Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(zydra30 @ 2010 05 07, 08:23)
labai raudona gerkle ir skauda

pirkau purškalą Bioparox, vietinis antibiotikas gerklei, be recepto duoda. padėjo. sveik 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 05 07, 08:50)
... bet tą rytą, kai griuvo pasaulis, sugriuvo ir tas tikėjimas...
jei jis ir yra, tai labai žiaurus...

ir man dar niekas neatsakė, kodėl dievas taip nusprendžia. susvyravo mano įsitikinimai ir nuostatos. jei jis toks teisingas ir gailestingas, kodėl atima iš mamų tai, kas švenčiausia? klausimas lieka atviras...
Atsakyti
Zydra sveik 4u.gif nera cia ko sirgti...as prisimenu kai labai norejau greit pasveikti tai geriau arbata su citrina kibirais ir per dvi dienas pasveikau net pati nustebau tongue.gif

Nasata zinai is pradziu ir as pradejau vazinet, tai nuvaziavus kokius trys kartus is eiles...supratau kad man nuo to nelengviau....Dabar vaziuoju kiek viena sekmadieni....tai net gelytes nenuvista wub.gif

Norejau paklausti kada reikia nuimti vainikus g.gif ko klausiau sake tik po 40d o kaip jus daret?Nes mes pirkom vainikus nuo visu giminiu...tai jie jau nuvyto
Papildyta:
QUOTE(*ermita* @ 2010 05 07, 11:49)
ir man dar niekas neatsakė, kodėl dievas taip nusprendžia. susvyravo mano įsitikinimai ir nuostatos. jei jis toks teisingas ir gailestingas, kodėl atima iš mamų tai, kas švenčiausia? klausimas lieka atviras...

Tu cia teisingai pasakei...man tas pats klausimas kyla.

Aplamai per si menesi daug galvojau apie gyvenima ir zinot supratau kad zmones zemei...tai lig sahmatu zaidimas dievui...nezinai kada nukirs...ir nuo musu niekas nepriklauso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 07 gegužės 2010 - 11:06
Dievulis neatima, jis duoda, suteikia laime ir priglaudzia, nuramina, paguodzia.
jau toks tas gyvenimas zemeje, cia pilna pykcio, ligu, kataklizmu, nelaimingu atsitikimu, nepaaiskinamu protu dalyku, tai sio gyvenimo marionetes mes esame bet ne dievuliu.Manau tikrai dievulis nepagailes dar laimes, tik reikia juo tiketi mirksiukas.gif , taip tapsim stipresnes, busim sveikesnes, linksmesnes o su laime ir dziaugsmu ateina geris.Bent tokia butu mano filosofija blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 07 gegužės 2010 - 11:17
QUOTE(tanler @ 2010 05 07, 12:05)

Norejau paklausti kada reikia nuimti vainikus  g.gif ko klausiau sake tik po 40d o kaip jus daret?Nes mes pirkom vainikus nuo visu giminiu...tai jie jau nuvyto

mes nurinkom gėles, kai vyst pradėjo. neskaičiavau dienų. gal po kokių 2 savaičių g.gif
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 07, 12:16)
Dievulis neatima, jis duoda, suteikia laime ir priglaudzia, nuramina, paguodzia.

blink.gif blink.gif mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 05 07, 12:26)
mes nurinkom gėles, kai vyst pradėjo. neskaičiavau dienų. gal po kokių 2 savaičių  g.gif
blink.gif  blink.gif  mastau.gif  unsure.gif

Nu tai tada reikia vazioti ir nuimti nes man jau negrazu....

Ir as susimasciau yra gi dievas o yra ir devil.gif....vat ir zaidzia jie sahmatais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 07 gegužės 2010 - 11:34
jei kur spaudoj pamatysit ant panciaku lakstancia pamisele zinokit tai as doh.gif .
kale pabego vos pradarius duris tai zviegdama kaimynam - "nedarykit lauko duru" vijausi doh.gif lotuliukas.gif , dar dabar visa drebu, nu ot suni isitaisem, pries kelias dienas suede puse tostes ir margarina nusitempus nuo stalo doh.gif

Siandien oras pasakiskas smile.gif
Atsakyti
Labuka

Oras šiltas bet toks slogus ir drėgnas g.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2010 05 06, 21:50)
paguoda tik dar labiau erzina ir vercia saves gailetis, jaustis silpna.
gal todel nemoku ir kitu dorai nuosirdziai paguost.

Va tuo rugsėje mes panašios - nemoku guosti, ir nelaukiu to iš kitų... Kad ir parašau kas man nutiko, ar kaip jaučiuosi, nelaukiu užuojautos kupinų žodžių, paprasčiausiai man reikia tik išsilieti ir nieko daugiau. Visi kas mane pažįsta mato mane visada besišypsančią moterį, nors ir kraujuojančia širdim.

QUOTE(tanler @ 2010 05 07, 12:05)
Norejau paklausti kada reikia nuimti vainikus  g.gif ko klausiau sake tik po 40d o kaip jus daret?Nes mes pirkom vainikus nuo visu giminiu...tai jie jau nuvyto

Aš mažytę palaidojau prieš pat Kalėdas, o po Naujųjų iškart nuėmė, nes gėlytės apšalo ir jau geriau atrodė plika žemė, nei nuvytę gėlytės..

O aš irgi turiu Gerąją Fėją, Mažytė gavo ją likus nepilnam mėnesiukui iki mirties. Šalia buvo ir linkėjimai pasveikti, deja.....
user posted image
Atsakyti
Buvo džiaugsmo akimirkos,
Buvo liūdesio valandos...
Buvo pavasario audros,
Buvo alsus vasaros nuovargis,
Brangus rudens susimąstymais...
Visko buvo šitam ilgam kely...
O dabar prieita toji aukštuma,
Nuo kurios malonu apžvelgti
Savo nueitus darbus, nugalėtus sunkumus.

Noriu greiciau pasiekti ta aukstuma,kad galeciau apzvelgti nugaletus sunkumus....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 05 07, 12:26)
mes nurinkom gėles, kai vyst pradėjo. neskaičiavau dienų. gal po kokių 2 savaičių  g.gif
blink.gif  blink.gif  mastau.gif  unsure.gif

ci asa turejau perkeltine prasme mirksiukas.gif , kad visus danguj priglaudzia, o nuramina paguodziua, tai sv. rasto zodziai man labai padejo blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2010 05 07, 12:57)
Va tuo rugsėje mes panašios - nemoku guosti, ir nelaukiu to iš kitų... Kad ir parašau kas man nutiko, ar kaip jaučiuosi, nelaukiu užuojautos kupinų žodžių, paprasčiausiai man reikia tik išsilieti ir nieko daugiau. Visi kas mane pažįsta mato mane visada besišypsančią moterį, nors ir kraujuojančia širdim.
Aš mažytę palaidojau prieš pat Kalėdas, o po Naujųjų iškart nuėmė, nes gėlytės apšalo ir jau geriau atrodė plika žemė, nei nuvytę gėlytės..

O as noriu analizuoti savo mintis... nenoriu paguodos man nuo jos nelengviau....tai va ir rasau viska cia, kas ateina i galva...issilieju cia...man lengviau pasidaro...dabar jau galiu kalbeti gyvai....ir po pokalbiu labai palengveja....

Pagymdziau diena pries velykas, tau pries kaledas viskas nutiko....toks jausmas lig dievas dovanas dalino ir sumaise kazka verysad.gif bet jis juk ne zmogus...jis negali klysti...
Papildyta:
Imetu nuorodele

http://paziurek.com/...szodziai.html#1

Perskaiciau nemazai prasmingu zodziu....gal ir jums pades 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 07 gegužės 2010 - 12:37
Šiandien prisiverčiau išeiti į gatvę....
bet labai greitai sutrumpinau maršrutą...
atrodo vien vaikai aplink....praėjau pro parkelį, kuriame svajojau vežiot savo dukrytę....ten pilna mamyčių su vežimėliais....kokios jos laimingos pagalvojau...

Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 05 07, 14:40)
Šiandien prisiverčiau išeiti į gatvę....

tu žengei žingsnį pirmyn. jei buvo pirmas, bus ir antras, ir dar, ir dar... taip mažais žingsneliais ir eisime. o jei reikės, keisime maršrutą
Atsakyti