Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

QUOTE(Satura @ 2010 04 24, 23:10)
iš AZ ekstraktą - tamsiai ruda, kiek tąsi košelė. Dedu dar į skystį, nes jeigu dėti pabaigoje, tai neįsivaizduoju, kaip jis ištirptų  g.gif

kaip patiko gėriai iš AZ? Jau apžiūrėjai? biggrin.gif Ir labai ačiū už lauktuves - taip suėjo šiandien  wub.gif

panasus i aromantic, tik pas mane sviesi tasi kosele smile.gif

apziurejau viska, ekstraktu kvapai labai patiko, jau galvoju ka cia su jais nuveikus ir aliejais dziaugiuosi, si karta ir is Monicos toki maisa parsiveziau, ivairiausiu milteliu, hidrolatu ir EA, labai dziaugiuos vakar butelaicius iki vidurnakcio "glosciau" apziurinejai uosciau ir kaip mazas vaikas dziaugiausi biggrin.gif

mano skurdus paakiu geliukas: rugiageliu hidrolatas, alavijo milteliai, zensenio ekstraktas, melyniu aliejukas, tirstinau su ksantanu ir dejau ekokonservanta.

sakyk, kokia spalva tau gelio gavosi ir kokia konsistencija, man tokia skystoka, jauciu per mazai idejau ksantano, o idejus ekokonservanta tokia balksva spalva pasidare g.gif

vakar pilnai nusprendziau pirkti mazas svarstykleles, kai reikia pamatuoti alavijo miltelius mazam kiekiui gali burti nebures su peilio gali, vis tiek neapskaiciuosi is akies doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 25, 00:10)
AZ kompensuos dingusį siuntinį tokio pat turinio siuntiniu, tai nekantrauju išbandyti ir aš šilką ir to didelių plaukų pojūčio laukiu  drinks_cheers.gif

Ir aš apsidžiaugiau šia naujiena thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 25, 09:47)
mano skurdus paakiu geliukas: rugiageliu hidrolatas, alavijo milteliai, zensenio ekstraktas, melyniu aliejukas, tirstinau su ksantanu ir dejau ekokonservanta.

Ir kaip gi galima tokį geliuką skurdžiu vadinti... doh.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 25, 09:47)
sakyk, kokia spalva tau gelio gavosi ir kokia konsistencija, man tokia skystoka, jauciu per mazai idejau ksantano, o idejus ekokonservanta tokia balksva spalva pasidare g.gif

vakar pilnai nusprendziau pirkti mazas svarstykleles, kai reikia pamatuoti alavijo miltelius mazam kiekiui gali burti nebures su peilio gali, vis tiek neapskaiciuosi is akies doh.gif  lotuliukas.gif

Ir man tai ekokonservantas guašo kvapą kažkokį turi biggrin.gif

Hmm svarstyklėms reiktų ir man pribręsti, bet vis dar atrodo, kad galima ir be jų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 25, 09:10)
Ir aš apsidžiaugiau šia naujiena  thumbup.gif
Papildyta:
Ir kaip gi galima tokį geliuką skurdžiu vadinti...  doh.gif  mirksiukas.gif

na palyginus su kitu merginu sedevrais, mano labai paprastas biggrin.gif
Atsakyti
eglute, kaip satura pasake, jau vien alavijo milteliai turtinga sudeti padaro mirksiukas.gif mano dar 'skurdesne'. dejau tik alaviju miltelius ir aliejuka pasifloru, lasiuka glicerino. konservanto neturejau, tai dariau 20ml.
vakar vakare pries plovima itriniau i saknis aloe ta geliuka, tai snd dziaugiuosi kaip niekad puriais plaukais, per visa ilgi kokosais patepiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 25, 09:12)
Papildyta:
Hmm svarstyklėms reiktų ir man pribręsti, bet vis dar atrodo, kad galima ir be jų...  blush2.gif

po vakar jau sakau, kad reikia lotuliukas.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 25, 09:15)
eglute, kaip satura pasake, jau vien alavijo milteliai turtinga sudeti padaro mirksiukas.gif  mano dar 'skurdesne'. dejau tik alaviju miltelius ir aliejuka pasifloru, lasiuka glicerino. konservanto neturejau, tai dariau 20ml.
vakar vakare pries plovima itriniau i saknis aloe ta geliuka, tai snd dziaugiuosi kaip niekad puriais plaukais, per visa ilgi kokosais patepiau thumbup.gif

zinau biggrin.gif tik vis norejosi kazkuo papildyti, bet susilaikiau biggrin.gif

as po plovimo aloe sultimis itrinu plaunus, tai plaukai paklusnus, svelnus ir mazina riebalavimasi thumbup.gif
Atsakyti

Sakykit, o tai oranžinis šaukštelis nepadeda atmatuoti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 25 balandžio 2010 - 09:29
QUOTE(ernesin @ 2010 04 25, 10:28)
Sakykit, o tai oranžinis šaukštelis nepadeda atmatuoti? unsure.gif

Sako, padeda, nes Monica pagal jį surašo kartais. Bet aš ir to neturiu biggrin.gif Tai paprastu šaukšteliu žaidžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 04 25, 08:47)

gelis mano šviesiai rudas ir tirštas. Dėl spalvos, tai žiūrint, kokie pas tave aloe milteliai. Jei Barbadensis, tai turėtų būti šviesesnis smile.gif Dabar kai pagalvoju, tai taip, gal šiek tiek ir pašviesino jį ekokonservantas g.gif Skystumą-tirštumą tikrai gali reguliuotis pati, nes gaunasi nuo kisieliaus iki želės būvio. Aš pasidariau kaip želė, bet akims man tas kisielinis labiau patrauklus atrodo 4u.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 25, 09:12)
Ir aš apsidžiaugiau šia naujiena  thumbup.gif

Ir man tai ekokonservantas guašo kvapą kažkokį turi  biggrin.gif

Hmm svarstyklėms reiktų ir man pribręsti, bet vis dar atrodo, kad galima ir be jų...  blush2.gif

aaa, ir tu toje pačioje dėžėje sėdi lotuliukas.gif

turi kažkokį jis tikrai kvapą, bet kai jo įdedi tai tiek, kad tik nepakvėpina paties gelio. Bet ir pats nesmirda man. Dariau MB aloe sultis, tai dar iki visų perspėjimų spėjau pripilti naticido ax.gif Tai taip skaniai migdolais kvepia rolleyes.gif

dėl aloe svarstyklių tai ir aš tikriausiai nepirkčiau, nes koksai iš tikro skirtumas, kad tos sultys gaunasi stipresnės? Man dar geriau tongue.gif Bet kai prasideda visokie milteliai, kur koncentracija turi būti griežtai maža, tai jau nori nenori dairaisi svėrimo priemonės drinks_cheers.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 25, 09:15)
vakar vakare pries plovima itriniau i saknis aloe ta geliuka,

o veidui nebandysi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 25, 10:15)
eglute, kaip satura pasake, jau vien alavijo milteliai turtinga sudeti padaro mirksiukas.gif  mano dar 'skurdesne'. dejau tik alaviju miltelius ir aliejuka pasifloru, lasiuka glicerino. konservanto neturejau, tai dariau 20ml.

O įtrynei į sausu plaukus ir laikei visą naktį? blush2.gif Satura, o kiek maždaug tau laiko dar elektrinosi plaukai po plovimo su moliu? unsure.gif Man jau kokia antra savaitė nebesielektrina, tik jau mažiau doh.gif O tą aloe gelį galima vietoj kremo naudoti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 25 balandžio 2010 - 10:48
merginos nebezinau kas darosi su oda... labai isausejo, tiesiog tokiais serpetojanciais plemeliais verysad.gif ryte prausiuos su rasulu, tada verbenu hidrolatas ir medeteku istrauka saulegrazu aliejuje, vakare alijosiaus geliu tepu... kazi kas taip isausino, patarkite kuo ja atstatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 25, 12:08)
merginos nebezinau kas darosi su oda... labai isausejo, tiesiog tokiais serpetojanciais plemeliais verysad.gif ryte prausiuos su rasulu, tada verbenu hidrolatas ir medeteku istrauka saulegrazu aliejuje, vakare alijosiaus geliu tepu... kazi kas taip isausino, patarkite kuo ja atstatyti 4u.gif

Man, asmeniškai, drėkinimo iš alavijų gelio trūko, nors oda mano buvo mišri į riebumą smile.gif Gal vertėtų teptis kokiu kremuku, nes visokie aliejai, fitoliai, odą labiau maitina nei drėkina... Mano mama kurį laiką tepėsi vien aliejais, jos oda jautri, brandi, o dabar naudoja kremą su 40 proc.vandens fazės, tai sakė, kad oda iškart atsigavo. Tai gal tikrai reikėtų pakeisti aliejus į kremą, oda, manau, dehidratuota gali būti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 25, 12:22)
Man, asmeniškai, drėkinimo iš alavijų gelio trūko, nors oda mano buvo mišri į riebumą smile.gif Gal vertėtų teptis kokiu kremuku, nes visokie aliejai, fitoliai, odą labiau maitina nei drėkina... Mano mama kurį laiką tepėsi vien aliejais, jos oda jautri, brandi, o dabar naudoja kremą su 40 proc.vandens fazės, tai sakė, kad oda iškart atsigavo. Tai gal tikrai reikėtų pakeisti aliejus į kremą, oda, manau, dehidratuota gali būti...  g.gif

As i alaviju geli dar glicerino esu ypylusi, tai drekina geriau, na bet siaip ir man truksta to is alavijo....na matyt visgi dehidravau savo odele, sian kaip tik kremuka pasiimsiu ziuresiu ar taisysis padetis smile.gif
Atsakyti