Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas soduose

QUOTE(flight @ 2011 04 25, 21:29)
Ąžuolų šaknys išverstų jūsų namo pamatus, taip kad, dar pagalvokit wink.gif Na nebent jūsų sklypas matuojamas ne arais, o hektarais.

konkreciu atveju, tas sklypas 33 aru, o azuolus sodinciau kokius 20 metru nuo namo smile.gif kiek zinau, reikalavimas berods yra 10 metru nuo namo. Jau auga senas, didelis azuolas (per maps.lt pamatavau laja, tai 13 metru biggrin.gif biggrin.gif ). Reiketu nama kazkaip iparkuot, kad saknys nemaisytu...

keturraciai. As nieko pries sporta, smagu thumbup.gif as tik pries, kai su tokia veido mimika "turiu pinigu, viska galiu" ir ant gaziuko paspaudzia i svetima sklypa pro mano mieganti vaika, kurio vezimelis akligatvyje pastatytas. Nu prasinese, nepameluosiu, per 30 cm. Vaikai is pradziu viena diena lakste, paskui ziuriu jau su tevu berniokas vazineja tongue.gif

pavasaris superinis. Tris dienas nebuvom, o jau berzai zaliuoja. Gaila tik, kad kelione nuo dabartiniu musu namu trunka 45 min iki sklypo. Musu 3 men bernuzelis eilini karta lauke isiklyke, nejo nuramint, tai pabuvom vakar vakare 10 min, spejau viena kruva israut zoliu/siuksliu/sieno ir teko suktis atgal doh.gif Bet man labai patinka vaziuot per sodus, kai jau temsta. Daug kur dega sviesos languose, taip jaukiai tylu, ramu, saule beveik nusileidus...mmm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 04 27, 13:43)
konkreciu atveju, tas sklypas 33 aru

Jūsų sklypas 33 arų, o jūs nervinatės, kad KITOJE keliuko pusėje kažkas tujas augina? blink.gif jooo....
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 28, 10:43)
Jūsų sklypas 33 arų, o jūs nervinatės, kad KITOJE keliuko pusėje kažkas tujas augina? blink.gif jooo....

jie dar neisigije man rodos to sklypo.
Atsakyti
šian važiuoju namo ir žiūriu, kad kažkaip užsipildžiusios pakelės... kažkaip tik šian pastebėjau, kad medžiai smarkiai sužaliavę blink.gif o savaitgalį dar tik pumpurėliais medžiai buvo pasidabinę smile.gif
QUOTE(Gorada @ 2011 04 27, 10:46)
aga pavasaris pasaka. vakar sedejau ant suolelio vyneli triubinau ir knyga skaiciau. ech...
perejom vakar per sodus ratuka, kiek daug zmoniu privaziave, visur gyvybes pilna. beveik visur matosi kad kazkas tvarkoma, kazkas daroma. visi savo suniukus susiveze - kas yra gerai, mazas katasunis bande i kojas isegti - kas yra blogai - bandziau ji nuspirti.... as saviski nuolat mokinu - drausminu - negalima loti ant praeiviu, be musu kieme jis niekada nebuna, nu blyn maziuku prisiveze laukinuku, tie gatavi per tvora suesti - toks per sprindi nuo zemes, o mus suesti grasina  lotuliukas.gif

o aš tik vieną katašunį žn - savo katiną.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif spėjau pagalvot beskaitydama postą, kad maniškis katinas čia toks geradaris... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o čia pasirodo apie ,,žiurkėnus" eina kalba.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
be komentarų.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sechmeta @ 2011 04 28, 19:56)
o aš tik vieną katašunį žn - savo katiną....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  spėjau pagalvot beskaitydama postą, kad maniškis katinas čia toks geradaris...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o čia pasirodo apie ,,žiurkėnus" eina kalba.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
be komentarų....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

del zalumos tai tikrai, siandien ryte atsikeliau, po langu obelis - o sakeles tokia zlauma puosiasi... grazu ziureti... ir solyte atsigauna po ziemos. reiks kokiu trasu paberti.
ypac man jauciasi kitoks oro kvapas, griztu is miesto, islipu is masinos ir jauciu - nu kitaip jis kvepia negu mieste 4u.gif

o del katasuniu tai cia visi tie sprindzio dydzio jagai, jorkai ir t.t. biologiskai kaip ir suo, realiai kaip ir ne suo doh.gif mane nervyja kad tokiu maziuku dazniausiai niekas nesocializuoja ir niekas nemoko... nes gi "mazas - ka padarys". nu bet kai toks gyvis sukasi apie kojas lodamas ir dar isegti bando kai pabaidai, nu visai nejuokinga buna.

as itariu ir jum po sodus vaikstant tenka sutikti visokiu tokiu veikeju smile.gif minejai kad su cuciku keliaujat nuolat, turit omenyje cia vietoje ar kur toliau? mes dabar lankom gan intensyviai dresuros uzsiemimus, vasara noretusi kazkur pavazineti. reikia marsruta atostogom susidelioti. praeitais metais i Latvija vaziavom, siais galvoju apie Lenkijos pajuri.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 04 28, 10:38)
jie dar neisigije man rodos to sklypo.

teisingai. ir dar isknisom, kad tas sklypas yra valstybes, t.y. jiems negrazintas vis dar. Sako, tai nuomot galima arba rekonstruot pastatu likucius (is penkiu pastatu liko vieni pamatukai ir malkine). Nu joooo, vienu zodziu kai "savininkas" gris i Lietuva, kelsim dokus ir ziuresim, ka galima padaryt. Jei ne, nu tai savam sklype kursimes...

pagaliau paaiskejo del aviliu. Mum pasake, kad savininke neturi kur laikyti tusciu aviliu, bet biciu jau nera, jie isvalyti, tusti stovi (ilenda i musu sklypo ribas net). o tai bites negali isikurti vel??? g.gif g.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 04 27, 10:46)
aga pavasaris pasaka. vakar sedejau ant suolelio vyneli triubinau ir knyga skaiciau. ech...

Aš tai sėdžiu dabar terasoj su laptopu bigsmile.gif Vaikai kažkur kieme ar pas kaimynus dūksta, ramu, šilta...Kaifas...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 04 23, 20:43)

Visu pirma taip -uzdraus. Keturaciams yra numatytos trasos ir siaip i miska su jais vaziuoti negalima.Prie Traku pvz. yra trasa keturraciams, visureigiams, motokrosai. Tai agresivus transportas ir jis niokioja miska.Kas del auto tai tikrai nezinau, cia jau pas miskininka reikia klausti, bet praktika rodo kur pravaziuoja auto siukles verciasi tiesiog kaip i savartynus, kalnais zodziu. Del tvoros tai as ir nerasiau kad betonines reikia statyt.... g.gif Klaustrafobija sekmingai gydoma ir kas tvoras tokias turi tikrai ja neserga ir vargiai ar susirgs, matyt serga tie kurie taip nusiteike neigiamai. :mirksiukas:As sau betonines irgi nedeciau kazkaip man nepatinka, bet medine 1.80m tai jau tikrai. Flirtuot ir sipsodamasi rodyti pasturgali 12 metu jaunuoliams deja mano morales normos nebeleidzia. smile.gif Kaip tik jum treciadieninio vaziavimo su dviraciais istorija, ogi vaziuojam gatvele( gerai kad ne savo) tvoru nebera ir staiga mano vaikas klykia -mamyte ziulek nuogapukis dede! Ziuriu o ten tikrai nuogas dedukas. Kaip niekur nieko stovi sau ramiai ir vedina kaika matomai - as asmeniskai vos nuo dviracio nenukritau doh.gif Ir nestatyk tvoros vadinasi....Aisku senas tas dedas matomai su galva nedraugauja, bet vat kaimynu tai gaila...
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 04 29, 20:38)
As sau betonines irgi nedeciau kazkaip man nepatinka, bet medine 1.80m tai jau tikrai.

drinks_cheers.gif Pas mus (medinė) tvora svryuoja nuo 2 m iki 1.80 aukščio - nieko prieš būčiau ir dar aukštesnę smile.gif Gyvenimas akvariume ko tai nevilioja...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 04 29, 10:39)
o del katasuniu tai cia visi tie sprindzio dydzio jagai, jorkai ir t.t. biologiskai kaip ir suo, realiai kaip ir ne suo  doh.gif mane nervyja kad tokiu maziuku dazniausiai niekas nesocializuoja ir niekas nemoko... nes gi "mazas - ka padarys". nu bet kai toks gyvis sukasi apie kojas lodamas ir dar isegti bando kai pabaidai, nu visai nejuokinga buna.

Pas mus irgi sunu pasitaiko, bet kal kas tai bedu del ju neturejom uztat as turiu problema su vienu aviganiu kaimynysteje. Durnas suo ir kitaip nepavadinsi diena tyli, nei cipt dazniausiai net miega. O nakti kaip nenormalus pradeda loti ir ne ant zmoniu o ant zukiu, sernu. Ant zmoniu tai visai neloja, nepiktas jis ir pribega ir aplaizo, bet tas naktinis kagalas doh.gif o suo balsa tai turi oho doh.gif Pasakiau seimininkei kad kartais labai triuksmauja, graziai taip kulturingai, nepriekaistaudama o jinai man vietoj atsiprasimo - nu tai ku as padarysiu, jis ant zveriu loja. Kaip reaguot...tai geruoju gi noriu susitart, as tau miegoti duodu, buk geras ir tu man duok, girdi kad duodasi tai i nama ileisk ar ka, tai ne uzpyko dabar nekalba su manim tik sveikinasi per dantis.
Atsakyti
Mane šiandien sunervino žiauriai šunų augintojai. Mūsų sklypas nemaža dalim ribojasi su gatvyte, pro ją žmonės veda savo šunelius pasivaikščioti - tai negana to, kad ant žolės iš gatvės pusės, kurią pjauti ir rinkti šiukšles privalome mes, pastoviai šiukšlės ir šunų kakučiai, tai šiandien radau "dovanėlę" tiesiog ant asfaltuoto įvažiavimo į kiemą blink.gif blink.gif
Nu taip pikta, dabar simpatijos nebekelia jokie šunys...Kodėl dėl kažkieno įgeidžio laikyt augintinį kentėt turime mes doh.gif O "kultūringuosius" šeimininkus galvoju, gal pradėt fotografuoti iš balkono? Kamerą įsitaisyt? O gal vietoje žolės pabarstyt kokios aštresnės skaldos ar ko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 01 gegužės 2011 - 16:05
QUOTE(flight @ 2011 05 01, 17:33)

Nu taip pikta, dabar simpatijos nebekelia jokie šunys...Kodėl dėl kažkieno įgeidžio laikyt augintinį kentėt turime mes  doh.gif  O "kultūringuosius" šeimininkus galvoju, gal pradėt fotografuoti  iš balkono? Kamerą įsitaisyt? O gal vietoje žolės pabarstyt kokios aštresnės skaldos ar ko?

Na skalda tai tikrai nepades nebent kazko dar astresnio, bet cia jau visai ne
budas, gaila gyvunu. Bausti reik ne juos o seimininkus, manau fotografuot ar filmuot reikia, pamacius pasakyt kad nurinktu. Pakabinkyte skelbima neseniai cia maciau toki mazdaug - mieli sunys! kada vedate pasivaiksciot jusu seimininkus neleiskyte jiems kakoti i smelio deze, nes joje zaidzia vaikai. As kai dar bute gyvenau tai reagavau paprastu budu - siuliau maiseli, dauguma is ju i mane ziurejo kaip i beprote, kaikurie siunte ant triju raideliu, bet galiausiai dauguma tiesiog neejo ant tos pievelies po mano langu.
Atsakyti