Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(zydrute @ 2010 05 06, 14:19)
patikek tikrai gali,mum renimacijoj pasake kad jei sustos sirdute jie negaivins,nes vistiek su tokia liga turejo tik 10 % isgyvent,nera cia ko ji kankint verysad.gif kai kurie gydytojai salti ir abejingi,ziuri tik kas ka i kisene ides...

mums irgi taip sakė, bet aš nelėkiau ir niekur nesiskundžiau...ir man pasakė pats Kėvalas.. nes žinojau kad prasmės nėra..
Raja dar niekur negirdėjau kad gydytojas būtų baisiai susigėdęs dėl kažko ir pradėjęs dirbti geriau.. Kas ir būtų jei dėl kiekvieno atsiprašant pirstelėjimo visi kreiptųsi į žiniasklaidą ar dar kažkur.. ai, ir šiaip, nenusiteikus aš čia šiandien ginčytis.. visiems vistiek neįtiksi tas pats ir su gydytojais - vieniems vos ne dievai, kitiems šundaktariai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2010 05 06, 14:26)
mums irgi taip sakė, bet aš nelėkiau ir niekur nesiskundžiau...ir man pasakė pats Kėvalas.. nes žinojau kad prasmės nėra..
Raja dar niekur negirdėjau kad gydytojas būtų baisiai susigėdęs dėl kažko ir pradėjęs dirbti geriau.. Kas ir būtų jei dėl kiekvieno atsiprašant pirstelėjimo visi kreiptųsi į žiniasklaidą ar dar kažkur..  ai, ir šiaip, nenusiteikus aš čia šiandien ginčytis.. visiems vistiek neįtiksi tas pats ir su gydytojais - vieniems vos ne dievai, kitiems šundaktariai cool.gif

tai nesigincyk o padiskutuok mirksiukas.gif biggrin.gif
na zinoma, kartais reikia ir is objektyvios puses ivertint situacija, jei gydytojas sako kad negelbes nes neisgyvens, klodel taip yra ir suprast toki pasakyma bei priimti, bet tokiu atveju mano manymu svarbu kaip buna pasakyta ir ar tevam pilnai paaiskinama kas ir kaip, o ne numykiama ir nusisukus nueinama.
Cia kulturos ir zmogiskumo reikalas, ko pas mus labai pasigendama.Nors tai nieko nekainuoja.
As pamenu savo situacija kai po dvyniu ir operacijos leisgyve sutinusiom akim gulejau palatoje, uzejo kazkokia gydytoja kaip ir vizitacijai, bet is vis net neikisusi nosies i ligos istorija, man atreze"Ko cia bliauni? o tuo tarpu sanitare visa apsiasarojusi jai pasake, nes kaip tik plove palata" ji juk vaikuciu neteko", zinok pasijutau baisiai, atrodo tureciau zvygaut is dziaugsmo, kaip ne vaiku netekus.
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2010 05 06, 13:56)
Ir nekaltink..ne tu čia kalta... Kalta aplinka.. Visi E kuriuos valgome, kuom kvėpuojame..
Nepatikėčiau kad tokius žodžius gydytojas gali pasakyt... Tada jis ne gydytojas o antžmogis.. Tik norėjau paklausti - ar tau nuo to kiek palengvėjo? Ar gydytojas buvo nubaustas? Ka tu iš to laimėjai?

Pasakė ji taip... Moteris buvo.
O ar laimėjau-jei gydytoja kita karta pries taip elgdamasi nors pagalvoja- tai manyčiau jau laimėjimas.
Nereik gydytojams užuojautos rodyt kiekvienam ligoniui, bet supratingumo nors per namo juodymą galėtų turėt....
Šiaip tokios profesijos kaip kunigas, mokytojas ir gydytojas yra pašaukimas. Ne šiaip profesija...
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 05 06, 14:41)
Pasakė ji taip... Moteris buvo.
O ar laimėjau-jei gydytoja kita karta pries taip elgdamasi nors pagalvoja- tai manyčiau jau laimėjimas.
Nereik gydytojams užuojautos rodyt kiekvienam ligoniui, bet supratingumo nors per namo juodymą galėtų turėt....
Šiaip tokios profesijos kaip kunigas, mokytojas ir gydytojas yra pašaukimas. Ne šiaip profesija...

Kaip gaila kad ne visi tai supranta pasirenkant profesiją g.gif

Raja, ne tą žodį parinkau aš nesiginčijau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2010 05 06, 14:26)
Raja dar niekur negirdėjau kad gydytojas būtų baisiai susigėdęs dėl kažko ir pradėjęs dirbti geriau.. Kas ir būtų jei dėl kiekvieno atsiprašant pirstelėjimo visi kreiptųsi į žiniasklaidą ar dar kažkur..  ai, ir šiaip, nenusiteikus aš čia šiandien ginčytis.. visiems vistiek neįtiksi tas pats ir su gydytojais - vieniems vos ne dievai, kitiems šundaktariai cool.gif

ir as niekur nelekiau,nes musu atveju tam nebuvo jokios prasmes,pries gydyma pasirasiau dokumentus,kur vos ne kiekvienoje pastraipoje buvo sakinys"jusu vaikas gali mirti" tik ji mum dar pridure,"va jei butu sveikas vaikas uzkrestas sepsiu,tada leistume i sirdi adrenalina ir gaivintume,o jusu vaikas turi per daug ligu" vienu zodziu nurase is anksto...
o del kreipimosi i ziniasklaida manau cia kiekvienu tevu asmeninis reikalas g.gif

mes tik diskutuojam,nesigincijam 4u.gif
Atsakyti
Jetus buvau fotki pažiūrėt tai Žiežulėlė savo sūnelį įdėjus...nu fantastiška wub.gif
Atsakyti
Laba diena! 4u.gif

Dirbu kiekviena diena,ir kai viena diena laisva turiu Dievulis vis tiek neleidzia berniuku aplankyti.Lyja kaip is kibiro..... verysad.gif

Nasata,tavo zinutes paskaicius baisu darosi,siurpas per kuna nueina.
Nepykit prasau ant manes.Na negalima taip galvoti,ar as ne savam prote,bet tokiu minciu-apie mirti-niekada neturejau.Savanaudiska.
Atsakyti
Žinau, kad negaliu prieš save pakelt rankos...nes tada tikrai niekada nesutiksiu savo mažytės...

kai į gimdyklą atėjo anesteziologė daryt epidūrinį..sako, ko tokia liūdna, taigi visos pagimdo ir tu pagimdysi, ko čia dūsaut tipo..aš jai sakau...vaikelis negyvas..dar kelis kart reikėjo pakartot...tada jau atsiprašė...nepaskaičiau istorijos prieš ateidama sako..tai manau dabar bent jau kokia savaitę paskaitys istorijas prieš eidama į gimdyklą....

o akušerė ir gydytojas tai labai palaikė ir psichologiškai labai padėjo kol viskas vyko...
o po to visa psichologinė pagalba ligoninėj- galim pasiūlyt valerijono tablečių
nors normaliam pasaulyje psichologinė pagalba turėtų būti privaloma tokiu atveju..

Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 05 06, 17:03)
Jetus buvau fotki pažiūrėt tai Žiežulėlė savo sūnelį įdėjus...nu fantastiška wub.gif

begu ir as paziuret bigsmile.gif

faina wub.gif toks mazuliukas,man atrodo tevelio kopija wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 06 gegužės 2010 - 17:02
QUOTE(nasata @ 2010 05 06, 16:45)

o akušerė ir gydytojas tai labai palaikė ir psichologiškai labai padėjo kol viskas vyko...
o po to visa psichologinė pagalba ligoninėj- galim pasiūlyt valerijono tablečių
nors normaliam pasaulyje psichologinė pagalba turėtų būti privaloma tokiu atveju..

As turejau siokia tokia pagalba.
Gyd. labai rupinosi manimi.Kol gulejau ligoninej kiekviena vakara uzeidavo pas mane po darbo val. su manim pasneketi.Zliumbiau jam ant peties be perstojo.Dave savo telef. numeri,galeciau jam bet kada paskambinti.Prizadejau jam,kai turesiu geras zinias butinai ji aplankysiu.
Taip pat jis man surado psichologe,tik ji man nelabai patiko.Turejau toki jausma,kad ji tai daro ne is sirdies.
Buvo pasiulymas pasikalbeti su kunigu ar vienuole,bet atsisakiau,nes tuo momentu kaltinau Dieva kas nutiko.

Na,o dabar rasau dienorasti.Nenori vyras su manim sia tema sneketis,o rasymas,savo minciu destimas man patinka
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif buvau siandien patologijos skyriui...isvada lietine infekcija-bakterine arba vyrusine, verysad.gif tai va dabar man kylo mintis del gyd. aplaidumo...Pasikalbejus su ta moterim kur dare tyrima, ji kaip ir sutiko su mano pasakymu turejau netinkama prieziura...Bet dar pasake kad dazniausiai bakterijos ar virusai nekenkia bet atsiranda toks 1 is 100...kada atsitinka kitaip...dar buvo rade tromba vyrkstelei,del to buvo deguones napakankamumas...dabar tiksliai visko neprisimenu...vaziuosiu rytoj nes man to lapo neatidave...po to nuejau aplankyti drauges i GN.....galvojau galesiu...sugebesiu sutramdit savo jausmus bet deja apsiblioviau...jauciuosi sudauzyta...sirdis plista... user posted image

QUOTE(viki81 @ 2010 05 06, 17:58)
Na,o dabar rasau dienorasti.Nenori vyras su manim sia tema sneketis,o rasymas,savo minciu destimas man patinka

As ir gi masciau apie tai gal tikrai reikia pradeti rasyti dienorasti....gal bus lengviau...Vakar susitikom su raja, taip gera buvo,pasikalbejome, pasijutau stypresne....o siandien ir vel jauciuosi sudauzyta verysad.gif
Atsakyti
thumbup.gif nu ziezules lelius uh koks fainulka wub.gif
Atsakyti