Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

Laba merginos.
Daba va žiūrėkit,man reikia patarimo.Kaip skaitysit mano postą,jei kas valgot,prašau padaryti pertraukėlę blush2.gif
Man nuo streso buvo siaubinga alergija su baisinėm pūslėm ir oda kaip nuplikyta buvo.Dabar tie šašai jau kaip ir nudžiūvo ,bet tos baisios išplikytos vietos vis dar tokios rusvos.Bijau,kad tokia ir nelikčiau. blush2.gif Dermatologė liepė tepti kokiu cinko tepalu.Kaži gerai jis ar gal kokiiais aliejais geriau?Gal Monicos kokiais perlamutro milteliais pabandyti?Bijau ką pati daryti,kad oda vėl nesudirgtų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 04 26, 09:54)
Laba merginos.
Daba va žiūrėkit,man reikia patarimo.Kaip skaitysit mano postą,jei kas valgot,prašau padaryti pertraukėlę blush2.gif
Man nuo streso buvo siaubinga alergija su baisinėm pūslėm  ir oda kaip nuplikyta buvo.Dabar tie šašai jau kaip ir nudžiūvo ,bet tos baisios išplikytos vietos vis dar tokios rusvos.Bijau,kad tokia ir nelikčiau. blush2.gif Dermatologė liepė tepti kokiu cinko tepalu.Kaži gerai jis ar gal kokiiais aliejais geriau?Gal Monicos kokiais perlamutro milteliais pabandyti?Bijau ką pati daryti,kad oda vėl nesudirgtų verysad.gif

Ar tikrai čia nuo streso taip būna...? blink.gif Siaubas... unsure.gif
Aš tai tepčiau tuo cinko tepalu, kad tik padėtų. Be to, jis nėra blogietis, kiek žinau (bent jau pats cinkas, jei ten kažko neprimaišyta kitko negero) g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 04 26, 08:54)
Kaži gerai jis ar gal kokiiais aliejais geriau?

o ką iš aliejų turi? Gali juos šalia cinko smile.gif Man kažkaip į galvą ateina tokie du regeneruojantys: šaltalankių ir tamanų. Bet pastaruosius jeigu ryšiesi, tai kokių 5 proc. koncentraciją tik naudoti reikia, nes jis stiprus. Sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 26, 09:58)
Ar tikrai čia nuo streso taip būna...?  blink.gif Siaubas...  unsure.gif
Aš tai tepčiau tuo cinko tepalu, kad tik padėtų. Be to, jis nėra blogietis, kiek žinau (bent jau pats cinkas, jei ten kažko neprimaišyta kitko negero) g.gif

Pasirodo,kad būna.Maniau,kad nuo NATURELLA paketų,bet dermatologė sakė,kad ne,nuo streso.

QUOTE(Satura @ 2010 04 26, 10:00)
o ką iš aliejų turi? Gali juos šalia cinko smile.gif Man kažkaip į galvą ateina tokie du regeneruojantys: šaltalankių ir tamanų. Bet pastaruosius jeigu ryšiesi, tai kokių 5 proc. koncentraciją tik naudoti reikia, nes jis stiprus. Sveik  4u.gif

Turiu kokosų,sviestmedžio,sezamų,jojobos,erškėtrožių,avokadų,argano ir iš Monicutės ant dienų turiu gauti tamanų su arnica.
Tada nusiperku to cinko ir gal kokiu kokosu dar bandyti,ką šiai dienai turiu?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 04 26, 09:11)

erškėtrožės balina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 26, 10:18)
erškėtrožės balina  4u.gif

ačiū 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete patarti kur galima butu isigyti ekologiska nagu laka ?
nes vakar po metu pertauykos nusprendziau nusilakuoti nagus, tai iprastas nagu lakas tokiu kvapu trenke, kad net langus atidariau issivedinti g.gif

Busiu dekinga uz patarimus !
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 26, 11:21)
Sveikos, gal galetumete patarti kur galima butu isigyti ekologiska nagu laka ?
nes vakar po metu pertauykos nusprendziau nusilakuoti nagus, tai iprastas nagu lakas tokiu kvapu trenke, kad net langus atidariau issivedinti  g.gif

Busiu dekinga uz patarimus !

Kiek žinau, Lietuvoje nėra... g.gif Siunčiamasi internetu (žr. pirmą temos psl.) smile.gif
Jei kas nors LT kur nors užmatė - man irgi būtų įdomu, bent atspalvius gyvai apžiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 25, 17:49)
Man riebalavimąsi mažina aloe gelis, arbatmedis, nors mano plaukai šiaip nėra riebūs, normalūs, tiesiog su tokiom priemonėm aš galiu ir tris dienas neplaut galvos smile.gif O čia užrašuose radau, kas mažina galvos riebalavimąsi: Pelargonijų EA padeda ir nuo pleiskanų, reguliuoja sebumą; riebiai galvos odai - šalavijų, apelsinų, citrinų, kedrų, levandos, bergamotės, kadagių, greipfrutų EA; nakvisų, agurklės, sezamo aliejai; su žaliuoju moliu gal reiktų pabandyt kaukę kokią nors? Berods, Palomina, kažkada dėjo kaukių receptus su šiuo moliu, vienas receptas, tinkantis plaukams riebiems, cituoju, gal nesupyks autorė: Žaliojo molio milteliai + negazuotas mineralinis vanduo – viskas “iš akies”, kokios konsistencijos noriu – paskui įlašinu EA – pvz. rozmarinų (stiprinimui), pipirmėtės (gaunasi toks šaldantis poveikis – ypač vasarą labai gaivina), tada dar pora lašiukų priklausomai nuo to kokių EA turiu ir ko noriu - arbatmedžio jei pleiskanų atsiranda ar galvos oda riebesnė. Tai galima į tokią kaukė, manau, įdėti kitokių iš nurodytųjų EA.
Skalavimai augalų nuovirais irgi turėtų būti veiksmingi, bet čia reikia laiko ir pastangų daugiau... Gal kažkuo pasinaudosite...  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Reikės rimtai užsiimti.

QUOTE(Etama @ 2010 04 25, 18:17)
idomu, ka auksarankes gamintojos musu naudoja plauku galiukams vietoj aliejuko, po galvos plovimo?
galima tepti kokosu al., kaip nemazai merginu daro, zinau,-bet man asmeniskai noretusi kazko kitokio-galvoju gal iseitu pasigaminti toki galiuku aliejuka, kuris nesuriebintu taip smarkiai plauku, kaip tarkim vien kokosu al. maniskiai plonoki plaukuciai, vos perbrauki kokosais ir jau visi riebaluoti  doh.gif  idomios butu nuomones ar pasvarstymai, is ko turetu susideti toks "aliejukas" galiukams, gal kuri jau yra pasidariusi, gal planuoja darytis?

Aš plaukų galiukus patepu aloe geliu. Kai įtrinu į šaknis kiek lieka ant rankų, patepu dar visus plaukus ir galiukus.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 26, 09:45)
kur ir kokį konkrečiai molį su sidabru pagriebei?  blink.gif  biggrin.gif

tokį radau savo miestelyje, kur vaistais, kosmetika iš rusijos prekiauja. Tokia tik pakelis su zaliu ne melynu. 3 lt mokejau.
Raso kad importuotojas UAB Elevita
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 26, 09:37)
puikiai tave suprantu, kad ieškai atitikmens to, ko realiai nėra  schmoll.gif Pvz., nusiperki butelį sintetinio "aliejuko" plaukams, bet ten gi ne aliejukas (aliejų pėdsakai), o vieni silikonai. Tai aišku, kad jie neriebina plaukų, o sąmonėje vistiek lieka, kad tepei juos "aliejumi" smile.gif

tu nenori lengvesnių aliejų tam reikalui bandyti, tarkim kokių sezamų?  mirksiukas.gif

Turiu ir sezamu al., vis tik tikejausi kazkuo "praskiesti", kad nebutu vien tik grynas aliejus, na gal tada pabandyti nedideli kieki sezamu al. ir silko ilasinti? Vis turtingesnis reikalas gautusi biggrin.gif Taip vat ir pasibandyti pasitepti, gal bus ir nieko visai drinks_cheers.gif

QUOTE(wilike @ 2010 04 26, 09:43)
Na nežinau, aš net žalią molį dedu.Man niekas nepulsuoja  schmoll.gif  Jokių odos sutraukimų nesimato  unsure.gif 

Mano oda prie jautresniu tokia, tai turbut todel stipriau viskas veikia. Na rasulas buvo smaaarkiai jau uzdziuves, tai vakar linksminausi, stebejau is arti kaip jis ten traukiasi lotuliukas.gif
Papildyta:
andy -> o gelis pirktinis? nebepamenu is kurio tasko, bet zodziu, tas, kuri dauguma perka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 26, 09:37)
hm  g.gif Tu žinai, man vistik labiau ryžių miltai už pirktinį skrabuką su beržais patiko, nes labiau jaučiu kaip šveičia. Plius, galima pasireguliuoti šveičiamųjų dalelių kiekį - nori užkabini daugiau, nori mažiau smile.gif

minusas gali būti pati konsistencija. Tarkim pirktinis skrabas kaip kremas, malonus. O su ryžių, kukurūzų ir kitais miltais prasideda žaidimai, kuo juos skiesti  biggrin.gif Galima daryti su viskuo - aliejais, medumi, kokiu jogurtu ir šiaip bet ką imti už pagrindą, kas tik patinka.

kaip tik šovė į galvą mintis, kad galima avižų dribsnių nuspausti klijų (nevirus, tiesiog užpiltų vandeniu) ir pridėti šveičiamosios masės - gautųsi ir drėkinimas odai (nepamenu, kokia pas tave  ax.gif ), ir šveitimas  4u.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif bandysiu kazka susimeistrauti biggrin.gif
Atsakyti