Sveikos,
buvau pametusi temelę
QUOTE(dije @ 2010 04 17, 20:47)
Mes soduose turime 10 kW. Ir gretimuose soduose gyvenantys draugai- irgi 10.
Ar čia tokios taisyklės, kad soduose gali būti tik 3? Siaubas ką su tais 3 daryti, net pirtelė neveiktų prie tiek..
smagu
aš rašiau prašymą, tai norint pasididinti, reikia naudotis RST architektų paslaugomis, pasidaryti projektą, pateikti jį svarstymui ir tada turėtų leisti... daug vargo ir išlaidų
Kol kas gyvenam su tais 3 kw...
QUOTE(Sechmeta @ 2010 04 19, 09:21)
O del virykles - reikia tureti ne maziau kaip 6 kW,ji turi buti stacionari ir ne kombinuota.
ar tikrai? o 5kw neužtenka? Gal VST reikalavimai, nes RST užtenka...
QUOTE(Šindila @ 2010 04 23, 22:21)
Ai as dar tik pradedancioji (draugei sakau kad senstu nes seniau jokiu geliu nemegdavau) tai pasodinau tiesiai i galutinius vazonus, norejau svyranciu tai paimiau silini gvazdika ir kazkokia svyrancia.. kazka nepamenu na pagyvint aplinka uzteks pradziai
viskas gerai, aš irgi iškart į galutinius sodinu
Šįmet pasodinau svyrančias begonijas ir į tarpus bakopas- viską iškart į tą pailgą vazoną, kurį po kokio mėnesio nešiu laukan
Kaip jūsų namukas? Jau gal grįžote atgal?
QUOTE(-Rassa- @ 2010 05 03, 12:03)
... Šiuo metu aktyviai ruošiuosi artėjančiam susirinkimui, renku informaciją kokius mokesčius moka kitos bendrijos? Kam tie mokesčiai skiriami? Kaip susimokate už suvartotą elektrą?
Pas mus mokesčių galybė, blogiausia, kad visi jie eina ne tuo tikslu, dėl ko buvo rinkti, o už elektros skolas, nes turime gausybę skolininkų O skaitliukas bendras..
Labai būsiu dėkingą už suteiktą informaciją
Mes mokame vienkartinį nario mokestį, kai atsikrausto nauji savininkai
(berods 150 lt/ sklypui) ir metinį 25 lt/arui mokestį. Už elektrą mokame tiesiai RST, o iš to metinio mokesčio viskas eina bendroms reikmėms- atlyginimai, gatvių apšvietimas, duobių asfaltavimas po žiemos, aplinkos tvarkymas ir t.t.
Kalbėjot apie žuvis, prisiminiau- vyras savaitgalį su draugu žvejojo viename iš ežerų prie namų, tai pagavo lydeką