Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(tanler @ 2010 05 08, 21:47)
Kristulee[/color] nu tavo seimyna  wub.gif grazu paziuret...laikui begant pamasciau kad noreciau dedeles seimos...gaila kad galimybes nelabai leidzia  blush2.gif Jai kada vaziuosiu pas tetka reikes ir pas tave uzsukti kavikes  rolleyes.gif
Domukui sveikinimai  4u.gif

pas mane visada svečiai laukiami, o jei dar tai Angeliukų mamytės... kad ir naktį vaišinsiu kavute 4u.gif

QUOTE(nasata @ 2010 05 08, 22:59)
ir dar..
apsireiškė mano "draugė" , dabar kabutėse tai rašau..nežinau kaip elgtis..

nu žinai, man neapsiverstų liežuvis rašyt draugė, geriausiu atveju būtų pavadinta kikimora blush2.gif . nu jeigu jau taip anai madam sunku, tai ir lai sėdi vyro foto pasistačiusi, o ne Tau galvą kvaršina. ir dar, nežinau kaip į namus įleidai po jos prakeiksmų schmoll.gif . gal aš grubi, bet pendelis į šikną garantuotas iš manęs būt buvęs.
iš kokio miesto esi? gal rašei, bet nepastebėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2010 05 08, 23:31)

O jus turit tokias drauges,kurioms viska viska galit pasakoti?

Ne...
..iškriokiu kartais tą sunkumą į pagalvę... ir palengvėja.. iki kito karto...
Atsakyti
[quote=nasata,2010 05 08, 22:46]
[quote=tanler,2010 05 08, 21:47]
o kokius raminančius naudoji? nes pradėjau stiprius naudot, bet ir tie man nepadeda....man tarsi atvirkščiai veikia...dar daugiau ašarų....ir mintys dar labiau žudančios.....
[/quote]

As nenaudojau jokiu, issikapsciau be vaistu, kazkaip pabijojau kad galiu prie ju priprasti. Visada turejau prie sono pasidejus "jeigu ka" bet laikiau juos jau blogu blogiausiam ir bandziau kabintis ragais nagais be ju, kolkas atrodo pavyko, tikiuosi kad neprireiks unsure.gif
Atsakyti

as tik pastebejau kad ne su visais galiu kalbeti....vienam gali pasakyti, kitam negali to paties pasakyti....
Atsakyti

Anksciau turejau, dabar niekam visko nepasakoju schmoll.gif pasikeiciau po to ivykio, tik nezinia ar i gera g.gif
Atsakyti
aš anksčiau buvau labai uždara, niekam per daug nieko nepasakodavau..
tiesiog yra žmonių kurie sugeba perprast tave ir ištraukt iš tavęs daugiau...pamato giliau, nei parodai..
mano darbe 10 metų nežinojo, kad aš gyvenu ne viena, o su vyru, nors oficialiai mes nebuvom vedę...tik viena bendradarbė sugebėjo iš manęs tai "ištraukt"

kažkaip net nežinau, kaip tai paaiškint...atrodo, kol niekam nesakai, nepasakoji apie savo džiaugsmus, tol jie ir tęsiasi..bet jei netyčia išsipasakoji, tai žiūrėk viskas pradeda griūti..
taip ir su mano nėštumu...pasisakiau tai savo "draugei" ...dar pačioj pradžioj ji apskelbė visiems, net tiems, kurių aš net nepažinojau..ir dar būtinai pridėdavo..va kokia, nėščia, o vaiko tėvas ją paliko..kokia ji vargšė..o dabar visiem skelbia..va kokia ji nelaiminga..negyvą kūdikį turėjo gimdyt...

dabar galvoju, kad neverta dalintis džiaugsmu...
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 05 08, 23:32)
nes angelo mama tampama visam laikui...

..............................labai taikliai parašei..
Papildyta:
QUOTE(nasata @ 2010 05 08, 23:45)

dabar galvoju, kad neverta dalintis džiaugsmu...

kitąkart ir skausmą pasilieku tik sau... ašaras pvz.

nepritaupysiu tų ašarų.

o ir pritaupius, ar gi kam atiduosiu.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 05 08, 23:34)
pas mane visada svečiai laukiami, o jei dar tai Angeliukų mamytės... kad ir naktį vaišinsiu kavute 4u.gif
nu žinai, man neapsiverstų liežuvis rašyt draugė, geriausiu atveju būtų pavadinta kikimora blush2.gif . nu jeigu jau taip anai madam sunku, tai ir lai sėdi vyro foto pasistačiusi, o ne Tau galvą kvaršina. ir dar, nežinau kaip į namus įleidai po jos prakeiksmų schmoll.gif . gal aš grubi, bet pendelis į šikną garantuotas iš manęs būt buvęs.
iš kokio miesto esi? gal rašei, bet nepastebėjau blush2.gif

Aš iš Vilniaus
Šiand ji atėjo neįspėjus..nebuvo kaip nuo slenksčio nuvaryt...kaip kokia erkė siurbia iš manęs likusias jėgas..
kažkoks prakeikimas man..nemoku pasakyt NE kitiems...
Atsakyti
parsivežiau iš kaimo dėžutę įvairių diskų, sėdau atranką daryt. paleidžiu vieną diską, o ten mano didžiojo angelo nuotraukos verysad.gif žiūriu ir verkiu...
user posted image
Čia mūsų Irmutis ir Dominykas juk po 11mėn jo netekom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristulee: 08 gegužės 2010 - 22:58
Kristulee console.gif
Atsakyti
[quote=kristulee,2010 05 08, 23:56]
parsivežiau iš kaimo dėžutę įvairių diskų, sėdau atranką daryt. paleidžiu vieną diską, o ten mano didžiojo angelo nuotraukos verysad.gif žiūriu ir verkiu...

kristulee console.gif

wizija tau didelis ačiū 4u.gif

Su jumis tikrai lengviau išgyventi tai..jūs leidžiat gedėti... išsiverkt...išsipasakoti...

Bandau kaip toj dainoj: niekada nerodyt savo tikro veido...ir visiems sakyt, kad viskas man gerai...tik kolkas man tai labai sunkiai pavyksta.......
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 05 09, 00:10)
Bandau kaip toj dainoj: niekada nerodyt savo tikro veido...ir visiems sakyt, kad viskas man gerai...tik kolkas man tai labai sunkiai pavyksta.......

Ir as anksciau visada visiems sakydavau kad viskas man gerai..,o dabar liezuvis nesivercia taip pasakyti....pasakau tai geriau tai blogiau.

Vakar parduotuveje sutikau drauges mama tai ji paklause su kuom sveikinti?atsakiau kad neturim...Ji atsake nu nieko baisau nu visko buna.Tada pagalvojau...paziureciau as i jus jai jums reiketu kapinese i savo vaika karste ziureti verysad.gif O paskui as jums pasakyciau nieko baisaus... turbut todel vakare ir sedejau apsizliumbus verysad.gif
Atsakyti