Is pradziu nesupratau kas cia, bet eik tu sau saunuole kad nepasimetei
QUOTE(Loveco @ 2010 06 05, 18:48)
is tikro ko noret, kai aplink - 70 nepriziuretu , uzzelusiu aru, pievos su gelem ir aukstom zolem, o dar apgriuvusi troba kaimynu. Gal joje ir isikure? biciu spieciai tai dar nieko, bet kai siti malunsparniai pradejo dauzytis i masinos stikla...nu zinokit atsoko visos fantazijos lipt is masinos "pafotkint, kas cia per gigantai". nesem kudasiu
nezinau kas pas jus ten do gyviai skraido. pas mus toki dideli buvo vasarnamio sienoje apsigyvene, tai kai stogdengiai gyvno jame isnaikino. net nezinau kaip, bet nebegrizo
taigi erkegydymo istaigose jei ciela turi tai tiria, ar nebuvo uzsikretusi, taip ir zinotumet.
tfu tfu tfu as pas suni kiek erkiu jau esu radus (nepaisant visu musu naudojamu priemoniu.... jau kad neria i krumynus visus uztai mano senuciukas tik takuciais vaiksciodavo - todel pas ji nei vienos nesu radusi) sveikutelis anas pas mus. nors kazkuriais metais pamenu Gervenupis skelbtas labai jau pavojinga vieta.
QUOTE(Sechmeta @ 2010 06 07, 16:35)
Va kiek "gėrio" žmogus atneša gamtai - ūsūrinis šuo su skarbonke ant galvos...........
jaziau!!!! saunuole!!!! kaip gerai kad nabagas i kelia isejes....
o man siurprizas buvo. skamba mobilus - pakeliu, o cia ponia laima siukslintoja. pasirodo gamtos apsauga jai dave mano kontaktus. kyla klausimas KAM?
ji matydama kad as su ja priesiskai kalbu labai jau maloniai bendravo - pasakoja ji man kad va atsakomybes nevengia, kad bauda susimokejo..... o as pas ja klausiu: as nedirbu apslinkosaugoj, kodel ji man skambina? klausia ji tada kur tas siukslynas yra, nu blyn galvoju tai negi inspektorius to paaiskint engalejo?
isaiskinau, tada ji papasakoja, kad ji pardave soda, ir paliko ten visus daiktus, paskui lyg atsiiminejo.... tada pradejo kurt teorijas, kad va ilgai ten jos daigtai gulejo kol ji pasieme, tai gal kazkas isnese kokia deze ir va taip siuksles ten tasirado. nu atsiprasau, koks vagis vogs popieriu kruva ir nes ja i viduri misko???
jeigu ji sako tiesa, vadinasi tie zmones is ko ji nupirko tiesiog ismete ten tas siuksles ir tiek...
nu zodziu nesupratau nei skambucio tikslo, nei kodel gamtosauga mano telefona taip lengvai dalina. nu juk jeigu radau ir nunesiau tai prisiimu atsakomybe uz savo veiksmus, niekur nebegu.
nu zodziu ji man aiskino, kad va nori sutvarkyti siukslyna, nes vel kas ras koki popieriu, ir vel jai bauda rasys... bet sake kad gales tik savaitgali atvaziuoti (nu pasijauciau kaip ta inspektore kuriai reikia ataskaita duoti).
zodziu stebesim padeti kas bus savaitgali.
as itariu, as vis ktrutinu ta isnpektoriu, o jis jai saukimus raso kodel nesutvarkyta viskas, nu tai gal ji ir susirupins...
tokios tokeles is musu kaimo.
QUOTE(Sechmeta @ 2010 06 07, 15:35)
Va kiek "gėrio" žmogus atneša gamtai - ūsūrinis šuo su skarbonke ant galvos...........
isgelbejot gyvybe...tikra saunuole esat man net sirdy suspaude foto pamacius...
aciu aciu aciu...
Nepriklausau jokiems zaliesiems, bet esu neabejinga ir priesiskai nusiteikus pries siukslintojus.
Siuo metu esu LAAAAAAAAABAI pikta....Ir raminamuju geriau...
Pas mus soduose viena miskelio dalis pavasari buvo kuopiama nuo siuksliu (kas zn - aplink galine stotele). Devynis prakaitus braukem, kol aptvarkem...Tai va. Ir turim neseniai atsikrausciusius bomzelius, kurie net nesigedija siuksliu mest i senasias vietas prie zmoniu! Sian uz rankos pagavau ir klausiu - ka darai???? o jis - o kas? Sakau, kas leido ir nuo kada galima siuksles mest kur tau patinka?? Anas - o kas man neleis ir kas tau leido tvarka daryt?????? Sakau - man tavo leidimo nereik istatymais pasinaudot tavo nenenaudai ir galu gale, kazkam reik imtis iniciatyvos kad tokius bomzus kaip tu kazkas pagaliau imtu ir sutvarkytu!!! Kadangi pas mane kakaryne daaaug decibelu turi, tai puse kaimo turejo mane sian girdet
Siaip, inspektorius neturejo teises tretiems asmenims tavo tel nr duoti. Bet greiciausiai cia bus tas variantas, kai esama situacija tarp dvieju moteru pabodo...Daugmaz - issiaiskinkit pacios
Nepriklausau jokiems zaliesiems, bet esu neabejinga ir priesiskai nusiteikus pries siukslintojus.
Siuo metu esu LAAAAAAAAABAI pikta....Ir raminamuju geriau...
Pas mus soduose viena miskelio dalis pavasari buvo kuopiama nuo siuksliu (kas zn - aplink galine stotele). Devynis prakaitus braukem, kol aptvarkem...Tai va. Ir turim neseniai atsikrausciusius bomzelius, kurie net nesigedija siuksliu mest i senasias vietas prie zmoniu! Sian uz rankos pagavau ir klausiu - ka darai???? o jis - o kas? Sakau, kas leido ir nuo kada galima siuksles mest kur tau patinka?? Anas - o kas man neleis ir kas tau leido tvarka daryt?????? Sakau - man tavo leidimo nereik istatymais pasinaudot tavo nenenaudai ir galu gale, kazkam reik imtis iniciatyvos kad tokius bomzus kaip tu kazkas pagaliau imtu ir sutvarkytu!!! Kadangi pas mane kakaryne daaaug decibelu turi, tai puse kaimo turejo mane sian girdet
QUOTE(Gorada @ 2010 06 09, 15:17)
o man siurprizas buvo. skamba mobilus - pakeliu, o cia ponia laima siukslintoja...
Siaip, inspektorius neturejo teises tretiems asmenims tavo tel nr duoti. Bet greiciausiai cia bus tas variantas, kai esama situacija tarp dvieju moteru pabodo...Daugmaz - issiaiskinkit pacios
sechmeta, o kas ten per tipas buvo, tu nebijai tskant, "i galva gaut"?
QUOTE(Loveco @ 2010 06 14, 13:27)
Na zn.... Manes taip lengvai nepagazdinsi ir nepastumsi... Tik lb sunervisnti gali ir pats nosen gaut. Mano kunas atletiskesnis uz tuos dziusnas nevalas nepalyginamai. Juk su vyru patys petin einam su darbais namo renovavime
ir galu gale, koks ten butu buves vyras, jei moteriai butu pradejes galvon duot.....
Man lb tiktu lentele "NEPIKTAS SUO. TIK SILPNU NERVU"
Nors man kaip ir nederetu cia su jais "pjautis" bet turiu kandu liezuvi - negaliu praeit neikandus ar uzsimerkus, kai faktai akis drasko Vyras bando stabdyt moraliskai - aceit, pagal issilavinima tureciau elgtis elegantiskiau, ar labiau nosi uzrietus vaiksciot... nu bet genai daro savo.... aciu (ar "aciu" - nzn) tevo giminei na dar ir dviem broliam
QUOTE(Loveco @ 2010 06 14, 15:27)
tau tai viskas kazkaip labai baisu/sunku atrodo
QUOTE(Sechmeta @ 2010 06 14, 16:04)
Nors man kaip ir nederetu cia su jais "pjautis" bet turiu kandu liezuvi - negaliu praeit neikandus ar uzsimerkus, kai faktai akis drasko Vyras bando stabdyt moraliskai - aceit, pagal issilavinima tureciau elgtis elegantiskiau, ar labiau nosi uzrietus vaiksciot... nu bet genai daro savo.... aciu (ar "aciu" - nzn) tevo giminei na dar ir dviem broliam
nu ir as geriau ranka nusikasiu negu patylesiu (taip B juokauja)
kaip nervuoja toki isgamos... jam ju kvienodai sviecia.... as taip dziaugiaus kad sutvarkytas tas visas krastas... cia per darom arne? pati moksluose sedejau, tai deja siais metais nesudalyvavau.
del tu dvieju bobu tu turbut.... nu bet ne mano cia darbas gi
QUOTE(Gorada @ 2010 06 14, 15:55)
tau tai viskas kazkaip labai baisu/sunku atrodo
kaip nervuoja toki isgamos... jam ju kvienodai sviecia.... as taip dziaugiaus kad sutvarkytas tas visas krastas... cia per darom arne? pati moksluose sedejau, tai deja siais metais nesudalyvavau.
zinai ,mane vienmetis (tiesa, tada man buvo 16) buvo susistabdes paklausti kiek valandu, po sekundes buvau spardoma, musama, dauzoma, ir t.tt.- nes bande atimti dvirati. Buvau "atletiska", dviracio jam nepavyko isplesti, bet viskas vyko 10 minuciu, tai ka zinau..... o sode tai jei koks bomziukas kaimynas, tai listi i akis tikrai nedrisciau, dar susiras, kur gyvenu, taigi visokios gaujos siaucia, o galu gale senukai buvo nuzudyti vien del keliu litu nu as atsargi kazkaip...
QUOTE(Loveco @ 2010 06 15, 09:11)
zinai ,mane vienmetis (tiesa, tada man buvo 16) buvo susistabdes paklausti kiek valandu, po sekundes buvau spardoma, musama, dauzoma, ir t.tt.- nes bande atimti dvirati. Buvau "atletiska", dviracio jam nepavyko isplesti, bet viskas vyko 10 minuciu, tai ka zinau..... o sode tai jei koks bomziukas kaimynas, tai listi i akis tikrai nedrisciau, dar susiras, kur gyvenu, taigi visokios gaujos siaucia, o galu gale senukai buvo nuzudyti vien del keliu litu nu as atsargi kazkaip...
cia vienas is musu kaimynu ir buvo - zn, kur gyvenam. Bet man ant tokiu nusispjaut - jeigu jau pradesiu bijot kiekvieno myštelėjimo ar šiktelėjimo tokių bomžų.....Vakar vakare spicialiai pro ju irstva ejau link parduotuves, nes girdejau, kad eilini karta girtauja. Burbejo po nosia kazka mane pamates - o man kas...
Ir siaip - nemegsta musu kaiminystes aplinkiniai bomziukai - mes tik dvejus metus gyvenam cia, bet tvarkdariai esam, kad ojojojjjjj...Ant kelio neleidziam mest isravetu, nupjautu zoliu, siukslint, ziemos metu buvo vienas pagautas smirinejantis po svetima sodeli (pagelbejo stipriai musu VA )...
Vien zo - ner gyvenimo tiem nevalom...
Čia tos žudynės kur buvo - tai čia viena iš tų kaimyninių bamžiukų buvo....Dabar, kiek žn, laukia teismo. Vat taip ir būna, kai prisileidi arti visokius neaiskius asmenis, nusileidi ir laiku nepastatai į vietą. Čia toji vadinama žudikė mus iš tolo apeidavo - žinojo savo vietą ir statusą mūsų akimis.
Nzn - kol kas "i skudurus" nesu gavus - visuomet turejau ir turiu tvirta uznugari, kas leidzia man tvirtai stovet ant zemes. Butu negrazu kada su "fonke" kolegoms pasirodyt
prisiminiau nesena ivyki, kokiu sugebejimu turi mano vyras Ziemos metu kazkokiu budu sugebejo pats sau tooookia melyne paaky isitaisyt...su suns pavadziu... pats sau uzvaziavo su metaline dalim Varkselis ir atostogu buvo pasiemes - kaip jis cia toks kolegoms pasirodys, pats save prilupes
Mes savo gatvelej irgi turim savo "grazuole". Pernai nuejo nurinko kaimyno braskes, pardave turgelyje. O po savaites nuejo pas ta pati kaimyna pinigu pasiskolinti. Ui, tas isiutes uz toki nagluma buvo!
O siemet mums bande gerintis. Kai vyras kirpejas, tai atejo ir sako "apkirpk ir nudazyk mane". As uzprotestavau. Tada buvo uzbumbejusi "teks i miesta vaziuoti", bet kol kas dar tokia nedazyta ir nekirpta tebevaikscioja. Garantija, kad butu sakiusi" dabar pinigu neturiu. kada nors sumokesiu".
O siemet mums bande gerintis. Kai vyras kirpejas, tai atejo ir sako "apkirpk ir nudazyk mane". As uzprotestavau. Tada buvo uzbumbejusi "teks i miesta vaziuoti", bet kol kas dar tokia nedazyta ir nekirpta tebevaikscioja. Garantija, kad butu sakiusi" dabar pinigu neturiu. kada nors sumokesiu".
QUOTE(Loveco @ 2010 06 15, 11:11)
o galu gale senukai buvo nuzudyti vien del keliu litu nu as atsargi kazkaip...
nu matai del tu keliu litu tai niekas nezino... tik rase, kad sueme kazkokia moteri.
as tai su visais vietiniais bomziukais sveikinuosi. zino ir mane ir mano suni. visi paklausia o cia to suns sunus? drauge as jiem nesu, pinigu neskolinu, bet labas pasakyt kai praeina ir pasisveikina man irgi ne zapadlo.
ir seip dazniausiai jeigu ir reikia kazkokia pastaba duoti kazkam, tai niekad nepuolu rekti, jeigu matau pacuku bury tai kreipiuos "vyrai" ar "vyrukai" - pastebejau kazkaip paveikia toks kreipinys, taip pat ir su bomziukais, kazkada sugedinau ,kad va zmones tvarkosi o jis ka daro.
gi ta pati dalyka skirtingai galima pasakyti.
siandien ryte didvyriskai valandzike anksciau atsikeliau ir ejom su cuca iki kauno mariu. pro pamary man rodos nu gatvele pro mane tiesiai iki misko (su kryzzium) ir mariu. koks siaubingas krantas sakes, toks lyg tepalu ar degalu demes balose antkranto laikytusi. brr buvom pries kelias dienas is prie arlaviskiu pavaziave, tai nebuvo nieko panasaus. kazi kame reikalas?
is vis gal kuri zinot koki ezeriuka ar upes kranto vieta grazia aplink kauna? aisku kad ne masinis pliazas butu
Papildyta:
QUOTE(Sechmeta @ 2010 06 15, 17:11)
Nzn - kol kas "i skudurus" nesu gavus - visuomet turejau ir turiu tvirta uznugari, kas leidzia man tvirtai stovet ant zemes. Butu negrazu kada su "fonke" kolegoms pasirodyt
vava tas uznugaris ir man patink jeigu jau iki piktumu daein... o jau apie savo vyra kiek prisiklausiau is aplinkiniu kazkaip labai piktas jis jiem pasirode
yra vienas toks kaimynas tolimesnis, vaziuoja jis pro musu vartus ir is masinos ismeta skardine nedagerto alaus.
B pas ji i svecius isileidzia zmona, vyrelis duoda uodegyte nuirsti, kad ne jo, nes jis gi pirko bet negere masinoje o mes tai matem viska zodziu po trumpo pokalbio, jis pareiskia :
skardine tai ne mano, bet man tai nesunku nueiti ir ja pakelti taip ir buvo
itariu zmona neleidzia gerti, tai tas isukes i sodus atsidaro alaus, ir geria kiek speja iki namu, tada ismeta. daugiau taip nebedare
QUOTE(Gorada @ 2010 06 15, 15:35)
siandien ryte didvyriskai valandzike anksciau atsikeliau ir ejom su cuca iki kauno mariu. pro pamary man rodos nu gatvele pro mane tiesiai iki misko (su kryzzium) ir mariu. koks siaubingas krantas sakes, toks lyg tepalu ar degalu demes balose antkranto laikytusi. brr buvom pries kelias dienas is prie arlaviskiu pavaziave, tai nebuvo nieko panasaus. kazi kame reikalas?
is vis gal kuri zinot koki ezeriuka ar upes kranto vieta grazia aplink kauna? aisku kad ne masinis pliazas butu
Cia tas krantas, kur jus buvot, visuomet kazkoks ne toks... ten renkasi visos zoles ir nesvarumai. Mes su VA ciuzinam prie kito kranto - ten niekad nebuvo nesvarumu, Ir pieva didele pasilakstymui yra, ir krantas neblogas. tik kad siltu metu ten bobuciu buna..
Raudonai pazymetas neblogas krantas, o zaliai - prudas prie gervenos zenklo
Arba cia, kur rodo raudona rodykle (zalia rodykle, kur jus buvot)
Cia nusileidimas ir aplinka beveik tokia pati, kaip ir nusileidus pagal zalia rodykle. Tik kad cia krantas geresnis. Bet laaaaabai mazai vietos ant kranto.....
Siaip, daug tasku yra pri kns mariu is Slienavos, Ziegzdriu, Laumenu puses. Tik kad ten jau dauguma vietu okupuotos zmoniu.
Be to, ankstyva pavasari buvom Vaisvydavos karjere..
Siuo metu pasimaudyt tik pestute varinejam. Gaila masinos slapiam lokiui....