Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

QUOTE(Satura @ 2010 04 17, 00:06)
vat vat... Gal ant paties buteliuko parašytas šūkis, kad be parabenų? Jei taip, tikriausiai į vartotojų teises ar Konkurencijos tarybą būtų galima kreiptis dėl klaidinančios reklamos. Gaila, kad tik užkvipus skandalu tokie veikėjai susipranta, jog pigiau atsieitų pinigus klientui grąžinti nei tąsytis po visokias įstaigas aiškinantis ir dar jausti viešumo grėsmę  smile.gif

Aš Fire vietoje tikrai bandyčiau nešti atgal, ypač, kai dar nepradaryta pakuotė. Kažkada esu į Sarmą kažką grąžinusi, tai konsultantė be jokių išsisukinėjimų atidavė pinigus. O čia tai išvis apgavystė...
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 04 16, 23:54)
Neliūdėk  console.gif  man irgi panašiai yra nutikę, atrodo žinojau pagrindinius blogiukus, bet kartais ir to neužtenka smile.gif

Dėkui už paguodą 4u.gif o istorija su Panten pralinksmino biggrin.gif būna, būna ir šitaip biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 17, 00:06)

deja, neparašyta tokio šūkio... jie gi gudrūs. Ai, tiek to, žinosiu dabar, netikėt tuo ką sako biggrin.gif
Antra dalis apie reklamas priminė man, kai paauglystėj pažiųrėjau šampūno Elseve reklamą, kur manekenes plaukai po plovimo gražiai susigarbanoja, nusipirkau už sutaupytus pinigėlius ir išsilovus kantriai laukiau garbanų lotuliukas.gif Jazau, negi į senatvę paauglystės durnumas sugrįžo blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 17, 00:15)
Kalbant apie prakaitavima, tai as turbut is tu mazai prakaituojanciu vyru rusies smile.gif
Nieko nenaudoju.
Kai buvau labai labai jauna naudojau visokius rutulinius - reikia nereikia smile.gif Bet, atsimenu, kazkur perskaiciau, kad nesveika, nuo tada nenaudoju nieko.

Aš irgi iš tų neprakaituojančių, net sportuodama nesuprakaituoju... mano močiutei taip buvo, matyt, paveldėjau, bet sako, kad blogai taip - nepasišalina toksinai unsure.gif Bet užtat patogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2010 04 17, 00:33)
Aš irgi iš tų neprakaituojančių, net sportuodama nesuprakaituoju... mano močiutei taip buvo, matyt, paveldėjau, bet sako, kad blogai taip - nepasišalina toksinai  unsure.gif Bet užtat patogu  biggrin.gif

Pavydžiu unsure.gif Aš iš tų, kurios tikriausiai niekad neatsisakys sintetinių antiperspirantų, nes labai gausiai šlampu. Bandžiau pradžioje kažkokį akmenuką, paskui kantriai naudojau acorelle (rožinį), galiausiai nusivyliau galutinai, atidaviau draugei ir grįžau pas driclor verysad.gif Iš esmės, taip ir turėjo būt, kadangi dezodorantai tik kvapą sulaiko, o kadangi dėl kvapo problemų ir taip niekad neturiu, tai ir netinka man jie. Kitai žiemai 100% bandysiu tuos įklotukus pažastims, bet vasarai nieko nesugalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2010 04 16, 23:33)
nusipirkau už sutaupytus pinigėlius ir išsilovus kantriai laukiau garbanų  lotuliukas.gif

negaliu lotuliukas.gif

QUOTE(Honey @ 2010 04 16, 23:50)
ir grįžau pas driclor verysad.gif

va tau nuo manęs savaitgaliui mad.gif bash.gif

tai kas ten turi pažastyse tokio baisaus darytis, kad net tokios priemonės reikia? blink.gif Aš irgi iš prakaituojančių, tai taikausi kažkaip drabužius, prisižiūriu higieną ir gyvenu. Norėtųsi ir man geros, natūralios priemonės, veikiančios užtikrintai gerai bent jau iki vakaro... Bet vien dėl to tavo išeities tikriausiai nesiryžčiau imtis blush2.gif
Atsakyti
Aš naujausią Greeną pirkau Žirmūnų IKI berdos , tikrai būna PC, gal tik ne visuose, o didesniuose. Puslapių 114 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 21:35)

Parasyk gi ir paklausk smile.gif manau, turetu atrasyt ir parasyti ir sudeti, tada bus aiskiau.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fire @ 2010 04 16, 23:23)
.....
Ten prie manęs tuoj pat prišoko labai paslaugi moteriškė, prisistatė esanti vaistininkė, sakė, kad yra iš Pharmacon international, pristato naują ekologiškos kosmetikos liniją Oaskin ir dabar jai akcija 40%. Parodė visus ecocert sertifikatus ir pan. Apsisuko man galvelė  blush2.gif Sakau, kad nereikia man dabar kremų jokių - turiu, bet ieškau balzamo plaukams. Oi, turim, turim, va ir nauji plaukų dažai organiniai NUORODA, ir yra šampūnai bei balzamai šios firmos. Na, tai aš, kvailelė ir pasigriebiau tą balzamą, nepasigilinus sudėties  doh.gif Ir suplojau virš 50 Lt, pareinu namo, pasižiūriu atidžiai, o ten:
PEG 40
Dimethicone
Butylene glycol
Propylene glycol
Propylparaben
Methylparaben
unsure.gif
Aišku, yra ir gerų ingredientų, na, bet šitie  verysad.gif kaip suprantu, šampūnai ir balzamai, skirtingai nei dažai, ecocert neturi, bet kažkaip negražu, kad neperspėjo, dar galvele kinkavo, kaip gerai, sveikus produktus perkat... Aišku, až pati žioplė, bet vis tiek... kur dabar dėti šitą bjaurybę, teks sunaudoti, gi pinigai dideli. pasimokiau  verysad.gif

Na, kad vaistininkes ir konsultantes apie ekologiskumus ir ingredientus nieko nesupranta, tai cia jau seniai aisku.... verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 04 17, 00:50)
Pavydžiu unsure.gif Aš iš tų, kurios tikriausiai niekad neatsisakys sintetinių antiperspirantų, nes labai gausiai šlampu. Bandžiau pradžioje kažkokį akmenuką, paskui kantriai naudojau acorelle (rožinį), galiausiai nusivyliau galutinai, atidaviau draugei ir grįžau pas driclor verysad.gif Iš esmės, taip ir turėjo būt, kadangi dezodorantai tik kvapą sulaiko, o kadangi dėl kvapo problemų ir taip niekad neturiu, tai ir netinka man jie. Kitai žiemai 100% bandysiu tuos įklotukus pažastims, bet vasarai nieko nesugalvoju.

Pas mane tos pacios problemos, bet prie sintetiniu niekad negrisiu... man iskart beria, sauseja oda ir atsiranda guzeliai sad.gif nors prakaita siek tiek geriau sumazindavo, bet vistiek nepilnai, o apie driclora, tai isvis nekalbu... ten gi grynas nuodas!
Tai siuo metu naudoju ekologiska - prakaitavima mazina tik siek tiek, uztat kvapa puikiai panaikina smile.gif Aisku prisitaikai drabuzius, prisilaikai higienos ir gyvent galima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 04 17, 02:55)
Aš naujausią Greeną pirkau Žirmūnų IKI berdos , tikrai būna PC, gal tik ne visuose, o didesniuose. Puslapių 114  biggrin.gif

O, tai čia jau visa knyga biggrin.gif
Aš vis dar tebenaudoju nenatūralų dezodorantą, bet irgi vis galvoju, kad kai baigsiu imsiu natūralų (aš prie tų, kuriuos nelb. daug prakaituoja). Bet kiek iš jūsų kalbų supratau, joks nat. dezodorantas nusustabdys prakaitavimo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 17 balandžio 2010 - 10:03
QUOTE(Odora @ 2010 04 16, 16:56)
ar matet kada vyra kuris nera gyvenime deziko naudojes ir nesmirdi (na nebent trecia diena nesiprausus) negaliu atsistebeti kaip kudikis koks biggrin.gif

Aha, mačiau smile.gif Su manim gyvena toks vyras smile.gif Netgi dirbant fizinį darbą ir kiekvieną kartą nekeičiant darbinių drabužių, neprakaituoja ir nesmirda visiškai. Na ir juo labiau nenaudoja jokių dezodorantų...

QUOTE(Manija69 @ 2010 04 16, 17:21)
Viena gyd sake, deziku tepti tik po kokiu triju dienu nuskutus  blink.gif , o taip naudoti tik naturaliai kazka dezinfekcijai, tipo spirituka. Tai tik pagalvojau, o kada skusti,jei tik i ketvirta para tepti dezu, arba kasdien skusti ir niekada netepti.  blink.gif

Čia pataria Druide:
Po skutimosi, uždėkite drėgną ir šaltą kompresą, kad užsidarytų poros ir
atvėstų oda. Dezodorantą naudoti sekančią dieną.
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2010 04 16, 23:23)
Aišku, yra ir gerų ingredientų, na, bet šitie  verysad.gif kaip suprantu, šampūnai ir balzamai, skirtingai nei dažai, ecocert neturi, bet kažkaip negražu, kad neperspėjo, dar galvele kinkavo, kaip gerai, sveikus produktus perkat... Aišku, až pati žioplė, bet vis tiek... kur dabar dėti šitą bjaurybę, teks sunaudoti, gi pinigai dideli. pasimokiau  verysad.gif

Būna pasitaiko... Užtat dabar jau pamoka buvo, tai klaidos nebesikartos... drinks_cheers.gif
O kur dėti - bandyk į bendrą SM išparduotuvę, bent dalį pinigų atgausi. Ten tikrai paklausios priemonės su visais PEG ir parabenais wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 04 16, 23:54)
Va ir šiandien su MB ieškojom šampūno, nuvažiavom į Rimi (kažkaip maniau, kad jie urtekram turi)

O tai ką, neturi...? blink.gif Vilniaus Rimi tai Urteram tikrai prekiauja...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 17, 01:27)
va tau nuo manęs savaitgaliui mad.gif bash.gif

tai kas ten turi pažastyse tokio baisaus darytis, kad net tokios priemonės reikia?  blink.gif Aš irgi iš prakaituojančių, tai taikausi kažkaip drabužius, prisižiūriu higieną ir gyvenu. Norėtųsi ir man geros, natūralios priemonės, veikiančios užtikrintai gerai bent jau iki vakaro... Bet vien dėl to tavo išeities tikriausiai nesiryžčiau imtis  blush2.gif

Pas mane genetiškai įgimtas toks didelis prakaitavimas, ačiū die bent jau be kvapo. Šeimos gydytoja apskritai siūlė lazerius, bet net negalvoju prasidėt su tokiais dalykais. Žinau, kad blogis tas driclor, bet tikrai ne kasdien naudoju ir tik primažinti prakaitavimą prieš didesnes šventes ar svarbesnius įvykius. Kasdienai kaip ir tu- taikausi drabužius ir laikausi higienos.

Beje, Satura, kokį dezodorantą tu naudoji?

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 17, 11:43)
O tai ką, neturi...?  blink.gif Vilniaus Rimi tai Urteram tikrai prekiauja...

Klp 2 didžiausios Rimi neturi ir apie tokį net girdėję nėra, kitose nebuvau, kol kas nepakeliui schmoll.gif Gal kuri klaipėdietė yra užmačiusi kur nors, tai būtų smagu, jei pasidalintų info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 17 balandžio 2010 - 11:57
Dėl prakaitavimo, nors man ir neaktualu, bet tėvai mano nuolat eksperimentuoja su visokiom žolelėm, jie minėjo, jeigu prakaituoja pėdos, tinka vonelės su mėtomis, ramunėlėmis ir geriamas dilgėlių nuoviras. Dėl pažastų - stiprios juodosios arbatos arba šalavijų nuoviro kompresai. Arba truputį pasitepti soda.

Aišku, jūs gal jau dar ne tiek visko išbandėt ax.gif

Beje, kokias pastas naudojat? Skaičiau čia apie pasta iš Drogo su alijošium, kuri be blogiukų. O gal kas nors korėjiečių naudojat su sidabru ar auksu? Jos turi ISO9002 ir ISO14001 sertifikatus, eko lyg ir ne, bet manyčiau, kad neblogos g.gif Nusipirkau dantų šepetėlius su nano technologijom, tai dabar apie pastas galvoju...

Nors jau keturis metus naudoju sewak (miswak) medį dantims, bet pastos tai vis tiek reikia biggrin.gif Gal naudojat kas nors, kokiu periodiškumu keičiat su paprasta pasta ar išvis nekeičiat o gal kartu naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2010 04 17, 13:51)
Nors jau keturis metus naudoju sewak (miswak) medį dantims, bet pastos tai vis tiek reikia  biggrin.gif Gal naudojat kas nors, kokiu periodiškumu keičiat su paprasta pasta ar išvis nekeičiat o gal kartu naudojat?

Kas per medis? ax.gif
Atsakyti