Buvau lyg ir issisaugojusi numeriuka kuriuo galima uzsiprenumeruoti Green zurnaliuka, bet dabar nors tu ka niekur neberandum gal galit kas is naujo parasyt

jus man durnai paaiskinkit, o Kunigunda nebuvo idejus kremo pavyzduko? atrodo dar kazka rasiau, o nieko nerandu dabar, ar man jau visai?
o as siandien bandysiu idegio kremuka darytis, jei leis man mano nenuorama, labai noriu buti nors ciut idegusi, jei gausis, tai girsiuos i visas puses, nes bus pirmas rimtesnis gaminys

o as siandien bandysiu idegio kremuka darytis, jei leis man mano nenuorama, labai noriu buti nors ciut idegusi, jei gausis, tai girsiuos i visas puses, nes bus pirmas rimtesnis gaminys

QUOTE(Babi* @ 2010 04 16, 21:16)
O tai kaip, ar žurnalą į paštą atsiunčia, ar kaip sms ateina?
Ir galima užsisakyti ir senus numerius?Green O čia yra tas numeris, kuriuo reikia užsisakyti
Ir kokia maždaug jo kaina? Apie 7-8Lt?
Ir jei telefonu užsisakai, kai nuo telefono sąskaitos pinigus nuskaičiuoja? 

Į paštą atsiunčia

Šiaip aš nebandžiau sms'u. SP kainuoja 7.90 Lt.
Galima ir senus numerius berods

Susirask juos facebook'e, bus paprasčiau išsiaiškinti

Šiandien pirmą kartą gaminau kremukus, manau, kad visai gerai gavosi
Veido kremas brandžiai odai: 5 ml argano, 5 ml jojobos aliejaus, 1 g kakavos sviesto, 7 ml hamemelių, 5 ml levandų, 5 ml pipirmėčių hidrolatų, 5 l salierų sėklų EA, 5 l pačiulių EA, 1,5 g emulsinio vaško, glicerino 0,5 ml, vitamino E 0,6 ml.

Kūno kremas: 10 ml jojobos, 5 ml avokado aliejaus, 2 g kakavos sviesto, 2 g sviestmedžio sviesto, 35 ml levandų hidrolato, 10 l salierų sėklų EA, 3 g emulsinio vaško, vitamino E 1,6 ml.

Vyriškas kremas po skutimosi: 5 ml argano, 5 ml avokadų aliejaus, 1 g kakavos sviesto, 17 ml pipirmėčių hidrolato, 5 l pačiulių EA, 2 l čiobrelių EA, 1,5 g emulsinio vaško, 0,6 ml vitamino E.

Veido kremas brandžiai odai: 5 ml argano, 5 ml jojobos aliejaus, 1 g kakavos sviesto, 7 ml hamemelių, 5 ml levandų, 5 ml pipirmėčių hidrolatų, 5 l salierų sėklų EA, 5 l pačiulių EA, 1,5 g emulsinio vaško, glicerino 0,5 ml, vitamino E 0,6 ml.

Kūno kremas: 10 ml jojobos, 5 ml avokado aliejaus, 2 g kakavos sviesto, 2 g sviestmedžio sviesto, 35 ml levandų hidrolato, 10 l salierų sėklų EA, 3 g emulsinio vaško, vitamino E 1,6 ml.

Vyriškas kremas po skutimosi: 5 ml argano, 5 ml avokadų aliejaus, 1 g kakavos sviesto, 17 ml pipirmėčių hidrolato, 5 l pačiulių EA, 2 l čiobrelių EA, 1,5 g emulsinio vaško, 0,6 ml vitamino E.

Ugvilei:
kokie gražučiai
Šaunuolė
Nidulia, jie net sudėties nesivargina nurodyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 15, 22:08)
mano avietinis kremas
is avieciu aliejaus, jazminu hidrolato, emulsinio vasko, buroku sulciu, rozmedziu EA ir DHA (savaiminis idegis). Veikia, tik siek tiek riebokas jis, bet ryte atsikeliau su labai svaria graziai irudusia oda, be jokio riebalo. Pasidarysiu toki pat, tik be dha ir bus matyt kas suteikia ta riebuma, nes kremas turejo but i lengvas tinkantis vasarai

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 04 16, 20:27)
Šiandien pirmą kartą gaminau kremukus, manau, kad visai gerai gavosi

kokie gražučiai

Nidulia, jie net sudėties nesivargina nurodyti

QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 21:40)
va ir man keista, kad ideta i skyreli "naturali ekologiska kosmetika", bet nei sertifikatu, nei sudeties nera
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 16, 21:27)
Į paštą atsiunčia
Oi, įsivaizdavau ką tik žurnalą sms...

Ačiū

Mo(ni)ka, o kokiu tikslu į kūno kremą dėjai salierų sėklų EA?

Kunigunda, o kas suteikia to rudumo tavo kreme?

Beje, Jūsų abiejų kremai tokie gražūs, noriu ir aš tokius kada pasidaryti

O kiek maždaug puslapių sudaro Green'ą?

Ir dar, o ar nieko tokio, jei kokosų al. iš AN neturi tokio stipraus kvapo kaip toks, kokį parduoda SP, ir kad yra ne toks kietas?

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 19:09)
jei laveros mesi lauk, tai mesk i mano puse
nes man cia tamsi naktis su tais naturaliais pazastukais 

Gaudyk!

QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 20:08)
Mažiau.

QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 21:40)
Ačiū už gražų žodelį

QUOTE(Babi* @ 2010 04 16, 21:50)
Be jokio tikslo, tiesiog turiu tik kelis EA ir dėjau tą, kurio kvapas man labiausiai patiko