Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 05 04, 23:32)
zinai tanler as jau nieko i prieki neplanuoju,man jau gana tu planu,viskas suduzo per pora valandu...bijau net pagalvoti kokie buvo mano planai nes jie duzo visi...visi...

As aplamai planuojantis zmogus... turiu apgalvoti 100kartu ir apsispresti...nes kai gyveni su kreditu turi uztikrinti savo gyvenima i prieki....manau ne viena as taip gyvenu....ir dar kai vyras i jura ejo anksciau tai isvis 6men i preki maziausiai viska turejau apgalvot...tai dabar man viskas aukstin kojom...viskas issiderino

kaciuk nezinau ir as nuo ko pradet verysad.gif darau kazka kad tik daryti...
Papildyta:
Ant suoliuko musu ziuriu nemazai susirinko smile.gif gal arbatos user posted image
Papildyta:
Kaciuk netoli mano mamos gyveni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 05 04, 23:56)
As aplamai planuojantis zmogus... turiu apgalvoti 100kartu ir apsispresti...nes kai gyveni su kreditu turi uztikrinti savo gyvenima i prieki....manau ne viena as taip gyvenu....ir dar kai vyras i jura ejo anksciau tai isvis 6men i preki maziausiai viska turejau apgalvot...tai dabar man viskas aukstin kojom...viskas issiderino

kaciuk nezinau ir as nuo ko pradet  verysad.gif darau kazka kad tik daryti...
Papildyta:
Ant suoliuko musu ziuriu nemazai susirinko  smile.gif gal arbatos user posted image

tikrai tu teisi tanler visi mes planavom..bet mes keiciames ir gyvenimas mus keicia...net nezinau ka tokie isgyvenimai daro su mumis...as kasdien bandau kuo nors uzsiimti,ka nors veikti,bet labai sunku ka nors daryti kai mintys visai kitur...
Atsakyti
Reikia ismokti, paleisti tai kas tau yra labai brangu.Ir vel klausimas kyla KAIP?
Papildyta:
Aciu jums mamytes 4u.gif ateinu cia ir lig kas kart man duoda nauja balta lapa...ir lig kazkas man sako: cia gali piesti,galvoti,rasyti....cia gali daryti ka nori..
Atsakyti
Uzuojauta nasata[FONT=Impact] console.gif
Viskas taip artima .....viskas taip suprantama...... cray.gif As netekau 38sav.
OOOiiiijjjj,negaliu ,asaros byra......Kolkas skaiciuoju menesius..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 05 04, 21:45)

ireminau mamos siuvineta paveiksla
user posted image

labas rytas,

Labai grazus darbelis thumbup.gif

Jus taip graziai, pasakojat kaip islydejot savo maziukus, kad man asaros istrysko, ir niekasip nesuprantu, kodel yra dalis zmoniu kurie laiko tai ne gyvybe, juk mamai tiek skausmo palieka ir kanciu istverti, juk toks ilgesys ir suduzusios viltys lieka sirdy, nesuprantu.....

Mergaites noriu paklaust blush2.gif ar jums isdave vaikiuku mirties liudijimus, kaip ten irasyta data? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif uzpiliau siandien ryte savo kompa su kava doh.gif kada tai pasibaigs....
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 05, 09:34)
Mergaites noriu paklaust blush2.gif  ar jums isdave vaikiuku mirties liudijimus, kaip ten irasyta data? g.gif

taip raja gavau is metrikacijos skyriaus gimimo irasa...
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 05, 09:34)
labas rytas,
Labai grazus darbelis thumbup.gif
Jus taip graziai, pasakojat kaip islydejot savo maziukus, kad man asaros istrysko, ir niekasip nesuprantu, kodel yra dalis zmoniu kurie laiko tai ne gyvybe, juk mamai tiek skausmo palieka ir kanciu istverti, juk toks ilgesys ir suduzusios viltys lieka sirdy, nesuprantu.....
Mergaites noriu paklaust blush2.gif  ar jums isdave vaikiuku mirties liudijimus, kaip ten irasyta data? g.gif

Išduoda medicininį perinatalinės mirties liudijimą. Įrašyta tik gimimo data, o mirties datos nėra......
negyvagimis...kaip žiauriai skamba....
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 05 05, 10:00)
Sveikos 4u.gif  uzpiliau siandien ryte savo kompa su kava  doh.gif kada tai pasibaigs....

taip raja gavau is metrikacijos skyriaus gimimo irasa...

QUOTE(nasata @ 2010 05 05, 10:02)
Išduoda medicininį perinatalinės mirties liudijimą. Įrašyta tik gimimo data, o mirties datos nėra......
negyvagimis...kaip žiauriai skamba....

...bet ta musu valstybe keistuole kazkokia, raso kad negyvagymis(tikrai ziauriai skamba doh.gif ), bet mirties datos neiraso g.gif Mano supratimu turetu buti uzgimimo data ir mirties data, bet matosi , kad musu valstybe nepripazysta vaikelio kaip buvusios gyvybes todel ir neraso kad mire, graudu verysad.gif
Atsakyti
Nasata ar gavai pasalpa laidojimui? unsure.gif Is metrikacijos reikia pasiimti gimimo irasa kuriame viskas bus irasita
Papildyta:
su tuo israsu is pataloginio reikia vaziuoti i metrikacijos skyriu
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 05, 10:40)
...bet ta musu valstybe keistuole kazkokia, raso kad negyvagymis(tikrai ziauriai skamba doh.gif ), bet mirties datos neiraso g.gif Mano supratimu turetu buti uzgimimo data ir mirties data, bet matosi , kad musu valstybe  nepripazysta vaikelio kaip buvusios gyvybes todel ir neraso kad mire, graudu verysad.gif

sveikos. man anglijoj isdave mirties liudijima, irasyta gimimo ir mirties data ta pati, o skamba angliskai manau kazkaip ne taip ziauriai, stillborn. pazodziui, tyliai arba ramiai gimes. nesvarbu koki lapa isduoda, bet baisiauia yra eiti jo pasiimti, pasirayti. manau tokiu atveju galetu but kazkaip kitaip, galetu ateit koks darbuotojas pas tokius tevus, kad jiems netektu vaziuoti i registra, kur kiti ateina savo naujagimiu registruoti. ta diena po maziuko gimimo, man buvo antra baisiausia.
ir su kazkuria mamyte snekejom, kad lietuvoj nebepriklauso motinystes atostogos tokiu atveju sad.gif. nes cia as turejau 9 men apmokamu dekretiniu. ir man ju tikrai reikejo, negalejau net pagalvot grizti i ta pati darba, kur visi tie patys veidai.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2010 05 05, 11:01)
manau tokiu atveju galetu but kazkaip kitaip, galetu ateit  koks darbuotojas pas tokius tevus, kad jiems netektu vaziuoti i registra, kur kiti ateina savo naujagimiu registruoti. ta diena po maziuko gimimo, man buvo antra baisiausia.

Ir as susiduriau verysad.gif ta pacia diena turejome laidoti izstrigome pataloginiam kol gavome pazyma.Atvaziavome i metrikacijos skyriu ir uz 15min turejo buti pietai o mes dar turejome i kapines nuvezti ta gimimo irasa kad pradetu duobe kasti...tai zinot paprasiau vyruko uzleisti...tai jis tik atreze NE pas manes masinoj mazas vaikas.....tada as jam atsakiau tavo masinoj o mano morge verysad.gif bet vistiek neuzleido...ir kita seima su leliuku stovejo tai uzleido...baisu zinokit..
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2010 05 05, 11:01)
sveikos. man anglijoj isdave mirties liudijima, irasyta gimimo ir mirties data ta pati, o skamba angliskai manau kazkaip ne taip ziauriai, stillborn. pazodziui, tyliai arba ramiai gimes. nesvarbu koki lapa isduoda, bet baisiauia yra eiti jo pasiimti, pasirayti. manau tokiu atveju galetu but kazkaip kitaip, galetu ateit  koks darbuotojas pas tokius tevus, kad jiems netektu vaziuoti i registra, kur kiti ateina savo naujagimiu registruoti. ta diena po maziuko gimimo, man buvo antra baisiausia.
ir su kazkuria mamyte snekejom, kad lietuvoj nebepriklauso motinystes atostogos tokiu atveju sad.gif. nes cia as turejau 9 men apmokamu dekretiniu. ir man ju tikrai reikejo, negalejau net pagalvot grizti i ta pati darba, kur visi tie patys veidai.

o gal zinai kaip Anglijoje yra su mazesniais leliukais, kurie gimsta iki 22sav,arba iki 28sav. nes pas jus berods iki 28sav. laikoma persileidimu?Ar jie laidojami ar isduodami dokumentai???

Pas mus labai ziauri sistema, jokio zmogisko poziurio i mama, todel man ir kilo noras parengt peticija, gal pajudes nors kiek ledai g.gif
Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2010 05 05, 11:08)
Ir as susiduriau  verysad.gif ta pacia diena turejome laidoti izstrigome pataloginiam kol gavome pazyma.Atvaziavome i metrikacijos skyriu ir uz 15min turejo buti pietai o mes dar turejome i kapines nuvezti ta gimimo irasa kad pradetu duobe kasti...tai zinot paprasiau vyruko uzleisti...tai jis tik atreze NE pas manes masinoj mazas vaikas.....tada as jam atsakiau tavo masinoj o mano morge verysad.gif bet vistiek neuzleido...ir kita seima su leliuku stovejo tai uzleido...baisu zinokit..

sakes blink.gif blink.gif blink.gif
nesuprantu as tokiu zmoniu doh.gif

tai is ligonines turi pasiimti ta pacia diena, nelaiko jie ilgiau, taip?
Atsakyti