents idejo nemokama mineraliniu seseliu meginuka...  ax.gif
Papildyta:
P.S. nerimavau del muito, bet viskas kuo puikiausiai - ant voko buvo uzrasyta kaina be siuntimo. O vietoj Coastal Scents - Reto Kramer (skamba lyg privatus asmuo)  mirksiukas.gif

geras, as ir sian gavau savo ELF, nu kad tikrai jie super duper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as ir visus nuifotkinsiu ir idesiu po savaitgalio ax.gif
lisik dziugu kad patiko smile.gif ar panasaus tikejaisi? Kokie ispudziai, ar bandei jai kabuki?
Atsakyti
lisik, kurį blending brush ėmei?

Aš irgi planuoju saviškius "Coastal Scents" šapetėlius nufotografuot ir įkelt, tik vis neprisiruošiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 21, 19:52)
siandien gavau sepetelius is Coastal Scents  bigsmile.gif  kabukis ir blending brush yra NUOSTABUS  wub.gif  labai labai minksti.

As per tarpininke siunciaus sepetelius is CS, snd gavau ir esu ziauriai nustebinta bei apsipatenkintus, nesitikejau tokios kokybes bigsmile.gif Aisku, ziuresim, kaip seksis naudojant ax.gif
Va siuos pirkau:
1. Maskavimui Pink Oval Synthetic Concealer Brush user posted image
2. Kaukems tepti user posted image
3. Mineralinei pudrai user posted image

Ryt isbandysiu wub.gif

QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 21, 20:09)
geras, as ir sian gavau savo ELF, nu kad tikrai jie super duper  thumbup.gif  thumbup.gif 

As ir buvau labai patenkinta ELF sepeteliais, kol snd gavau CS, net nera ka lyginti svelnumo atzvilgiu wub.gif Nors ir tie, ir tie sintetiniai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 19:23
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 21, 20:31)

As ir buvau labai patenkinta ELF sepeteliais, kol snd gavau CS, net nera ka lyginti svelnumo atzvilgiu  wub.gif  Nors ir tie, ir tie sintetiniai  rolleyes.gif

as daug turejau is CS, bet rinkinukas is STUDIO linijos tikrai gerulis, tik smikiai isdure, neidejo pacio pirmo is desnes, idejo praktiskai 2 vienodus (3 is kaires) doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 21, 22:28)
Studio neturiu, tai nesigincysiu  4u.gif

jie tikrai puikus bigsmile.gif kas turi si rinkinuka, tikrai patvirtins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 21, 20:09)
geras, as ir sian gavau savo ELF, nu kad tikrai jie super duper  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
as ir visus nuifotkinsiu ir idesiu po savaitgalio  ax.gif
lisik dziugu kad patiko  smile.gif  ar panasaus tikejaisi? Kokie ispudziai, ar bandei jai kabuki?

papasakok apie ELF, please smile.gif

CS kabukis buvo lygiai toks pats kokio tikejausi, nes maciau realia nuotrauka mirksiukas.gif 4u.gif labai storas ir minkstas. Kol kas juo tepiau tik biria pudra, tai esu labai patenkinta. Veliau bandysiu ir kremine, bet kol kas nenoriu jo "supurvint" biggrin.gif

QUOTE(Victorious @ 2010 05 21, 20:16)
lisik, kurį blending brush ėmei?

Aš irgi planuoju saviškius "Coastal Scents" šapetėlius nufotografuot ir įkelt, tik vis neprisiruošiu  doh.gif

emiau sita: Blending Brush user posted image

http://www.coastalsc...nding-brush.cfm

4u.gif jo, butu idomu kada pamatyt visu turimus sepetelius nufotografuotus. As pazadu artimiausiu metu nufotografuot smile.gif

QUOTE(Sunreja @ 2010 05 21, 20:31)
As per tarpininke siunciaus sepetelius is CS, snd gavau ir esu ziauriai nustebinta bei apsipatenkintus, nesitikejau tokios kokybes  bigsmile.gif  Aisku, ziuresim, kaip seksis naudojant  ax.gif
Va siuos pirkau:

Ryt isbandysiu  wub.gif
As ir buvau labai patenkinta ELF sepeteliais, kol snd gavau CS, net nera ka lyginti svelnumo atzvilgiu  wub.gif  Nors ir tie, ir tie sintetiniai  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif turetu but tikrai geri. Jei imanoma padaryt realias foto manau butu visom smagu pamatyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 19:25
QUOTE(lisik @ 2010 05 21, 23:28)
[size=1][/size]
papasakok apie ELF, please smile.gif

CS kabukis buvo lygiai toks pats kokio tikejausi, nes maciau realia nuotrauka  mirksiukas.gif  4u.gif  labai storas ir minkstas. Kol kas juo tepiau tik biria pudra, tai esu labai patenkinta. Veliau bandysiu ir kremine, bet kol kas nenoriu jo "supurvint" biggrin.gif

Rinkinukas labai fainas, teptukai minkstuteliai, gal del to kad sintetiniai g.gif bet ir dailus, visi tokie juodi, stilingi, gaila kad vieno negavau, bet tiek to irnesakyk.gif
kadangi turiu su kuo lyginti, tai sie tikrai puikus, o ivertinus kad sis rinkinukas iki manes atkeliavo (ivertinus kaina ir visus siuntimo mokescius) 67 lt, tai 11 teptuku su deklu tikrai uz labai patrauklia kaina. Pirmadieni idesiu nuotrauka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 21, 21:31)
As per tarpininke siunciaus sepetelius is CS, snd gavau ir esu ziauriai nustebinta bei apsipatenkintus, nesitikejau tokios kokybes  bigsmile.gif  Aisku, ziuresim, kaip seksis naudojant  ax.gif
Va siuos pirkau:
3. Mineralinei pudrai user posted image

Kaip jums patinka mineralinei pudrai? koks mazdaug sepetelio galvutes skersmuo?
Atrodo mazokas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 21, 23:28)
drinks_cheers.gif  turetu but tikrai geri. Jei imanoma padaryt realias foto manau butu visom smagu pamatyt smile.gif

Per savaitgali nufotkinsiu ir idesiu 4u.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 22, 10:27)
Kaip jums patinka mineralinei pudrai? koks mazdaug sepetelio galvutes skersmuo?
Atrodo mazokas... g.gif

Na as tik vakar dar gavau ji, tai nebandytas dar guli, bet tikrai isivaizdavau didesni. Turiu ELF kabuki, tai mazdaug tokio dydzio galvutes ir tikejaus, bet ji mazesne... Net nzn, kaip ja ismatuoti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 22, 00:44)
Rinkinukas labai fainas, teptukai minkstuteliai, gal del to kad sintetiniai  g.gif  bet ir dailus, visi tokie juodi, stilingi, gaila kad vieno negavau, bet tiek to  irnesakyk.gif
kadangi turiu su kuo lyginti, tai sie tikrai puikus, o ivertinus kad sis rinkinukas iki manes atkeliavo (ivertinus kaina ir visus siuntimo mokescius) 67 lt,  tai 11 teptuku su deklu tikrai uz labai patrauklia kaina. Pirmadieni idesiu nuotrauka  ax.gif

bigsmile.gif kaina puiki smile.gif o ir atrodo sepeteliai ir deklas labai gerai ! smile.gif o jie visi sintetiniai ? net pudrai ir skaistalams ? 4u.gif
Atsakyti