QUOTE(zydra30 @ 2010 05 05, 11:01)
sveikos. man anglijoj isdave mirties liudijima, irasyta gimimo ir mirties data ta pati, o skamba angliskai manau kazkaip ne taip ziauriai, stillborn. pazodziui, tyliai arba ramiai gimes. nesvarbu koki lapa isduoda, bet baisiauia yra eiti jo pasiimti, pasirayti. manau tokiu atveju galetu but kazkaip kitaip, galetu ateit koks darbuotojas pas tokius tevus, kad jiems netektu vaziuoti i registra, kur kiti ateina savo naujagimiu registruoti. ta diena po maziuko gimimo, man buvo antra baisiausia.
ir su kazkuria mamyte snekejom, kad lietuvoj nebepriklauso motinystes atostogos tokiu atveju

. nes cia as turejau 9 men apmokamu dekretiniu. ir man ju tikrai reikejo, negalejau net pagalvot grizti i ta pati darba, kur visi tie patys veidai.
o gal zinai kaip Anglijoje yra su mazesniais leliukais, kurie gimsta iki 22sav,arba iki 28sav. nes pas jus berods iki 28sav. laikoma persileidimu?Ar jie laidojami ar isduodami dokumentai???
Pas mus labai ziauri sistema, jokio zmogisko poziurio i mama, todel man ir kilo noras parengt peticija, gal pajudes nors kiek ledai
Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2010 05 05, 11:08)
Ir as susiduriau

ta pacia diena turejome laidoti izstrigome pataloginiam kol gavome pazyma.Atvaziavome i metrikacijos skyriu ir uz 15min turejo buti pietai o mes dar turejome i kapines nuvezti ta gimimo irasa kad pradetu duobe kasti...tai zinot paprasiau vyruko uzleisti..
.tai jis tik atreze NE pas manes masinoj mazas vaikas.....tada as jam atsakiau tavo masinoj o mano morge
bet vistiek neuzleido...ir kita seima su leliuku stovejo tai uzleido...baisu zinokit..
sakes
nesuprantu as tokiu zmoniu
tai is ligonines turi pasiimti ta pacia diena, nelaiko jie ilgiau, taip?