QUOTE(Rasma @ 2010 04 24, 16:13)
Naudojau abu
Toninis kremas - yra kaip kremas veidui, mano akimis, riebesnis už krempudrą. Ir man jis kiek ir riebokas, pvz. vasarą aš nelabai jo norėdavau

Ir krempudra 'sulygina' veido spalvą, tolygiai padengdama veidą, ji daug skystesnė ir 'lengvesnė', bent jau man...tuo tarpu toninis kremas tik suteikia sveikos, rustelėjusios odos atspalvį.
Ačiū

Jau panašu, kad suderėjau iš vienos merginos pusę tos krempudros, tai greitu metu bandysiu pati
Papildyta:
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 24, 16:21)
Merginos, uzlekiau siandient i naturaliu produktu parduotuve ir nusipirkau sampuna. Is pirmo zvilgsnio pasirode, kad sudetis, nieko, bet dabar jau abejoju.
Deionized water, henna extract, panthenol (provitamin B5), wild cherry bark extract, *Organic aloe vera gel, chamomile extract, barley extract eucalyptus oil, hydrolyzed keratin, sodium myreth sulfate, cocamidopropyl betaine (coconut oil),
lauramide MEA, disodium EDTA, octyl dimethyl PABA, citric acid, caramel, organic essential oil, potassium sorbate, sodium benzoate, botanical fragrance.
Raso, kad be parabenu ir SLS.
Na, sudėtis ne blogiausia, bet ir ne geriausia

SLS rašo, kad nėra, bet nerašo, kad yra labai jam artima medžiaga - sodium myreth sulfate. Ir EDTA šiaip jau neturėtų būti... Tų kitų paryškintų nežinau...