Siandien isbandziau savo Erdesa teptukus (foto ne Erdesos, bet teptukai tokie pat)
Patiko, minkstas, svelnus, nesiseria, bet mano kalte, kad dar nelabai moku juo naudotis. Pirkau skaistalams, ir manau bus patogus, patogu vienodai paskirstyti skaistalus, nes anksciau su dideliu apvaliu daziausi, tai skaistalams toks sepetelis tragedija, o sis labai geras, tik man reikia prie jo priprasti
O ypac paenkinta siuo teptuku minkstutis, svelnus ir labai patogios formos mano nedidelem akym Palyginus su mano turimais plokscios formos sintetiniais, sis tiesiog stebuklas, malonumas darytis makiaza
siandien gavau sepetelius is Coastal Scents kabukis ir blending brush yra NUOSTABUS labai labai minksti.
Apsaugines imautes sepeteliams irgi labai patiko - tilpo ir kabukis ir didelis pudros sepetys ir smulkesni seseliu sepeciai
veliau idesiu realia foto. Dar coastal scents idejo nemokama mineraliniu seseliu meginuka...
Papildyta:
P.S. nerimavau del muito, bet viskas kuo puikiausiai - ant voko buvo uzrasyta kaina be siuntimo. O vietoj Coastal Scents - Reto Kramer (skamba lyg privatus asmuo)
Apsaugines imautes sepeteliams irgi labai patiko - tilpo ir kabukis ir didelis pudros sepetys ir smulkesni seseliu sepeciai
veliau idesiu realia foto. Dar coastal scents idejo nemokama mineraliniu seseliu meginuka...
Papildyta:
P.S. nerimavau del muito, bet viskas kuo puikiausiai - ant voko buvo uzrasyta kaina be siuntimo. O vietoj Coastal Scents - Reto Kramer (skamba lyg privatus asmuo)
QUOTE(lisik @ 2010 05 21, 19:52)
siandien gavau sepetelius is Coastal Scents kabukis ir blending brush yra NUOSTABUS labai labai minksti.
Papildyta:
Papildyta:
geras, as ir sian gavau savo ELF, nu kad tikrai jie super duper
as ir visus nuifotkinsiu ir idesiu po savaitgalio
lisik dziugu kad patiko ar panasaus tikejaisi? Kokie ispudziai, ar bandei jai kabuki?
lisik, kurį blending brush ėmei?
Aš irgi planuoju saviškius "Coastal Scents" šapetėlius nufotografuot ir įkelt, tik vis neprisiruošiu
Aš irgi planuoju saviškius "Coastal Scents" šapetėlius nufotografuot ir įkelt, tik vis neprisiruošiu
QUOTE(lisik @ 2010 05 21, 19:52)
As per tarpininke siunciaus sepetelius is CS, snd gavau ir esu ziauriai nustebinta bei apsipatenkintus, nesitikejau tokios kokybes Aisku, ziuresim, kaip seksis naudojant
Va siuos pirkau:
1. Maskavimui Pink Oval Synthetic Concealer Brush
2. Kaukems tepti
3. Mineralinei pudrai
Ryt isbandysiu
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 21, 20:09)
As ir buvau labai patenkinta ELF sepeteliais, kol snd gavau CS, net nera ka lyginti svelnumo atzvilgiu Nors ir tie, ir tie sintetiniai
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 21, 20:31)
As ir buvau labai patenkinta ELF sepeteliais, kol snd gavau CS, net nera ka lyginti svelnumo atzvilgiu Nors ir tie, ir tie sintetiniai
as daug turejau is CS, bet rinkinukas is STUDIO linijos tikrai gerulis, tik smikiai isdure, neidejo pacio pirmo is desnes, idejo praktiskai 2 vienodus (3 is kaires)
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 21, 22:28)
Studio neturiu, tai nesigincysiu
jie tikrai puikus kas turi si rinkinuka, tikrai patvirtins
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 21, 20:09)
lisik dziugu kad patiko ar panasaus tikejaisi? Kokie ispudziai, ar bandei jai kabuki?
papasakok apie ELF, please
CS kabukis buvo lygiai toks pats kokio tikejausi, nes maciau realia nuotrauka labai storas ir minkstas. Kol kas juo tepiau tik biria pudra, tai esu labai patenkinta. Veliau bandysiu ir kremine, bet kol kas nenoriu jo "supurvint"
QUOTE(Victorious @ 2010 05 21, 20:16)
lisik, kurį blending brush ėmei?
emiau sita: Blending Brush
http://www.coastalsc...nding-brush.cfm
jo, butu idomu kada pamatyt visu turimus sepetelius nufotografuotus. As pazadu artimiausiu metu nufotografuot
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 21, 20:31)
As per tarpininke siunciaus sepetelius is CS, snd gavau ir esu ziauriai nustebinta bei apsipatenkintus, nesitikejau tokios kokybes Aisku, ziuresim, kaip seksis naudojant
Va siuos pirkau:
Ryt isbandysiu
Va siuos pirkau:
Ryt isbandysiu
turetu but tikrai geri. Jei imanoma padaryt realias foto manau butu visom smagu pamatyt
QUOTE(lisik @ 2010 05 21, 23:28)
[size=1][/size]
CS kabukis buvo lygiai toks pats kokio tikejausi, nes maciau realia nuotrauka labai storas ir minkstas. Kol kas juo tepiau tik biria pudra, tai esu labai patenkinta. Veliau bandysiu ir kremine, bet kol kas nenoriu jo "supurvint"
Rinkinukas labai fainas, teptukai minkstuteliai, gal del to kad sintetiniai bet ir dailus, visi tokie juodi, stilingi, gaila kad vieno negavau, bet tiek to
kadangi turiu su kuo lyginti, tai sie tikrai puikus, o ivertinus kad sis rinkinukas iki manes atkeliavo (ivertinus kaina ir visus siuntimo mokescius) 67 lt, tai 11 teptuku su deklu tikrai uz labai patrauklia kaina. Pirmadieni idesiu nuotrauka
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 21, 21:31)
Va siuos pirkau:
3. Mineralinei pudrai
Va siuos pirkau:
3. Mineralinei pudrai
Kaip jums patinka mineralinei pudrai? koks mazdaug sepetelio galvutes skersmuo?
Atrodo mazokas...
QUOTE(lisik @ 2010 05 21, 23:28)
turetu but tikrai geri. Jei imanoma padaryt realias foto manau butu visom smagu pamatyt
Per savaitgali nufotkinsiu ir idesiu
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 22, 10:27)
Kaip jums patinka mineralinei pudrai? koks mazdaug sepetelio galvutes skersmuo?
Atrodo mazokas...
Atrodo mazokas...
Na as tik vakar dar gavau ji, tai nebandytas dar guli, bet tikrai isivaizdavau didesni. Turiu ELF kabuki, tai mazdaug tokio dydzio galvutes ir tikejaus, bet ji mazesne... Net nzn, kaip ja ismatuoti....
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 22, 00:44)
Rinkinukas labai fainas, teptukai minkstuteliai, gal del to kad sintetiniai bet ir dailus, visi tokie juodi, stilingi, gaila kad vieno negavau, bet tiek to
kadangi turiu su kuo lyginti, tai sie tikrai puikus, o ivertinus kad sis rinkinukas iki manes atkeliavo (ivertinus kaina ir visus siuntimo mokescius) 67 lt, tai 11 teptuku su deklu tikrai uz labai patrauklia kaina. Pirmadieni idesiu nuotrauka
kaina puiki o ir atrodo sepeteliai ir deklas labai gerai ! o jie visi sintetiniai ? net pudrai ir skaistalams ?