Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių naudojant spirales?

Mano draugė buvo pastojusi nors ir turėjo spiralę, daugiau nesinaudoja šia apsaugos priemone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2010 09 20, 01:19)
Galvojau deti sperale, be po siu baisiaku net sedziu apstulbus..... trecio tikrai leliuko nesinori...  doh.gif Jei ir su Mirena gali uzkibti tai tokiais pinigais rizikuoti  doh.gif  Nors mano drauge jau 3 metai su varine spirale ir nieko, labai patenkinta, ji mane buvo ikalbejus, beveik jau apsisprendziau ir vat reikejo cia skaityti...  doh.gif

ta pati situacija, net delnai suprakaitavo ir galva pradejo skaudet.
Ka daryyyyyyyyyyyttttttttt?
Maniau tai pati patikimiausia kontracencija,o cia tiek atveju doh.gif
Geriau nebuciau skaiciusi ir buciau ramiai isitikinusi jog tai 100proc apsauga.
Nors drauge turi jau 3 metus ir viskas o.k.
Einu skaityt kita skyreli,kur gyria jas,o poto galvosiu.bet ka benaspresciau,jei isidesiu,kiekviena menesi bus baimes jausmas doh.gif
Atsakyti
Su varine spirale pasojau po isidejimo praejus 3 men. Giynekologe per apziura sake , kad spirale puikiai isitvirtino! Bet po 3 men, menesines dingo. Gydytoja pasake,kad tai del itemptu mokslu veluoja. Bet, kai padare vaginaline echoskopija doh.gif , sako JUS nestuke.gif . Buvau labai labai nustebus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valeri1979: 13 gruodžio 2010 - 23:05
QUOTE(Kamile-Mile @ 2010 10 31, 19:09)
Aha, po tokių pasiskaitymų ir aš džiaugiuos, kad ne spiralę esu pasirinkus...

jūsų džiaugsmui galiu pasakyti,kad pastoti galima su visomis kontraceptinėmis priemonėmis.100% apsauga-tai santykių neturėjimas. Vat dar su spirale pastoti nėra tokia baisi blogybė,o pastoti geriant kontraceptines tabletes-va čia tai baisi rizika.
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 12 13, 23:32)
ta pati situacija, net delnai suprakaitavo ir galva pradejo skaudet.
Ka daryyyyyyyyyyyttttttttt?
Maniau tai pati patikimiausia kontracencija,o cia tiek atveju doh.gif
Geriau nebuciau skaiciusi ir buciau ramiai isitikinusi jog tai 100proc apsauga.
Nors drauge turi jau 3 metus ir viskas o.k.
Einu skaityt kita skyreli,kur gyria jas,o poto galvosiu.bet ka benaspresciau,jei isidesiu,kiekviena menesi bus baimes jausmas doh.gif

sveikos 4u.gif nesiojau 5 metus varine ir buvau patenkinta ,dabar vel isidejau varine ,teplioja savaite jau , tik tiek ,del pastojimo 2 procentai is 100 su spirale ,taip ir pasake gine 4u.gif nera jokios 100 procentines garantijos naudojant kontracepcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a-katyte @ 2010 12 14, 19:41)
sveikos 4u.gif nesiojau 5 metus varine ir buvau patenkinta ,dabar vel isidejau varine ,teplioja savaite jau , tik tiek ,del pastojimo 2 procentai is 100 su spirale ,taip ir pasake gine 4u.gif nera jokios 100 procentines garantijos naudojant kontracepcija 4u.gif

Kiek mokejot uz spirale ,ir idejima,jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 12 14, 20:49)
Kiek mokejot uz spirale ,ir  idejima,jei ne paslaptis?

uz viska 130 lt,pirkau is pacios gines pasiule turejo visokiu spiraliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a-katyte @ 2010 12 14, 22:46)
uz viska 130 lt,pirkau is pacios gines pasiule turejo visokiu spiraliu 4u.gif

Tai normali kaina dar manau smile.gif smile.gif
Atsakyti
Taip,aisku jog nera.
Bet pvz suplysus prezervatyvui- pamatai tai ir gali isgert skubia kontracepcija.
Bet,koks malonumas...............su juo verysad.gif
Atsakyti
buvau pastojusi ,po įdėjimo praėjo vos pora mėnesių verysad.gif
Atsakyti
gali pastoti , nes ir per svietejiska paskaita pasakojo ir yra draugiu. Bet sake sunku isimti kai pastoji okartais ir zuva vasius.
Atsakyti
QUOTE(Murkutte @ 2011 01 08, 19:16)
gali pastoti , nes ir per svietejiska paskaita pasakojo ir yra draugiu. Bet sake sunku isimti kai pastoji okartais ir zuva vasius.

YRA 3 PROCENTAI MOTERŲ KUR PASTOJA verysad.gif
Atsakyti