QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 21:35)
Parasyk gi ir paklausk

manau, turetu atrasyt ir parasyti ir sudeti, tada bus aiskiau..
Papildyta:
QUOTE(Fire @ 2010 04 16, 23:23)
.....
Ten prie manęs tuoj pat prišoko labai paslaugi moteriškė, prisistatė esanti vaistininkė, sakė, kad yra iš Pharmacon international, pristato naują ekologiškos kosmetikos liniją Oaskin ir dabar jai akcija 40%. Parodė visus ecocert sertifikatus ir pan. Apsisuko man galvelė

Sakau, kad nereikia man dabar kremų jokių - turiu, bet ieškau balzamo plaukams. Oi, turim, turim, va ir nauji plaukų dažai organiniai
NUORODA, ir yra šampūnai bei balzamai šios firmos. Na, tai aš, kvailelė ir pasigriebiau tą balzamą, nepasigilinus sudėties

Ir suplojau virš 50 Lt, pareinu namo, pasižiūriu atidžiai, o ten:
PEG 40
Dimethicone
Butylene glycol
Propylene glycol
Propylparaben
Methylparaben
Aišku, yra ir gerų ingredientų, na, bet šitie

kaip suprantu, šampūnai ir balzamai, skirtingai nei dažai, ecocert neturi, bet kažkaip negražu, kad neperspėjo, dar galvele kinkavo, kaip gerai, sveikus produktus perkat... Aišku, až pati žioplė, bet vis tiek... kur dabar dėti šitą bjaurybę, teks sunaudoti, gi pinigai dideli. pasimokiau
Na, kad vaistininkes ir konsultantes apie ekologiskumus ir ingredientus nieko nesupranta, tai cia jau seniai aisku....
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 04 17, 00:50)
Pavydžiu

Aš iš tų, kurios tikriausiai niekad neatsisakys sintetinių antiperspirantų, nes labai gausiai šlampu. Bandžiau pradžioje kažkokį akmenuką, paskui kantriai naudojau acorelle (rožinį), galiausiai nusivyliau galutinai, atidaviau draugei ir grįžau pas
driclor 
Iš esmės, taip ir turėjo būt, kadangi dezodorantai tik kvapą sulaiko, o kadangi dėl kvapo problemų ir taip niekad neturiu, tai ir netinka man jie. Kitai žiemai 100% bandysiu tuos įklotukus pažastims, bet vasarai nieko nesugalvoju.
Pas mane tos pacios problemos, bet prie sintetiniu niekad negrisiu... man iskart beria, sauseja oda ir atsiranda guzeliai

nors prakaita siek tiek geriau sumazindavo, bet vistiek nepilnai, o apie driclora, tai isvis nekalbu... ten gi grynas nuodas!
Tai siuo metu naudoju ekologiska - prakaitavima mazina tik siek tiek, uztat kvapa puikiai panaikina

Aisku prisitaikai drabuzius, prisilaikai higienos ir gyvent galima