Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

QUOTE(Katherina @ 2010 04 25, 18:49)

Saunuole, tavo posta kopinuosi i worda, prisesiu kuria diena laisvesne, atsirinksiu, bet naudinga info ne vienai bus thumbup.gif
Papildyta:
beje, niekam gal nebus naujiena, bet dabar taip akivaidziai pirma karta pamaciau, koks stirpus dalykas yra tas molis-kur katik uzsimaisiau ta kosele rasulas+negaz. mineralinis, patepiau ant vieno kylancio spuogelio ir uzdziuvo jau, kiek cia minuciu pasedejau nuo ano posto parasymo. tai oda tokia visa sutraukta, atrodo kad uzsitrauke po apacia visas tas spuogelis kaip nezinau kas. zodziu, efektinga, ne tas zodis blink.gif pulsuoja net jauciu toji vieta biggrin.gif niekad taip nebuvau atkreipusi demesio, is arti pasiziurejau veidrodelyje, tai tikrai ispudingas poveikis atrodo. lekiu praustis biggrin.gif
Papildyta:
ir dar as su vienu klausimu ax.gif
idomu, ka auksarankes gamintojos musu naudoja plauku galiukams vietoj aliejuko, po galvos plovimo?
galima tepti kokosu al., kaip nemazai merginu daro, zinau,-bet man asmeniskai noretusi kazko kitokio-galvoju gal iseitu pasigaminti toki galiuku aliejuka, kuris nesuriebintu taip smarkiai plauku, kaip tarkim vien kokosu al. maniskiai plonoki plaukuciai, vos perbrauki kokosais ir jau visi riebaluoti doh.gif idomios butu nuomones ar pasvarstymai, is ko turetu susideti toks "aliejukas" galiukams, gal kuri jau yra pasidariusi, gal planuoja darytis?
sentimentai is seniai naudotu sintetiniu galiuku aliejuku-kad ir kazkiek padaugindavau-isdziuvus plaukai neatrodydavo sulipe, o ir pasvelnindavo galiukus. nebenoriu net ziureti i ta puse, bet vis pasvajoju apie tokio tipo priemones pakaitala is naturaliu priemoniu. turiu likusi buteliuka nuo sintetinio aliejuko, butu labai patogu susipilti savo gamybos ir naudoti, 1 spustelejimas-ir tepliojiesi sau issisepusi, nebijodama, kad tukstantosios gramo gali buti ir perdaug doh.gif
Atsakyti
merginos parekomenduokite koki prausikli dehidratuotai misriai odelei, kad nesausintu, nekimstu poru bet svariai praustu.... smile.gif jau nebezinau kuo prausti kad nesausintu odos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 25, 17:58)
merginos, kiek laiko gali stoveti rasulas+mineralinis negazuotas vanduo?

Laikant vonioje ir kaišant šlapius pirštus du kartus paroj man išlaikydavo 3-5 dienas.

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 25, 21:01)
merginos parekomenduokite koki prausikli dehidratuotai misriai odelei, kad nesausintu, nekimstu poru bet svariai praustu.... smile.gif

Hauschkos CC man buvo ko gero švelniausias variantas 4u.gif

O aš vakar po labai ilgos pertraukos apsilankiau Sarmoje rolleyes.gif Turėjau kažkokį PC Europa čekį su kuriuo gauni 100lt nuolaidą, kai perki bent už 200 (ir galiojo tik šį savaitgalį), na tai negi dabar lauksi kito mėnesio algos doh.gif biggrin.gif Prisiduodu pirkinukus, eigoj parašysiu ir atsiliepimus:
- Plante System putos veidui ir akims prausti (vistik Madara švelnesnės, bet visumoj po poros kartų patinka);
user posted image

- Plante System gaivinamasis vanduo (bandžiau dar tik kartą ir atidėjau į sandėliuką, kol pabaigsiu dabartinį BioExclusive toniką, laabai skaniai kvepia);
user posted image

- Acorelle cukraus vaškas su dozatoriumi (nuoroda);

- Omnia Botanica šampūnas riebiems plaukams;
user posted image

- La Claree pėdų kremas (laabai puiki sudėtis, daugybė EA, tokie kaip rozmarinai, kedrai, šalavijai ir pan, tikras vaistinis kvapas, nusprendžiau palepinti savo nuvargusias pėdutes, kadangi tenka dirbti stovimą darbą) (nuotraukoje veido kaukė, bet pėdų kremas atrodo taip pat, nerandu tinkamos nuotraukos)
user posted image

Be to, dar užmačiau BDIH sertifikuotą Dr. Scheller liniją, daugiausia tai buvo kremai, skirti sausai, jautriai, brandžiai odai. Ir dar kažką sau neregėto užmačiau, tik spėjau pamiršti doh.gif Kol moteriškės su tokiais pat 'laimingais čekiais' grūdosi prie parabeninių kremų ir silikoninių šampūnų, aš sau ramiausiai išsišniukštinėjau eko kosmetikos lentyną, tyliai ramiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 25 balandžio 2010 - 21:09
QUOTE(Rasma @ 2010 04 25, 14:48)
Saturai ir kunigundai ačiū! Šiandien 'gadinsiu' hidrolatą fitokeratinais ir glicerinu..mažą kiekį pradžiai atsipilsiu, nes pirmąkart..dar plaukų lakas netyčia gausis biggrin.gif

O aš šiandien fitokeratinus į balzamą dėjau, palaikiau ilgiau - gal 15 min. Irgi tiko ir patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 04 25, 17:27)
maišau su natūraliu skystu muilu ir pridedu norimų priedų wink.gif Tik atsargiai, jie gana aštrūs smile.gif

Mažiau aštrūs kukurūzų miltai smile.gif Man labiau patiko nei ryžių gal... g.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 25, 17:34)
ir tai būna netikėtumų, kai įsipili į šampūną kokio EA ir kitą dieną plaukai kaip pūkai į visas puses  doh.gif
ir man po vakarykstes kaukes su aloe geliu, kokosu EA snd elektrinasi plaukai doh.gif
kuo?

Man aloe gelio kaukė tokio pašalinio poveikio nedavė... g.gif
O iš EA plaukams išbandžiusi citriną, ylangus, pačiulę, levandas, rozmariną - visi puikiai tiko. Kažkaip pasisekė... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 25, 22:06)

Be to, dar užmačiau BDIH sertifikuotą Dr. Scheller liniją, daugiausia tai buvo kremai, skirti sausai, jautriai, brandžiai odai.

saunus pirkinukai smile.gif
o dr. sheller jau sertifikuota? nuo kada? pastebejau,kad pasikeite dr.sheler tara,daug prabangesne tapo nei anksciau o ir kaina 3 kartus padidejo. Anksciau pirkdavau sheller kremus ir tonikus ,man patiko ir tiko. Kaina buvo net labai iperkama, neauksta, nesuprantu kodel dabar 3 kartus pabrango tie patys kremukai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ateinu su klausimu. Noriu pasidaryti anticeliulitini misinuka aliejai + ea + kofeinas. Bet ar tirpsta kofeinas aliejuose? g.gif O gal kas koki gera receptuka turit sukurpusios? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 25, 21:01)
merginos parekomenduokite koki prausikli dehidratuotai misriai odelei, kad nesausintu, nekimstu poru bet svariai praustu.... smile.gif jau nebezinau kuo prausti kad nesausintu odos verysad.gif

Lavera Basis Sensetive cleansing mink 2 in 1 nebandei?
Ne tik švelniai nuplauna, bet ir padrėkina odelę mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Redgrape @ 2010 04 25, 22:46)
Sveikos  4u.gif  Ateinu su klausimu. Noriu pasidaryti anticeliulitini misinuka aliejai + ea + kofeinas. Bet ar tirpsta kofeinas aliejuose?  g.gif  O gal kas koki gera receptuka turit sukurpusios?  blush2.gif

Kofeinas tirpsta vandenyje tik prie aukštokos(berods 60'C) temperatūros 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 25 balandžio 2010 - 21:50
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 25, 22:06)
Hauschkos CC man buvo ko gero švelniausias variantas 4u.gif

Ko gero teks vel ji isigyti smile.gif
QUOTE(ernesin @ 2010 04 25, 22:51)
Lavera Basis Sensetive cleansing mink 2 in 1 nebandei?
Ne tik švelniai nuplauna, bet ir padrėkina odelę :mirksiukas

Turiu ji, sekmingai naudoju prausiant akiu makiaza, reiks pabandyti ir visa veida nuprausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 25, 17:56)
Gal patarimu turi? kas tau labiau patiko?

hm g.gif Tu žinai, man vistik labiau ryžių miltai už pirktinį skrabuką su beržais patiko, nes labiau jaučiu kaip šveičia. Plius, galima pasireguliuoti šveičiamųjų dalelių kiekį - nori užkabini daugiau, nori mažiau smile.gif

minusas gali būti pati konsistencija. Tarkim pirktinis skrabas kaip kremas, malonus. O su ryžių, kukurūzų ir kitais miltais prasideda žaidimai, kuo juos skiesti biggrin.gif Galima daryti su viskuo - aliejais, medumi, kokiu jogurtu ir šiaip bet ką imti už pagrindą, kas tik patinka.

kaip tik šovė į galvą mintis, kad galima avižų dribsnių nuspausti klijų (nevirus, tiesiog užpiltų vandeniu) ir pridėti šveičiamosios masės - gautųsi ir drėkinimas odai (nepamenu, kokia pas tave ax.gif ), ir šveitimas 4u.gif

QUOTE(Etama @ 2010 04 25, 18:17)
idomu, ka auksarankes gamintojos musu naudoja plauku galiukams vietoj aliejuko, po galvos plovimo?

puikiai tave suprantu, kad ieškai atitikmens to, ko realiai nėra schmoll.gif Pvz., nusiperki butelį sintetinio "aliejuko" plaukams, bet ten gi ne aliejukas (aliejų pėdsakai), o vieni silikonai. Tai aišku, kad jie neriebina plaukų, o sąmonėje vistiek lieka, kad tepei juos "aliejumi" smile.gif

tu nenori lengvesnių aliejų tam reikalui bandyti, tarkim kokių sezamų? mirksiukas.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 25, 21:06)
- Omnia Botanica šampūnas riebiems plaukams;

įdomu, ar tau patiks wink.gif Maniškį subaigė MB unsure.gif

QUOTE(Redgrape @ 2010 04 25, 21:46)
Bet ar tirpsta kofeinas aliejuose?  g.gif  O gal kas koki gera receptuka turit sukurpusios?  blush2.gif

jeigu turi emulsinio vaško, tai galėtum kofeino tirpalą suemulsinti su aliejais ir gautųsi puikus anticeliulitinis kremas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 26, 09:37)
puikiai tave suprantu, kad ieškai atitikmens to, ko realiai nėra  schmoll.gif Pvz., nusiperki butelį sintetinio "aliejuko" plaukams, bet ten gi ne aliejukas (aliejų pėdsakai), o vieni silikonai. Tai aišku, kad jie neriebina plaukų, o sąmonėje vistiek lieka, kad tepei juos "aliejumi" smile.gif

Va va, panašiai sakyt norėjau drinks_cheers.gif Turėjus ir aš anksčiau tokių "aliejukų", bet dabar natūraliai išnyko poreikis. Pasidarai prieš plovimą kaukę kartais, naudoji balzamą ir nebereikia jokių aliejukų paskui smile.gif Čia blogas įprotis iš anksčiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 25, 19:17)
beje, niekam gal nebus naujiena, bet dabar taip akivaidziai pirma karta pamaciau, koks stirpus dalykas yra tas molis-kur katik uzsimaisiau ta kosele rasulas+negaz. mineralinis, patepiau ant vieno kylancio spuogelio ir uzdziuvo jau, kiek cia minuciu pasedejau nuo ano posto parasymo. tai oda tokia visa sutraukta, atrodo kad uzsitrauke po apacia visas tas spuogelis kaip nezinau kas. zodziu, efektinga, ne tas zodis blink.gif  pulsuoja net jauciu toji vieta biggrin.gif 

Na nežinau, aš net žalią molį dedu.Man niekas nepulsuoja schmoll.gif Jokių odos sutraukimų nesimato unsure.gif Dabar isigijau kitokią žalią molį, matyt koks efektas bus g.gif Rašo su sidabru g.gif

Summer-In-Paris pukus apsipirkimas. Paskui parašyk atsiliepimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 04 26, 08:43)
Dabar isigijau kitokią žalią molį, matyt koks efektas bus  g.gif  Rašo su sidabru  g.gif

kur ir kokį konkrečiai molį su sidabru pagriebei? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti