Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių naudojant spirales?

nu va, viena skyreli skaitydama jau ir susigundziau detis spirale, bet cia pasiskaicius baigia atsokt fanatazija doh.gif . turiu du vaikucius ir trecio dabar tikrai nenoreciau schmoll.gif . stai ir vel iskilo klausimas unsure.gif
reiks dar gerai pagalvot. rolleyes.gif
Atsakyti
na zinokit, mamos, as cia prisiskaiciau visokiu pamastymu garsiai apie pastojima su spirale ir kone infarktas istiko! o nieko panasaus nera ir nereikia gasdinti, nebent tiksliai kazka zinote 4u.gif na o as papasakosiu kaip yra is tikruju, nes pati pastojau su spirale. Mano gydytoja pranese, kad normaliai Lietuvoje kaip mat pataria issiimti spirale. nors, zinoma, yra moteru ir puikiai isnesiojanciu su ja, bet nesiojant su spirale yra visada didesne rizika del persileidimo ar prieslaikinio gimdymo. issiimant spirale taip pat yra siek tiek rizikos persileidimui, nes praveriamas kaklelis. mano atvejis, aciu dievui, buvo siek tiek kitoks, nes spirale buvo iskritus, kelis kartus apsisukus ir kabanti uz vieno sparnelio prie kaklelio-neaisku kaip ir kas, ji tokio atvejo sake nebuvo macius ir girdejus, bet uztat viskas isimta ir dabar labai gerai.
na o isvalymo daryti isvis nera jokio reikalo, nebent spirale butu pazeidusi vaisiu, tad butina daryt echoskopa norint isitikinti, jog jo neliecia. tad nera viskas taip ziauru, kaip bandet parasyt.
deja, kotracepcijos 100% niekada nera, bet man ginekologe papasakojo apie dabar geriausia Mirenos spirale, su kuria pastojimas nelabai imanomas, jei organizmas priima ir viskas gerai, nes jis sake, kad tada sustabdo visas menesines ir tas gamybas (nepamenu medicininiu zodziu), tad nera kaip pastoti. dabar jos LT labai brangios, bet jei domina-pasiskaitinekit daugiau, nes manau, kad tai geras variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efyra @ 2007 11 14, 10:41)
ginekologas man yra sakęs, kad šiais laikais deda jau ir negimdžiusioms spirales, kai kuriose šalyse tai net finansuojama valstybės. eisiu pas ginekologą kitą savaitę ir išsiklausinėsiu kas ir kaip, kadangi mečiau KT dėl jų pašalinio poveikio, o prezervatyvai kad ir kaip geriau, bet statistiškai nelabai patikimi. o dėl pastojimo su spirale pasiskaityk temą pastojusios po KT,šičia taip kad nėra JOKIOS kontracepcijos apsaugančios 100procentų, tai gali tik susilaikymas ar sterilizavimas. tad turim pačios nuspręsti kuri iš tų niekad 100proc. neapsaugančių priemonių rinktis

SVEIKOS. MANO DRAUGE YRA NEGIMDZIUSI IR ISIDEJO JAU ANTRA SPIRALE. IR JAI VISKAS OK. AS TAIP PAT NEGIMDZIUSI IR JA NESIOJU JAU 4 MEN. VISKAS GERAI MAN, TIK TO NESTUMO KAIP BIJAU.... doh.gif . SU KT JAUCIAUSI LABAI SAUGI, O DABAR..... schmoll.gif
Atsakyti
2004 08 26, 01:07 Paskelbta: #11

Super senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 5657
Prisijungė: 2003 10 21
Vieta: Windy City

Pirmas vaikas:Vandenis-bezdzione
Antras vaikas:Noriu

Apdovanojimų: 0

cia buvo kalba apie spirale ir pastojima su ja.....jei nori vaikelio tikrai jos neisima.....nes isimant spirale reikai praplesti kakleli....o kaklelio prapletimas gali isprovokuoti persileidima.......taip kad jos neisima.....aisku pastojus su spirale gimdyti nerekomenduojama......nes buna visokiu atsitiktinumu......iauga spirale vaikui i galvute ir t.t......tos zinios is sveikatos paskaitu koledzia........ as kazkaip labai arsiai diskutavau del spirales neisemimo.....ir kaip taip gali buti....bet mama turi pasirinkimo laisve......ji ir pasirenka gimdyti su spirale ar nutraukti nestuma.....

--------------------

sneku ka galvoju, o ne ka reikia galvoti ir jei jus man neaiskinsit kaip gyventi as nesakysiu kur jums eiti.. smile.gif
NA CIA VISAI >>>NUSISNEKEJOT tikriausiai negalvojat visai ka rasot....drauge patojo su varine spirale, iseme ir graziausiai isnesiojo ir pagimde sveika dukryte.... nebuvo jokio gresencio ar dar kokio..... cool.gif
Atsakyti
mano viena pazystama buvo pastojus su spirale kas kaip nevietoj , teko daryti isvalyma ir visokiu kitokiu reikalu buvo, as tai jau spirales nenoriu, kitai mano tetai buvo labai blogai nuo jos kazin dar kuo baigsis, nes kas kas ten jai pasidare ir sukele vezi g.gif siaubas nu zodziu spirale blink.gif ne
Atsakyti
vienai pazystamai buvo per pati smaguma blush2.gif iskrito spirale ir kaip tycia kibo-pastojo,bet jai ne katastrofa buvo.
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2009 04 05, 21:23)
mano viena pazystama buvo pastojus su spirale kas kaip nevietoj , teko daryti isvalyma ir visokiu kitokiu reikalu buvo, as tai jau spirales nenoriu, kitai mano tetai  buvo labai blogai nuo jos kazin dar kuo baigsis, nes kas kas ten jai pasidare ir sukele vezi  g.gif  siaubas nu zodziu spirale  blink.gif  ne

Aš po cezario įsidėjau spiralę ir pastojau po 2mėn ,pasirodo ji neįsitvirtino ar iškrito.Taip kad negimdžiusiai nerekomenduočiau bandyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
oi,baisu ir man pasidare!esu jau kaip menuo su nova!bijau pastot,nes pries to su zvakiems pastojau!
Atsakyti
Niu va, o as jau su spitale daugiau nei metu ir 4 men.... Labai tinka! Tik vyras kartais sako kad spirales "usiukus" kartais jaucia biggrin.gif vienintelis dalykas kad menesynes dabar beveik pusantros savaites... ohmy.gif bet nei napatogumu, nei skausmo... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alionele: 05 gegužės 2009 - 13:03
QUOTE(Kuzia @ 2007 11 07, 00:51)
Be pertraukos g.gif ?

Su pertrauka, dvi jau sunešiojau, greit keisiu į trečią biggrin.gif
Atsakyti
Man tai giliai dzin, kas jas naudojat, bet visos mamos pažįstamos, kurios naudojo spirales, galiausiai neteko gimdos. Sutapimas?

Nesuprantu, kam save taip kankinti. Kodėl moterys turi aukotis dėl vyrų? Kodėl netinka prezervatyvai arba nutrauktas lytinis aktas, arba galiausiai tos pačios žvakutės vietinio poveikio? Juk galima derinti šiuos saugojimosi būdus, nes žvakutes naudoti dažnai nepatariama, ir džiaugtis seksualiniu gyvenimu be jokių rizikų. O jei klausimas buvo "ar galima pastoti turint spiralę" - taip, tikrai galima, žinau tokių atvejų.
Atsakyti
QUOTE(Melisa Rudeniop @ 2009 06 19, 08:36)
Man tai giliai dzin, kas jas naudojat, bet visos mamos pažįstamos, kurios naudojo spirales, galiausiai neteko gimdos. Sutapimas?

Tik nereikia cia propagandos varyt ieskant mistiniu sutapimu doh.gif
Atsakyti