Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas soduose

Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri...balandi bus 2 metai kaip gyvenu Kauno r. sode, s.b. Ginenai (vaziuojant link Lapiu, II ivaziavimas) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikute, Gija 4u.gif
Ir kaip sekasi gyventi?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 03 09, 20:24)
Sveikute, Gija  4u.gif
Ir kaip sekasi gyventi?

labas rytas 4u.gif
na, ziema cia niuroka, nors gyvenanciu cia nemazai, siuose soduose..bet siaip kartais pasiilgstu miesto, siaip esu siauliete, visa gyvenima pragyvenu siauliu centre, kur viskas ranka pasiekiama g.gif
tai kaip sakant reikia dar iprasti, nors va neisivaizduoju zmoniu, kurie i kaimus, vienkemius keliasi, nors pastaruju jaunu zmoniu taip ir daro..
Laukiu vasaros, kad galeciau ant zoles su vaikuciais pasedeti, o siaip zinoma, grynas oras, pro langus pusys matosi thumbup.gif
Atsakyti
Oi iš Šiaulių nuo studijų metų geriausi prisiminimai man, bet dabar ir jie pasikeitę. Centras ištuštėjęs, prekybcentrių pilna, nebėr gyvybės tiek Bulvare. Nemažai mūsų draugų, giminių Šiaulių Rėkyvos soduose įsikūrę, bėga iš daugiabučių. O aš pati Klaipėdietė, asfalto vaikas. Man reikėjo beveik dviejų metų persiorientuoti prie gyvenimo soduose.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 03 10, 23:59)
Oi iš Šiaulių nuo studijų metų geriausi prisiminimai man, bet dabar ir jie pasikeitę. Centras ištuštėjęs, prekybcentrių pilna, nebėr gyvybės tiek Bulvare. Nemažai mūsų draugų, giminių Šiaulių Rėkyvos soduose įsikūrę, bėga iš daugiabučių. O aš pati Klaipėdietė, asfalto vaikas. Man reikėjo beveik dviejų metų persiorientuoti prie gyvenimo soduose.

nu man rgi reikia laiko, kazkaip kai eini i darba tai nieko, bet su vaikuciu kai sedi ir orai apniure, visur dumblas, tai truputi nykoka, laukiu vasaros....
O siaulius ir as pasiilgstu, nors bulvaras tai sutvarkytas, tai ne Kauno laisves aleja g.gif o prekybcentriu tai prisistate tikrai nemazai doh.gif
Atsakyti
vasara jau ne už kalnų, kaip tik mažutė bus paaugus, galėsite savo nuosavu kiemu džiaugtis su vaikais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
paskaitinejau sia man aktualia tema ax.gif , nors mes dar negyvename sode (namukas dar tik statomas), bet jau laukiu nesulaukiu, kada galesime pabegti nuo miesto triuksmo, tureti savo kiema ir t.t.
ir turbut kaip dauguma labai laukiu siltu oru, nes daigai jau ant palangiu nebetelpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2011 03 17, 13:57)
Sveikos 4u.gif
paskaitinejau sia man aktualia tema ax.gif , nors mes dar negyvename sode (namukas dar tik statomas), bet jau laukiu nesulaukiu, kada galesime pabegti nuo miesto triuksmo, tureti savo kiema ir t.t.
ir turbut kaip dauguma labai laukiu siltu oru, nes daigai jau ant palangiu nebetelpa biggrin.gif

sveika, prisijungusi smile.gif
man labai idomu koki namuka statot ir is ko smile.gif kokio dydzio sklypa turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edrebara @ 2011 03 17, 15:23)
sveika, prisijungusi smile.gif
man labai idomu koki namuka statot ir is ko smile.gif kokio dydzio sklypa turit? smile.gif

4u.gif
namuko dar tik pamatai yra, bet dar sia savaite turi atvesti blokelius, tai prades sienos kilti, is arko blokeliu. sklypa pradzioj nusipirkom 6a, bet pamatem, kad mums erdves per mazai, tai dabar jau turim 12a smile.gif
o kokie pas jus sklypai?
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2011 03 17, 16:39)
4u.gif
namuko dar tik pamatai yra, bet dar sia savaite turi atvesti blokelius, tai prades sienos kilti, is arko blokeliu. sklypa pradzioj nusipirkom 6a, bet pamatem, kad mums erdves per mazai, tai dabar jau turim 12a smile.gif
o kokie pas jus sklypai?

mes nusipirkom 6a.sklypa.buvo galimybe pirkti salia dar 6a., bet kai pamate kad mum reiketu , tai paprase tokios kainos doh.gif lotuliukas.gif praejo metai, bet dar niekam nepardave, labai tikiuosi kad neparduos, ir mes nupirksim uz protinga kaina ax.gif
Iš pradžių man buvo maža 6a., bet MB nuramino, sako užteks kiemui ir vejai, svarbu, kad būtų laiko ir tuos pačius sutvarkyt blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edrebara @ 2011 03 17, 20:52)
mes nusipirkom 6a.sklypa.buvo galimybe pirkti salia dar 6a., bet kai pamate kad mum reiketu , tai paprase tokios kainos  doh.gif  lotuliukas.gif  praejo metai, bet dar niekam nepardave, labai tikiuosi kad neparduos, ir mes nupirksim uz protinga kaina  ax.gif
Iš pradžių man buvo maža 6a., bet MB nuramino, sako užteks kiemui ir vejai, svarbu, kad būtų laiko ir tuos pačius sutvarkyt blush2.gif  smile.gif

ir mums panasei buvo, kai pasakem, kad norim, kaina iskart pakilo smile.gif dar ir parduoti kitiems bande, kai nepavyko tada truputi kaina nuleido. pirkom, nes noriu ir kiemo, ir pievutes, gelyciu, vaismedziu ax.gif as nesigailiu, man 6a mazai blush2.gif dar ir seima musu didele, tai ir zemes lopynelis didesnis turi buti biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus yra tokia situacija, kad irgi noretumeme dapirkti sonini sklypa. Bet seimininkas yra isiskolines uz elektra virs 10 tukstanciu, tai dabar bilinejasi, nes dar ir negali irodyti kad cia jo sodas. Kadangi neturi jokiu dokumentu. Baiminuosi kad tiesiog ta sklypa is jo atims ir parduos kam nors o mes ir nesuzinosyme kad pardavinejo doh.gif Pirmininkas irgi kazka buvo uzsimines kad butu neblogai ispirkt ir padaryti vaiku aikstele, vieta susiburimui, sventem, bet... gal ir negraziai taip galvoti, bet as nenoreciau kad prie pat buriai vaiku visa diena lakstytu.Isivaizduoju koks bus triuksmas ir kiek siuksliu. verysad.gif
Atsakyti