Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 24, 00:49)
bet jis urtekramo sampune, kuris man kaip tik nekandzioja galvos odoz smile.gif man kandziojasi ciel de zur ir ozku sampunai

Taigi juose yra ALS, tai jau seniai išsiaiškinai mirksiukas.gif
Atsakyti
As naudoju bekvapi Urterkram, tai jis nera blogas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 23, 22:36)
aloe barbarensis gel, cocamidopropyl betaine, coco-glusocide, sodum coco-sulfate, glycerin, sodium cocyl glutamate, citric acid, laminaria japonica ectract

QUOTE(Satura @ 2010 04 23, 22:53)
ernesin kaip iš rašto viską išrišo - tau reikia žiūrėti cocamidopropyl'us. Akivaizdžiai su jais draugauji smile.gif Na ir bandytis kitus šampūnus, gal ir kitokį atrasi  4u.gif

Dažniausiai cocamidpropyl betaine nebūna vienas pagrindinis ploviklis šampūnuose, o derinamas su kitais (amfoteriniai plovikliai dažnai taip ir naudojami), o šiaip nėra laikomas nei pačiu švelniausiu plovikliu nei šiurščiausiu (kai kurie gamintojai renkasi Cocamidopropyl hydroxysultaine kaip švelnesnį amfoterinį ploviklį), bet viskas priklauso nuo pilnos sudėties, kaip tie plovikliai ir kokiomis proporcijomis suderinti - taip sušvelninamas agresyvesnių ploviklių poveikis ir pagerinamas plovimo bei putojimo efektas. Turbūt šitas dėl to ir tinka, nes yra keli skirtingi plovikliai, o ne vienas ar du, todėl "pašaliniai" poveikiai žymiai švelnesni smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 23, 22:14)
Ir plaukai labai gražūs  wub.gif

Labai bigsmile.gif ! Nuostabi spalva thumbup.gif ! Tokia tikrine...noreciau tokios, nes mano Dunkel Braun lotuliukas.gif jau metai is metu pavirte Dunkel juoda su sauleje kartais islendanciu rudu atspalviu smile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 04 23, 23:03)
diva jau minejo homeopatini purskaliuka Euphorbium compositum, jis itin geras, as taip issigydziau sinusita ir padeda engystolio tabletytes, jos stiprina imuniteta ir 

Butinai Engystolis! Ji naudoju visada- prie bet kurio susirgimo- ypac prie persalinimo ligu.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 23, 23:12)
silicio vanduo, aloe, hialuronas, ženšenis, bičių pienelis, Q10, vanilės eliksyras, Pepha. Gal ir dar kažkas, nepasilikau tikslaus sąrašo. Jei Niduliai reikės daugiau, tai tikrai nepatingės man jo nurašyti ir atsiųsti biggrin.gif Aišku, dar buvo gamybinis polėkis ir entuziazmas  cool.gif

O kas čia - silicio vanduo? Iš kur jis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 24, 08:36)
As naudoju bekvapi Urterkram, tai jis nera blogas?  unsure.gif

Visi šitie minimi yra geri, čia diskusija apie tikimą/netikimą konkrečiam žmogui wink.gif
Papildyta:
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 04 24, 10:16)
O kas čia - silicio vanduo? Iš kur jis?  smile.gif

Ne manęs klausi, bet kiek pamenu, Satura vandenyje palaiko silicio kristalą ir taip gauna silicio vandenį smile.gif
Atsakyti
Nidulia tavo spalva super thumbup.gif Nors ta ryza man irgi labai patiko rolleyes.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 04 23, 23:03)
dar yra lasiukai Naso-heel jie skiriami uzsitesusiai slogai gydyti ir visokiem uzdegimam

Heel firmos man labai patinka homeopatiniai vaistai.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 24, 10:21)
Visi šitie minimi yra geri, čia diskusija apie tikimą/netikimą konkrečiam žmogui wink.gif
Papildyta:
Ne manęs klausi, bet kiek pamenu, Satura vandenyje palaiko silicio kristalą ir taip gauna silicio vandenį smile.gif

Fuf! Tada gerai, kad geras biggrin.gif Nors kai dabar pirkau tai kazkas negerai su konsistencija to sampuno. Is pradziu varvejo kazkoks tirstesnis ir kiek balksvas, o paskui dar paspaudi tai jau skystenis, kaip visada. tai dabar tenka pries naudojant dar ir suplakti, nors seniau to nereikejo. tikrai zinau, nes ilgai jau ta Urtekram bekvapi naudoju, todel keista pasirode kas ten su jo kokybe g.gif
Atsakyti
Jau kai paklausiu..kaip atsilikėlė..kam čia nepabodo konsultuoti? biggrin.gif

Ar fitokeratinai ir glicerinas tirpsta hidrolate/vandenyje? Galėčiau pabandyti, bet baisiai kiekvieno gramo gaila, jei sugadinčiau.. tai paklausti sugalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 24, 11:23)
Jau kai paklausiu..kaip atsilikėlė..kam čia nepabodo konsultuoti? biggrin.gif

Ar fitokeratinai ir glicerinas tirpsta hidrolate/vandenyje? Galėčiau pabandyti, bet baisiai kiekvieno gramo gaila, jei sugadinčiau.. tai paklausti sugalvojau smile.gif

Na, kaip ir taip smile.gif Tik aš tai baisiai bijau nušnekėti kažką, po to liksiu kalta dėl brangių Rasmos gramų... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 24, 10:23)
Ar fitokeratinai ir glicerinas tirpsta hidrolate/vandenyje?

glicerinas tikrai vandenyje, o fitokeratinai tikriausiai irgi, nes praėjusios AN temoje Monica sakė, kad fitokeratinai nelabai aliejuje tirpsta biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės,

ar čia garsioji/geroji Dr. Hauschka krempudra?
user posted image

Viena mergina pardavinėja likutį, galvoju, įdomu pasibandyt būtų smile.gif

Gal kas žino, kaip tas 3 atspalvis realiai...? g.gif
Atsakyti