Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

QUOTE(Babi* @ 2010 04 25, 10:48)
Satura, o kiek maždaug tau laiko dar elektrinosi plaukai po plovimo su moliu? unsure.gif

nuo plovimo iki plovimo, tai užteko vieno ar poros bandymų ir supratau, kad man molis plaukų plovimui tiesiog neskirta.. Kasdien tenka į žmones išeiti, tai jei jau makiažu saves neapkraunu, tai bent plaukai turi padoriai atrodyti biggrin.gif

ir tai būna netikėtumų, kai įsipili į šampūną kokio EA ir kitą dieną plaukai kaip pūkai į visas puses doh.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 25, 12:38)
beje purskiua aloe sultimis molio kauke, tai kazkodel su mineraliniu ar paprastu vendenuku man labiau patinka ax.gif

kuo?

QUOTE(gatinha2 @ 2010 04 25, 13:23)
Bet kaip man pikta dabar, kad nei tomis,atseit eko kosmetika pardavinejanciomis parduotuvemis negalima pasitiket

jaučiu, iš JAV tas šampūnas, o ten reikalavimai švelnesni eko kosmetikai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kitoje temoje negavau atsakymo tad paklausiu cia blush2.gif
kazkada SM skaiciau kad kazkas sveicia veida su ryziu miltais atrodo? Man idomu jus juos uzpilat aliejum, valdeniu ar kaip?
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos... Niekaip nebeišmanau, kaip drėkinti blauzdų odą, beprotiškai sausa, be to, spuogelių ir raudonų taškiųkų daug.. verysad.gif Ko tik nedariau, ir aliejais, ir kremais tepiau, kažkas patarė rečiau prausti (ko tik žmogus neišbandysi), pilingai, niekas nepadeda.. Kažkada seniai (kai dar naudojau priemones su parabenais..) padėjo tik vienas losjonas su klevų sula, bet nenoriu jo pirkt dabar. Gal ką galit patart? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 25, 15:03)
Ačiū 4u.gif Aš dar dėl inkštirų, ar galima kaip nors juos panaikinti? blush2.gif

darykis aliejaus masaza, molio kaukes, garink veida, eik i pirti. apsivalys kazkiek drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 25, 14:35)
Man idomu jus juos uzpilat aliejum, valdeniu ar kaip?

maišau su natūraliu skystu muilu ir pridedu norimų priedų wink.gif Tik atsargiai, jie gana aštrūs smile.gif
Atsakyti

ir tai būna netikėtumų, kai įsipili į šampūną kokio EA ir kitą dieną plaukai kaip pūkai į visas puses doh.gif
ir man po vakarykstes kaukes su aloe geliu, kokosu EA snd elektrinasi plaukai doh.gif
kuo?
gal man atrodo, bet greiciau dziuvo oda, su mineraliniu kazkaip gaiviau tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
merginos, kiek laiko gali stoveti rasulas+mineralinis negazuotas vanduo? Noriu uzstaisyti i AN ruda induka prausiklio daugiau, bet nezinau kiek cia berti, kad nepadauginti po to dar ismest kad nereiktu biggrin.gif pagal ideja, nepanasu kad cia kakas turetu gesti, bet visgi kazkoks limitas turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2010 04 24, 15:38)
Man tas pats su plaukais, tai labai lauksiu tolimesnių įspūdžių apie Laveros šampūną bigsmile.gif Nepatingėk parašyti  mirksiukas.gif Nes su Hauschkos tai vargstu...

Tai va, rašau atsiliepimą apie Laveros šampūną su citrinomis smile.gif Antros dienos testo neišlaikė. Jeigu reiktų šiandien kur eiti, plaučiau galvą. Šiaip patį šampūną užskaitau, tikrai sunaudosiu, tik matyt problemos ne šampūnuose mirksiukas.gif. Reikia kažkokiom kitom priemonėm mažinti reibalavimąsi. Kažkada skaičiau, kad kažkam pavyko, tik nepamenu kaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 25, 17:58)
merginos, kiek laiko gali stoveti rasulas+mineralinis negazuotas vanduo? Noriu uzstaisyti i AN ruda induka prausiklio daugiau, bet nezinau kiek cia berti, kad nepadauginti po to dar ismest kad nereiktu  biggrin.gif  pagal ideja, nepanasu kad cia kakas turetu gesti, bet visgi kazkoks limitas turetu buti g.gif

darausi 30 ml, tai per tris savaites sunaudoju, nieks negenda. laikau saldytuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 25, 18:25)
darausi 30 ml, tai per tris savaites sunaudoju, nieks negenda. laikau saldytuve 4u.gif

uzsitaisiau ir as 30ml. i pabaigtos sintenines pudros indeli stiklini, dailuti toki biggrin.gif vis patogiau kazkiek bus naudoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(andy @ 2010 04 25, 18:02)
Tai va, rašau atsiliepimą apie Laveros šampūną su citrinomis  smile.gif Antros dienos testo neišlaikė. Jeigu reiktų šiandien kur eiti, plaučiau galvą. Šiaip patį šampūną užskaitau, tikrai sunaudosiu, tik matyt problemos ne šampūnuose mirksiukas.gif. Reikia kažkokiom kitom priemonėm mažinti reibalavimąsi. Kažkada skaičiau, kad kažkam pavyko, tik nepamenu kaip verysad.gif

Man riebalavimąsi mažina aloe gelis, arbatmedis, nors mano plaukai šiaip nėra riebūs, normalūs, tiesiog su tokiom priemonėm aš galiu ir tris dienas neplaut galvos smile.gif O čia užrašuose radau, kas mažina galvos riebalavimąsi: Pelargonijų EA padeda ir nuo pleiskanų, reguliuoja sebumą; riebiai galvos odai - šalavijų, apelsinų, citrinų, kedrų, levandos, bergamotės, kadagių, greipfrutų EA; nakvisų, agurklės, sezamo aliejai; su žaliuoju moliu gal reiktų pabandyt kaukę kokią nors? Berods, Palomina, kažkada dėjo kaukių receptus su šiuo moliu, vienas receptas, tinkantis plaukams riebiems, cituoju, gal nesupyks autorė: Žaliojo molio milteliai + negazuotas mineralinis vanduo – viskas “iš akies”, kokios konsistencijos noriu – paskui įlašinu EA – pvz. rozmarinų (stiprinimui), pipirmėtės (gaunasi toks šaldantis poveikis – ypač vasarą labai gaivina), tada dar pora lašiukų priklausomai nuo to kokių EA turiu ir ko noriu - arbatmedžio jei pleiskanų atsiranda ar galvos oda riebesnė. Tai galima į tokią kaukė, manau, įdėti kitokių iš nurodytųjų EA.
Skalavimai augalų nuovirais irgi turėtų būti veiksmingi, bet čia reikia laiko ir pastangų daugiau... Gal kažkuo pasinaudosite... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 25, 17:27)
maišau su natūraliu skystu muilu ir pridedu norimų priedų wink.gif Tik atsargiai, jie gana aštrūs smile.gif

dekui, reiks tada ir muila pirkti. Nors dar svarstau ar nusipirkti koki eko sveitikli jau pagaminta, ar siuos miltus pabandyti. Gal patarimu turi? kas tau labiau patiko?
Atsakyti