QUOTE(Rasma @ 2010 04 18, 11:56)
Aš vakar apturėjau cheminį vakarėlį...jau tiek plaukai, veido oda paragavo visko, kad smūginė dozė
, užtat šiandien atsibudau taškuotu, dėmėtu ir net su pora šašų
veidu ir aptriušusiais po plovimo plaukais (o kad viską išplaut reikėjo 6 kart perplaut šampūnu
(lakai, putos, vaškai, makiažas 'nuo-iki'
Problema - nėr kur Vilniuje pasidaryt visko natūraliai proginiu atveju
, tad nutariau pamažu pati viską susipirkti
)
Tai šiandien iš Monikos krūvą gėrio parsitempiau, bandysiu reabilituotis

Tai šiandien iš Monikos krūvą gėrio parsitempiau, bandysiu reabilituotis

Tvarkykis veiduka

Man tai ir buna pikciausiai, kai koks negerietis iskyla tai greitai, o kai ji uzgydyt reikia tai savaite praeina

Rasma, o gal ka zinai apie balta chna (arba kitaip tariant blondinems) maciau Droge, pernai

QUOTE(Katherina @ 2010 04 18, 12:05)
Dariausi vakar kaukę plaukams, tiksliau nesąmonę, nors poveikis labai geras - laikiau per naktį. Į nedidelį kiekį hidrolato ištirpinau fitokeratinus, sojų proteinus, bananų milt. dar į labai nedaug glicerino ištirpinau 2-3 lašus rozmarinų ea, visu tuo ištryniau plaukų šaknis. Galiukus ištepiau ricinos ir kokosų al.mišiniu. Visiems plaukams per ilgį sumaišiau varnalėšų ištrauką, makadamijų, avokadų, kokoso al., įdėjau pora lašų šilko ir pantenolio. Šiandien išploviau su Sante šampūnu, pagerintu pora lašų šilko. Plaukai minkšti, slidūs, garbanos išsiryškinusios 

As irgi panasu purskaliuka pasigaminau, tik as i roziu vandeni lasinau glicerine istirpinta rozmarinu ea ir pantenoli, silka, fitokeratinus. Plaukai minksti, slidus ir labai purus, ryte biski primine liuto karcius

QUOTE(Honey @ 2010 04 18, 17:20)
Aš bandžiau Logonos, Laveros ir Hauschkos, tai pastaroji patiko labiausiai. O šiaip pritariu Odorai - mineralinė pudra iš natūralių ko gero pati geriausia 

Visos cia taip gerai atsiliepiat apie Hauschkos dekoratyvine ko gero reiks ir man ateity isbandyt krempudra