Susipazinkite Alisija

Labai graži dukrytė

tokia fainutė...taip norėtųsi apkabint tokį stebukliuką ..
aukit didutės ir sveikutės

nasata, 09 Geg 2010 - 11:23, parašė:
nasata, 09 Geg 2010 - 11:23, parašė: ![]()
CODENasata kaip savijauta siandien? ax.gif
Šiand graži diena turėtų būti...
ir vis pagalvoju, kad galėčiau tokią dieną su dukrele lauke pabūt...tuo labiau, kad vežimėlis stovi prieš akis....
Taip pat pagalvojau, kad šiandien dukriukas galės smagiai ant debesėlio pasisupt...
Dar tėtis paskambino ir pasakė, kad jau iškalė ant paminklo dukrytės vardą...
Gėlytes pasodinom prieš motinos dieną, nes ten pat palaidojau savo dukrytę..tiesiai močiutei į glėbį įdėjau...dabar mano mamytė turi du angeliukus...savo dukrytę, mano sesutę, kuri lygiai taip pat tapo Angeliuku kaip ir mano dukrytė...
Žiūriu filmą dabar apie angeliukus...serganti dukrytė...paklausė mamos: ar aš būsiu angelas?
tanler, 09 Geg 2010 - 11:42, parašė:
tanler, 09 Geg 2010 - 11:42, parašė: ![]()
As niekada nevadinu savo vaiku angelais nors ir grazus tas zodis bet man baisu taip vadinti...Tik Silvija taip vadinu...
sandrynja, 09 Geg 2010 - 11:44, parašė:
sandrynja, 09 Geg 2010 - 11:44, parašė: ![]()
...Ir tikrai, neisivaizduoju kaip viska atlaikiau...
viki81, 09 Geg 2010 - 10:58, parašė:
viki81, 09 Geg 2010 - 10:58, parašė: ![]()
Labas rytas!
![]()
Kai ir antras nestumas pasibaige liudnai,darbe manes viena moteriske paklause ar dar bandysiu tureti leliuka.Atsakius tegiamai,paziurejo i mane kreivai.Mazdaug kokia as nesveika,kodel tiek daug bandau,gal su manim kazkas ne taip,kad gal as niekada negalesiu tureti vaiku.
Paskui buvau tikrai susimascius,ar man to reikia.Aciu D. tai truko trumpai.Noriu as vaikiuko,noriu tokiu nuostabiu akiu kaip Alisijos,dideliu zanduku kaip Miglutes.
Bandysim kol as nebegalesiu vaiku turet!
Siandien pagaliau saulute islindo!
tanler, 09 Geg 2010 - 10:58, parašė:
tanler, 09 Geg 2010 - 10:58, parašė: ![]()
Raja nu ausis tavo ne tokios dydeles.Tesiog kai pamaciau pas taves namuose nuotrauka ant lentynos...ji taip siltai stovejo prie angeliuko...tai ta nuotrauka su zuikiais man sukele tokius pat jausmus...
viki81, 09 Geg 2010 - 12:03, parašė:
viki81, 09 Geg 2010 - 12:03, parašė: ![]()
As visai dabar ne i tema.
Paskambino drauge,jos suniui kazkas nutiko LT.Gal zinot kas ar sekmadieni Jonavoj,Kaune galima rasti veterinoriu?
Atsiprasau,kad as cia taip ilindau.....
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė