Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

QUOTE(Rasma @ 2010 04 18, 12:41)
Krempudros, šešėlių nenatūralių neturiu...Bet nutariau įsigyti bent 'miniukus' cool.gif

Krempudrą išsirinkti ir nusipirkti 'miniuką'-mėginuką, kad ir Šv.Stepono žaliažalia parduotuvėje..tiek kiek yra pakelyje pakanka paruošti veidą, kaklą vienam kartui smile.gif

turiu miltelinių šešėlių iš EM, gal susitvarkys su jais. Juo labiau, kad einamos ir tinkančios spalvos smile.gif

nerealiai, išsigelbėsiu thumbup.gif bigsmile.gif Jie Hauschką pardavinėja ar dar kokios firmos miniukus?
Atsakyti
Papildoma akcija! smile.gif

Visom Druide prekėm 35 ml. ir 65 ml. talpoms 45% nuolaida (šampūnai, kondicionieriai, kūno pieneliai, dušo želės, vaikiškos prekės, veido tonikas, pienelis, dezodorantai, dantų pastos).
Atsakyti
Gal kuri naudojate kremukus su spf? idomu kokie atsiliepimai, nes jau saule pavasarine lenda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 18, 14:36)
nerealiai, išsigelbėsiu  thumbup.gif  bigsmile.gif  Jie Hauschką pardavinėja ar dar kokios firmos miniukus?

Aš žinok nepamenu...neatkreipiau dėmesio ax.gif , pati pirkau "Dr.Hauschka" vienos spalvos keletą mėginukų (turbūt galvojo ir kam tiek biggrin.gif ), kai pasibandžiau ten krempudros 'testerį' ir išsirinkau ax.gif

Tiesiog man butelio krempudros šiuo metu tikrai nereikia, susens ir tiek, tai tikrai šiaušiu vėl mėginukų nusipirkt..turėjau, sunaudojau ir neapsižiūrėjau prieš progą, kad nebeturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 18, 14:42)
Aš žinok nepamenu...neatkreipiau dėmesio ax.gif , pati pirkau "Dr.Hauschka" vienos spalvos keletą mėginukų (turbūt galvojo ir kam tiek biggrin.gif ), kai pasibandžiau ten krempudros 'testerį' ir išsirinkau ax.gif

Tiesiog man butelio krempudros šiuo metu tikrai nereikia, susens ir tiek, tai tikrai šiaušiu vėl mėginukų nusipirkt..turėjau, sunaudojau ir neapsižiūrėjau prieš progą, kad nebeturiu doh.gif

O šiaip patiko ta krempudra? smile.gif
Atsakyti
Merginos, o ka daryti jei reikia visa kuna saugoti nuo saules su SPF 50 ir daugiau? verysad.gif Ar sioj vietoj chemija tepagelbes?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 18, 14:46)
O šiaip patiko ta krempudra? smile.gif

Taip, patiko smile.gif Labai gražiai ir lengvai dengiasi, 'neriebina', neblizga (tiesa, aš jau kai darau 'pilną makiažą', tai tepu tiek krempudrą, tiek naudoju birią pudrą)...gal kiek mažai maskuoja, bet iki šiandienos man to labai ir nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 18, 15:26)
Taip, patiko smile.gif Labai gražiai ir lengvai dengiasi, 'neriebina', neblizga (tiesa, aš jau kai darau 'pilną makiažą', tai tepu tiek krempudrą, tiek naudoju birią pudrą)...gal kiek mažai maskuoja, bet iki šiandienos man to labai ir nereikėjo biggrin.gif

Ačiū už atsiliepimą smile.gif
Mano sintetinė eina į pabaigą ir aš dabar didžiuliuose apmąstymuose, ką pirkti toliau... Sintetinės nebenoriu vien iš principo (nors man niekada nuo jos nei beria, nei ką), o turėti Logonos mėginukai nuvylė... doh.gif Kažkaip šitoj vietoj labai neaišku man, kokia geriausia natūrali krempudra...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 18, 13:42)
pati pirkau "Dr.Hauschka" vienos spalvos keletą mėginukų

nepameni, kokia vieneto kaina? smile.gif Man irgi nereikia viso butelio, aš vistiek kasdien jos netepu, tai tik pinigus niekais išmesčiau... drinks_cheers.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 18, 14:52)
turėti Logonos mėginukai nuvylė...  doh.gif

tikriausiai vienetai, ko Logona nenuvylė 4u.gif
Atsakyti
as logonos kuri laika naudojau, bet ne itin patiko, hauschkos turejau meginuka tai buvo mielesnis, bet pradejau mineraline naudoti isvis nieko kito nebenoriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 18 balandžio 2010 - 16:27
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 18, 15:52)
Mano sintetinė eina į pabaigą ir aš dabar didžiuliuose apmąstymuose, ką pirkti toliau... Sintetinės nebenoriu vien iš principo (nors man niekada nuo jos nei beria, nei ką), o turėti Logonos mėginukai nuvylė...  doh.gif Kažkaip šitoj vietoj labai neaišku man, kokia geriausia natūrali krempudra...

Aš bandžiau Logonos, Laveros ir Hauschkos, tai pastaroji patiko labiausiai. O šiaip pritariu Odorai - mineralinė pudra iš natūralių ko gero pati geriausia smile.gif
Atsakyti
O mineraline pudra turi koki SPF? Ir ar tiktu vasara pudruotis? g.gif
Atsakyti