Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 24, 15:09)
Ji tamsi, as ja su kremu maisau -tai isgaunu koki noriu atspalvi, todel man patinka. Kiek bandziau kitas spalvas (0,01,02), tai man nepatiko, nes jos praktiskai jokios spalvos nesuteikdavo kai istepdavau ant odos, tai toks variantas man visai netiko

Aišku, ačiū smile.gif Na, aš dabar lygiai taip pat su kremu maišau Hauschkos toninį kremą, kuris irgi iš pažiūros tamsus (bet užtepus to tamsumo kažkaip ir nelieka...).
O gal kad bandė ir Hauschkos krempudrą, ir ta toninį kremuką ir galėtų man paaiškinti, kuo jie kada skiriasi...? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 24, 15:11)
Aš visus plaukus. Mano plaukai iki pečių, pan. į 'kare' kirpimą, tai purškiu ir ties šaknim, ir per visą ilgį..išsiplovus galvą ir nusausinus plaukus rankšluosčiu ax.gif

Aciu uz konsultacija, reiks isbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 24, 13:09)
pirmo, mano bandyto is Akomos, muilo sudetis buvo kitokia, todel jis puikiai tiko mano viedo odai.  O su dabartiniu sunkiau, negaliu jo kasdien naudoti, nes pradeda svilinti oda, ko niekada nera buve su pirmesniu

idomu, kad ir internete dabar keliose vietose radau, kad tas tikrasis tiesiai is afrikos - labai atsiaurus odai.. g.gif
o kuo skiriasi sudetys anksciau ir dabar naudojamo?

as gal pries 2-3 metus naudojau, tai tikrai nepamenu, kad sudetyje butu kokiu ekstraktu ar enzimu, dar atsimenu, pagavojau, toks stebuklas, o kokia paprasta sudetis - tik sviestmedis ir kokoso al.

is kitos puses.. gal ne tiek sudetis skiriasi, o tiesiog jie nevisada vienodai atitaiko ta muilo svelnuma/stipruma.. taigi jei naudoja sarma is pelenu, skaiciau, kad labai sunku visada pagaminti vienoda muila. sarmo stiprumas kas karta nevienodas.
juk senovej uztai virdavo muila po kelis kartus - is pirmo karto nesigaudavo tinkamas naudojimui. ir todel virdavo iskart dideli kieki - keliems metams i prieki. jei pasisekdavo, turedavo kuo praustis ilgam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 24 balandžio 2010 - 15:02
a jazau, kaip gražiai Rasma apie rozmarinų hidrolatą parašė bigsmile.gif
Man labai pritiktų visos jo atliekamos funkcijos. Perku! biggrin.gif

QUOTE(Etama @ 2010 04 24, 14:58)
Beje, rezgu minti pasvieseti wub.gif  Is sviesiu plauku su rudu atspalviu, noreciau isgauti sviesius plaukus su pilku-baltu atspalviu. Ar yra natur. kosmetikoje tokiu stebuklu, kurie pajegtu TAI biggrin.gif ? Gal kuri dazotes, turite minciu? rolleyes.gif

Aš pasišviesinus ax.gif Nius, kiek su kirpėja kalbėjau, tai sakė, netikėt, kad yra stebuklų, kad su visai natūraliom priemonėm įmanoma šaltu atspalviu pašviesint rolleyes.gif
Jei plaukai ir natūraliai šviesūs, tada galima visokiom ramunėlėm, bet bus tik šiltas, medaus atspalvis, ne į baltumą. Kai mano natūralių 7 numeris, tai išvis be šansų doh.gif Man dažo milkshake dažais, sakė, iš jos žinomų mažiausiai kenksmingi. Peroksido vis tiek yra, nors ir 2proc. stiprumo ir mažas kiekis, bet kitaip nepašviesinsi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 24 balandžio 2010 - 15:02
QUOTE(Fire @ 2010 04 24, 16:01)
Jei plaukai ir natūraliai šviesūs, tada galima visokiom ramunėlėm, bet bus tik šiltas, medaus atspalvis, ne į baltumą. Kai mano natūralių 7 numeris, tai išvis be šansų  doh.gif Man dažo milkshake dažais, sakė, iš jos žinomų mažiausiai kenksmingi. Peroksido vis tiek yra, nors ir 2proc. stiprumo ir mažas kiekis, bet kitaip nepašviesinsi  ax.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Natūraliom priemonėm nenusišviesinsi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 24, 15:26)
O gal kad bandė ir Hauschkos krempudrą, ir ta toninį kremuką ir galėtų man paaiškinti, kuo jie kada skiriasi...?  4u.gif

Naudojau abu smile.gif
Toninis kremas - yra kaip kremas veidui, mano akimis, riebesnis už krempudrą. Ir man jis kiek ir riebokas, pvz. vasarą aš nelabai jo norėdavau ax.gif Ir krempudra 'sulygina' veido spalvą, tolygiai padengdama veidą, ji daug skystesnė ir 'lengvesnė', bent jau man...tuo tarpu toninis kremas tik suteikia sveikos, rustelėjusios odos atspalvį.
Atsakyti
Merginos, uzlekiau siandient i naturaliu produktu parduotuve ir nusipirkau sampuna. Is pirmo zvilgsnio pasirode, kad sudetis, nieko, bet dabar jau abejoju.

Deionized water, henna extract, panthenol (provitamin B5), wild cherry bark extract, *Organic aloe vera gel, chamomile extract, barley extract eucalyptus oil, hydrolyzed keratin, sodium myreth sulfate, cocamidopropyl betaine (coconut oil), lauramide MEA, disodium EDTA, octyl dimethyl PABA, citric acid, caramel, organic essential oil, potassium sorbate, sodium benzoate, botanical fragrance.
user posted image
Raso, kad be parabenu ir SLS.
Atsakyti
Zukauskaite, man, kaip ir jums užkliuvo disodium EDTA. ax.gif
O rozmarinų hidrolatą purškiat ant sausų ar šlapių plaukų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 24, 16:13)
Naudojau abu smile.gif
Toninis kremas - yra kaip kremas veidui, mano akimis, riebesnis už krempudrą. Ir man jis kiek ir riebokas, pvz. vasarą aš nelabai jo norėdavau ax.gif  Ir krempudra 'sulygina' veido spalvą, tolygiai padengdama veidą, ji daug skystesnė ir 'lengvesnė', bent jau man...tuo tarpu toninis kremas tik suteikia sveikos, rustelėjusios odos atspalvį.

Ačiū smile.gif
Jau panašu, kad suderėjau iš vienos merginos pusę tos krempudros, tai greitu metu bandysiu pati smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 24, 16:21)
Merginos, uzlekiau siandient i naturaliu produktu parduotuve ir nusipirkau sampuna. Is pirmo zvilgsnio pasirode, kad sudetis, nieko, bet dabar jau abejoju.

Deionized water, henna extract, panthenol (provitamin B5), wild cherry bark extract, *Organic aloe vera gel, chamomile extract, barley extract eucalyptus oil, hydrolyzed keratin, sodium myreth sulfate, cocamidopropyl betaine (coconut oil), lauramide MEA, disodium EDTA, octyl dimethyl PABA, citric acid, caramel, organic essential oil, potassium sorbate, sodium benzoate, botanical fragrance.
Raso, kad be parabenu ir SLS.

Na, sudėtis ne blogiausia, bet ir ne geriausia smile.gif
SLS rašo, kad nėra, bet nerašo, kad yra labai jam artima medžiaga - sodium myreth sulfate. Ir EDTA šiaip jau neturėtų būti... Tų kitų paryškintų nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 24 balandžio 2010 - 15:33
Ar kas nors bandė daryti kremuką su aloe sultimis, vietoj hidrolato. O gal dar geriau - hidrolate ištirpinti aloe miltelius ir tada sujungti su aliejumi ir emulsiniu vašku. Man rodos turėtų gautis liuks kremas. Negaliu išbandyti kol neatsiėmiau aloe miltelių blush2.gif Bat labai jau maga.

Šiandien išbandžiau Laveros šampūną su citrinomis šitą. Mano plaukai prie šaknų greitai susiriebaluoja, galiukai sausi. Paskutiniu metu plaunu kiekvieną dieną verysad.gif Niekaip nerandu to stebuklingo šampūno, kuris leistų ilgiau pratempti. Patiko kaip išplovė, kaip putojo, plaukai liko papurę, prie šaknų neprisiploję. Pažiūrėsiu kaip bus rytoj. Po šampūno naudojau Lavera Sensitive bases kondicionierių. Jam irgi dedu pliusą, kaip ir Sante Briliant Care good.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 24, 16:30)

Rasma ką tik rašė, kad ant šlapių - tik rankšluosčiu nusausintų po plovimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 24, 16:30)

Rasma rase, jog purskia ant isplautu, ranksluosciu nusausintu plauku. Mano nuomone tokia pati drinks_cheers.gif
Atsakyti