Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių naudojant spirales?

Mano viena pažystama pastojo su spirale, ktia, kaip ir rašė Melisarudeniop - neteko gimdos.Teoriškai viskas gražu - apsaugo, bet koks visą tą laiką kol spiralė būna, gimdos viduje uždegimas vyksta.sterilus aišku, be pūliavimo, bet...ir girdėjau ,kaip ne vienai įaugo taip, kad turėjo spiralę su gimda šalint.
Atsakyti
Nu dar taip žiauriai negirdėjau... blink.gif Nors man jau vienodai, aš jau ir taip spirale nusivylus esu... verysad.gif
Atsakyti
O as tai niekuom nebesistebiu, zinant, kaip daznai moterys lankosi pas ginekologus doh.gif
Atsakyti
taip, galima. asmeninė patirtis verysad.gif (su mirena).

p.s. jau kelintą kartą, skaitau: "kodėl moterys taip aukojasi dėl vyrų" ir nesuprantu, o tai moteriai jau seksas tik pareiga ar kaip g.gif
Atsakyti
Mano sesuo turi mažiukę, pastojus jei išėmė spiralę NOVA-T. Man ji paprasčiausiai iškrito doh.gif Laimei buvo nevaisingos dienos rolleyes.gif
Atsakyti
su nova esu jau 8men jauciuosi tokia saugi jokio skausmo menesines 5-6d trunka normaliai.taip viskas ok,bet paskaicius siuos atsiliepimus vaje kaip neramu pasidare gimdos pasalinimai blink.gif o siaube.nu girdejau atveju tikrai visokiu ir kad iauga ir pastojimu ir juk kitoms isvis nepriima didziausi skausmai.hormonai vel kenkia organizmui.tai ka daryti?kaip apsisaugot,su zvakem pastojus buvau blink.gif ?o seksas reikalingas juk tai gyvenimo dalis.gyvenant seimoje nu tai neisvengiama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Starkute @ 2003 10 30, 06:12)

Spirale - viena is veiksmingiausiu priemoniu isvengti nestumo: per metus pastoja vos viena is 100 spirales naudojanciu moteru.

as esu nusistacius pries spirale, nors tu sauk... doh.gif
Atsakyti
Bijot komplikaciju reikia, jei nesilankot reguliariai pas ginekologa.
Atsakyti
nu bliamba, as norejau spirale detis, bet pasiskaiciau cia visko, tai grysiu prie KT. doh.gif
Atsakyti
As buvau isidejus varine spirale, ir pries pora dienu suzinojau, kad laukiuosi blink.gif blink.gif Man tikrai buvo sokas, nes netikejau, kas su spirale galiu pastoti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristelt: 27 spalio 2009 - 13:28
QUOTE(kristelt @ 2009 10 27, 13:27)
As buvau isidejus varine spirale, ir pries pora dienu suzinojau, kad laukiuosi  blink.gif  blink.gif Man tikrai buvo sokas, nes netikejau, kas su spirale galiu pastoti.  g.gif

tai gal iskrito ji?

o man idomu, ar tos spirales neprileidzia i organizma sunkiuju metalu, nes kiek skaitinejau, tai vari skleidzia, kad nepastotum
Atsakyti
As buvau isidejus varine spirale, ir pries savaite suzinojau, kad laukiuosi. Mane istiko sokas, nes netikejau, kas su spirale galiu pastoti.
Pries tai 7 metus turejau-viskas buvo super.O po antro nestumo praejo 2.5m -ir stai tau ...net ir spirale neapsaugojo. doh.gif
Tai va, buna ir taip-gali planuoti kiek nori.... g.gif o kazkas planuoja uz mus...
Nezinau ka ir galvoti,nes gyd.spirale iseme ir liepe pagalvoti sav.ar noresiu issaugoti si nestuma,arba gal bus persileidimas-pamatysit -prades kraujuoti stipriai.Apie jokias komplikacijas neinformavo.
Atsakyti