Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

QUOTE(Rasma @ 2010 04 18, 11:56)
Aš vakar apturėjau cheminį vakarėlį...jau tiek plaukai, veido oda paragavo visko, kad smūginė dozė cool.gif , užtat šiandien atsibudau taškuotu, dėmėtu ir net su pora šašų blink.gif veidu ir aptriušusiais po plovimo plaukais (o kad viską išplaut reikėjo 6 kart perplaut šampūnu blink.gif (lakai, putos, vaškai, makiažas 'nuo-iki' doh.gif Problema - nėr kur Vilniuje pasidaryt visko natūraliai proginiu atveju verysad.gif , tad nutariau pamažu pati viską susipirkti smile.gif )

Tai šiandien iš Monikos krūvą gėrio parsitempiau, bandysiu reabilituotis smile.gif

Tvarkykis veiduka 4u.gif
Man tai ir buna pikciausiai, kai koks negerietis iskyla tai greitai, o kai ji uzgydyt reikia tai savaite praeina gun_bandana.gif

Rasma, o gal ka zinai apie balta chna (arba kitaip tariant blondinems) maciau Droge, pernai ax.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 04 18, 12:05)
Dariausi vakar kaukę plaukams, tiksliau nesąmonę, nors poveikis labai geras - laikiau per naktį. Į nedidelį kiekį hidrolato ištirpinau fitokeratinus, sojų proteinus, bananų milt. dar į labai nedaug glicerino ištirpinau 2-3 lašus rozmarinų ea, visu tuo ištryniau plaukų šaknis. Galiukus ištepiau ricinos ir kokosų al.mišiniu. Visiems plaukams per ilgį sumaišiau varnalėšų ištrauką, makadamijų, avokadų, kokoso al., įdėjau pora lašų šilko ir pantenolio. Šiandien išploviau su Sante šampūnu, pagerintu pora lašų šilko. Plaukai minkšti, slidūs, garbanos išsiryškinusios smile.gif

As irgi panasu purskaliuka pasigaminau, tik as i roziu vandeni lasinau glicerine istirpinta rozmarinu ea ir pantenoli, silka, fitokeratinus. Plaukai minksti, slidus ir labai purus, ryte biski primine liuto karcius lotuliukas.gif

QUOTE(Honey @ 2010 04 18, 17:20)
Aš bandžiau Logonos, Laveros ir Hauschkos, tai pastaroji patiko labiausiai. O šiaip pritariu Odorai - mineralinė pudra iš natūralių ko gero pati geriausia smile.gif

Visos cia taip gerai atsiliepiat apie Hauschkos dekoratyvine ko gero reiks ir man ateity isbandyt krempudra rolleyes.gif Ir dar tusa biggrin.gif Ir seselius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 18 balandžio 2010 - 17:35
QUOTE(Odora @ 2010 04 18, 17:26)
as logonos kuri laika naudojau, bet ne itin patiko, hauschkos turejau meginuka tai buvo mielesnis, bet pradejau mineraline naudoti isvis nieko kito nebenoriu smile.gif

Kokią mineralinę, kieno? Čia apie krempudrą ar birią? smile.gif
Mano dabartinė naudojama irgi vadinasi "mineral foundation", bet dėžutė seniai iš mesta ir sudėties internete nerandu... Įdomu būtų pažiūrėti, kiek ji ten "mineralinė" smile.gif
Papildyta:
Beje, aš tai sėdžiu su tooookiu fainu "makiažu" dabar... lotuliukas.gif Kairė akytė tokia putli, maišiukas po apačia gerulis kabo, žandukas raudonas... doh.gif biggrin.gif
Gavau nuo vyro į akį/paakį hihihi.gif per skvošą iš kamuoliuko kieto guminio... Fantastika, kaip įmanoma tokiai situacijai susidaryti... Du metus žaidžiam, tokių bajerių nebuvo unsure.gif Šaldžiau ledais, patepiau Lioton'u, daugiau turbūt jokių stebuklų nepadarysiu, tiesiog reiks laukti, kol sugis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 18 balandžio 2010 - 18:17
Atejau dabar as pasiguosti. Jau kokia dienele doh.gif Galvojau gelytes sodinsiuos, pasideginsiu, BBQ pasidarysim, sveciu laukem.. O gavos, kad visa diena prazaidziau virtuvej kaip kokia isprotejus virtuves chemike doh.gif Taigi ryte galvoju, supilstysiu savo kvepalus i buteliukus ir supyliau... i vandeni angel_sadangel.gif
Net nepasakosiu,kaip sugebejau, nu bet sugebejau..
Is pradziu vos nenumiriau biggrin.gif
Bet paskui pavyko koki trecdali kvepalu isgelbeti ir, atrodo, visai neblogai. Tada pakilo nuotaika, ir su likusiais neisgelbetais kvepalais padariau muila.
Prazaidziau visa diena su visokiais skaiciavimais ir gaminimais doh.gif

Dabar stresui nuimti ikaliau tauriojo gerimo taure prie kompo biggrin.gif ,pasikvepinsiu savo tauriaisiais naturaliaisiais kvepalais ir eisiu gelininkyste uzsiimt. Vajei, kiek isgyvent siandien teko lotuliukas.gif .. Svarbiausiai ne daug kam pasiguosi - nelabai supras normalus zmones..
Papildyta:
Pasikelt sau nuotaika supakavau dovanele mamai smile.gif amber muilas su jos inicialais, kvepaliukai (tiek nervu kainave! bet sitie su laiminga pabaiga) ir medine muiline.

user posted image

Tiesa, aciu uz patarimus apie kava - pasinaudojau thumbup.gif
O kvepalus dar praturtinau keliais kvapais, neatsispyriau pagundai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 18 balandžio 2010 - 18:30
Vajej, kiek išgyvenimų mergaitėms 4u.gif

Tekila, labai siūlau išmėginti Nvey mirksiukas.gif Pati turėjau Hauschkos tūbelę, o kai pasibaigė galiojimas biggrin.gif, nusipirkau Nvey. Pastaroji kur kas labiau patiko, dengiasi kaip kremas, labai gerai drėkina. Šiaip ir Hauschka gera, bet Nvey fainesnė smile.gif Dar teko iš mėginėlio Laverą bandyti, tai labai suriebino veiduką schmoll.gif Jau jei nors kiek į riebumą oda, Lavera tikrai netiks... Sakyčiau sausai-normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 18, 18:27)
Pasikelt sau nuotaika supakavau dovanele mamai  smile.gif amber muilas su jos inicialais, kvepaliukai (tiek nervu kainave! bet sitie su laiminga pabaiga) ir medine muiline.

nerealus grožis wub.gif Būčiau ir aš neprošal tokią dovaną gauti biggrin.gif

Summer, bet Nvey, aišku, mėginukais nepardavinėja? g.gif
Atsakyti
Klausimas truputį OT, bet ką jūs naudojat per mm(kokius hig. paketus, ar dar ką)? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 18 balandžio 2010 - 19:02
QUOTE(Babi* @ 2010 04 18, 19:55)
Klausimas truputį OT, bet ką jūs naudojat per mm(kokius hig. paketus, ar dar ką)? blush2.gif

čia yra tema apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 04 18, 20:07)
čia yra tema apie tai mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 18, 19:29)
Jau jei nors kiek į riebumą oda, Lavera tikrai netiks... Sakyčiau sausai-normaliai.

Sausai nelabai tiks , labiau normaliai, bent man tai gerokai sausino odą smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Etama @ 2010 04 18, 18:28)
O mineraline pudra turi koki SPF? Ir ar tiktu vasara pudruotis? g.gif

manau turi, nes as po sita pudra visai neidegu rolleyes.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 18, 19:16)
Kokią mineralinę, kieno? Čia apie krempudrą ar birią? smile.gif

apie biria, bet jos labai malonus padengimas, pirmakart pameginus jauciaus kaip nuoga oda, o maskuoja pagal poreiki galima ir stipru maskavima pasidaryti ir vos vos spalva suteikti veidui
naudoju sito gamintojo every day minerals
bet kiek zinau yra ir kitu be blogiuku
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 18, 08:05)
Dėl vienos chna natūralumo tame puslapyje labai suabejočiau blush2.gif  cool.gif :

Su chna indigo/juodos spalvos išgauti neįmanoma, savo laiku aš tuo labai domėjausi, nes norėjau siųstis iš Egipto berods juodosios chna pastą blush2.gif

O dabar skaitom AZ chna sudėtį!: 100 % pure et naturelle, pures plantes, sans sels métalliques. (kažkas apie metalo druskas g.gif Nemoku prancūzų...bet jei ir parašyta nėra - stipriai suabejočiau blush2.gif Tuo labiau, kad chna iš Irano cool.gif )

indigo spalva galima isgauti su dazine indigazole, o butent tokia ir yra sios chna sudetis. Ir ten niekur nerasoma, kad ji dazytu juodai schmoll.gif, ten zemiau yra pvz. ant juodu plauku ir parasyta, kad pries sviesa galima izvelgti nakties melynumo spalva. Kodel ja vadina noir, tai negaleciau paaiskinti, nes nesu prancuzu kalbos filologe ax.gif
O kiti pvz, tai ir maisant kelias chna isgaunamos

Raso, kad butent be metalo drusku.

Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 04 18, 18:33)
Rasma, o gal ka zinai apie balta chna (arba kitaip tariant blondinems) maciau Droge, pernai  ax.gif

Aš pati esu naudojusi drinks_cheers.gif ir ne vieną pakelį, bet ta bespalvė chna labai sausina plaukučius, tad su ja jau būtina kažkokio maitinimo/drėkinimo g.gif labiau tinka toms, kurioms plaukai greitai riebaluojasi ar galvos oda linkusi į riebumą. Aš darydavau tokią košelę plaukų stiprinimui: chna miltelių kokie 4-5 v.š., užpildavau karštoku vandeniu, išmaišydavau ir palaukdavau kol gerai 'pabrinks', tada 1-2 a.š. varnalėšų aliejuko ir ištepdavau plaukus..porą valandų palaikydavau ir plaudavau galvą. Na, plaukučiams patikdavo toks rūpestis...

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 18, 19:29)
Tekila, labai siūlau išmėginti Nvey mirksiukas.gif Pati turėjau Hauschkos tūbelę, o kai pasibaigė galiojimas biggrin.gif, nusipirkau Nvey. Pastaroji kur kas labiau patiko, dengiasi kaip kremas, labai gerai drėkina.

Ne man skirta žinutė, bet tik tiek norisi papildyti, kad aš tikrai labai daug gerų atsiliepimų girdėjusi apie Nvey krempudrą bigsmile.gif Esu bandžiusi tik testerį, tai man irgi labai patiko, bet 'miniukų-mėginukų' jos nėra pirkti ax.gif

O va nusipirkau Nvey blizgį per dabartinę akciją ('pusė kainos'), tai man nelabai ax.gif Labai jau greit susigeria ar tai 'nusivalgo' unsure.gif , jokio 'riebalo' ant lūpų (o aš pratusi prie tokių tirštesnių, kad bučiuojantis liptų biggrin.gif )

Satura, bijau apsimeluot...berods 2 Lt kainavo vienas krempudros mėginukas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 18, 20:30)
indigo spalva galima isgauti su dazine indigazole, o butent tokia ir yra sios chna sudetis. Ir ten niekur nerasoma, kad ji dazytu juodai  schmoll.gif, ten zemiau yra pvz. ant juodu plauku ir parasyta, kad pries sviesa galima izvelgti nakties melynumo spalva. Kodel ja vadina noir, tai negaleciau paaiskinti, nes nesu prancuzu kalbos filologe  ax.gif

Gali būti, nemoku prancūzų kalbos, niuansų nesuprantu...o el.vertėjas tai verčia labai 'grubiai', tai nepasitikiu blush2.gif

Mano bėda ta, kad ne viskuo pasitikiu gyvenime 100 proc. blush2.gif , jei jau sugeba spausdintuvų dažais praturtinti prieskonius skirtus maistui ir aišku apie tai nesigiria (tik tyrimais nustatoma), tai kažkur Irane gal ir tą chną kuom papildo blush2.gif Tiesiog aš rinkčiausi tą kuom galėčiau būti tikra..nežinau nei kas AZ tiekėjai, nei mačiau...atsiprašau jei įžeisiu ką, bet man tas Iranas ir pan. kraštai, tai tokie labai 'slidūs'...
Atsakyti