Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

Buvau lyg ir issisaugojusi numeriuka kuriuo galima uzsiprenumeruoti Green zurnaliuka, bet dabar nors tu ka niekur neberandum gal galit kas is naujo parasyt 4u.gif
Atsakyti
O tai kaip, ar žurnalą į paštą atsiunčia, ar kaip sms ateina? ax.gif Ir galima užsisakyti ir senus numerius?Green O čia yra tas numeris, kuriuo reikia užsisakyti smile.gif Ir kokia maždaug jo kaina? Apie 7-8Lt? blush2.gif Ir jei telefonu užsisakai, kai nuo telefono sąskaitos pinigus nuskaičiuoja? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 16 balandžio 2010 - 20:19
jus man durnai paaiskinkit, o Kunigunda nebuvo idejus kremo pavyzduko? atrodo dar kazka rasiau, o nieko nerandu dabar, ar man jau visai? unsure.gif

o as siandien bandysiu idegio kremuka darytis, jei leis man mano nenuorama, labai noriu buti nors ciut idegusi, jei gausis, tai girsiuos i visas puses, nes bus pirmas rimtesnis gaminys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 16, 21:16)
O tai kaip, ar žurnalą į paštą atsiunčia, ar kaip sms ateina? ax.gif Ir galima užsisakyti ir senus numerius?Green O čia yra tas numeris, kuriuo reikia užsisakyti smile.gif Ir kokia maždaug jo kaina? Apie 7-8Lt? blush2.gif Ir jei telefonu užsisakai, kai nuo telefono sąskaitos pinigus nuskaičiuoja? doh.gif

Į paštą atsiunčia wink.gif Oi, įsivaizdavau ką tik žurnalą sms... lotuliukas.gif
Šiaip aš nebandžiau sms'u. SP kainuoja 7.90 Lt.
Galima ir senus numerius berods smile.gif
Susirask juos facebook'e, bus paprasčiau išsiaiškinti wink.gif
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą gaminau kremukus, manau, kad visai gerai gavosi rolleyes.gif

Veido kremas brandžiai odai: 5 ml argano, 5 ml jojobos aliejaus, 1 g kakavos sviesto, 7 ml hamemelių, 5 ml levandų, 5 ml pipirmėčių hidrolatų, 5 l salierų sėklų EA, 5 l pačiulių EA, 1,5 g emulsinio vaško, glicerino 0,5 ml, vitamino E 0,6 ml.

user posted image

Kūno kremas: 10 ml jojobos, 5 ml avokado aliejaus, 2 g kakavos sviesto, 2 g sviestmedžio sviesto, 35 ml levandų hidrolato, 10 l salierų sėklų EA, 3 g emulsinio vaško, vitamino E 1,6 ml.

user posted image

Vyriškas kremas po skutimosi: 5 ml argano, 5 ml avokadų aliejaus, 1 g kakavos sviesto, 17 ml pipirmėčių hidrolato, 5 l pačiulių EA, 2 l čiobrelių EA, 1,5 g emulsinio vaško, 0,6 ml vitamino E.

user posted image

user posted image
Atsakyti
o sitas naturalus dalykelis?
http://www.lacrima.l...uksleliu-3.html

Atsakyti
Ugvilei:

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 15, 22:08)
mano avietinis kremas  ax.gif is avieciu aliejaus, jazminu hidrolato, emulsinio vasko, buroku sulciu, rozmedziu EA ir DHA (savaiminis idegis). Veikia, tik siek tiek riebokas jis, bet ryte atsikeliau su labai svaria graziai irudusia oda, be jokio riebalo. Pasidarysiu toki pat, tik be dha ir bus matyt kas suteikia ta riebuma, nes kremas turejo but i lengvas tinkantis vasarai  ax.gif

user posted image

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 04 16, 20:27)
Šiandien pirmą kartą gaminau kremukus, manau, kad visai gerai gavosi  rolleyes.gif

kokie gražučiai wub.gif Šaunuolė 4u.gif thumbup.gif

Nidulia, jie net sudėties nesivargina nurodyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 21:40)

Nidulia, jie net sudėties nesivargina nurodyti  unsure.gif

va ir man keista, kad ideta i skyreli "naturali ekologiska kosmetika", bet nei sertifikatu, nei sudeties nera
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 16, 21:27)
Į paštą atsiunčia wink.gif Oi, įsivaizdavau ką tik žurnalą sms...  lotuliukas.gif
Šiaip aš nebandžiau sms'u. SP kainuoja 7.90 Lt.
Galima ir senus numerius berods smile.gif
Susirask juos facebook'e, bus paprasčiau išsiaiškinti wink.gif

Ačiū 4u.gif
Mo(ni)ka, o kokiu tikslu į kūno kremą dėjai salierų sėklų EA? ax.gif
Kunigunda, o kas suteikia to rudumo tavo kreme? rolleyes.gif
Beje, Jūsų abiejų kremai tokie gražūs, noriu ir aš tokius kada pasidaryti wub.gif
O kiek maždaug puslapių sudaro Green'ą? blush2.gif
Ir dar, o ar nieko tokio, jei kokosų al. iš AN neturi tokio stipraus kvapo kaip toks, kokį parduoda SP, ir kad yra ne toks kietas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 16 balandžio 2010 - 20:54
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 19:09)
jei laveros mesi lauk, tai mesk i mano puse  lotuliukas.gif  nes man cia tamsi naktis su  tais naturaliais pazastukais smile.gif

Gaudyk! lotuliukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 20:08)

tu iš smarkiau prakaituojančių ar mažiau?

Mažiau. mirksiukas.gif Bet būna,koks stresiukas ir jaučiu,kad pažastys drėgnos,bet dėl kvapo esu rami iki vakaro.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 21:40)
kokie gražučiai  wub.gif Šaunuolė  4u.gif  thumbup.gif

Ačiū už gražų žodelį 4u.gif O tuos kremukus ar reikia šaldytuve laikyti? Beje, ką tik išbandžiau kūno kremą, visai patiko, tik truputį sunkiai tepėsi, reikėjo patrinti, kad susigertų, gal kažko per daug ar per mažai dėjau? 4u.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 04 16, 21:50)
Mo(ni)ka, o kokiu tikslu į kūno kremą dėjai salierų sėklų EA? ax.gif

Be jokio tikslo, tiesiog turiu tik kelis EA ir dėjau tą, kurio kvapas man labiausiai patiko 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o Q10 tirpsta skystyje ar aliejuje? Ir jį, darant kažką su vašku kada dėti? Taip pat ir darant su ksantanu įdomu, kuriuo momentu reiktų naudoti? 4u.gif
Atsakyti