Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių naudojant spirales?

QUOTE(saulėdebesy @ 2011 06 07, 15:36)
o kur perkate spirales???

As tiesiai is gyd. ir pigiau gaunasi nei vaistineje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(du-laivai @ 2011 06 05, 02:26)
sveikutes,prisikaiciau-ir issigandau,turiu spirale, jau 2 metai...buvau pas gin, pries gerus 6 menesius....vis pati pasitikrindavau ar ji yra-uzsiuopdavau siuliuko galiuka. dabar nera!!! kaip ji galejo iskristi,ar kur dingti??? (nebent vc,,ir aisku neziuriu kai nuleidziu vandeni ) biggrin.gif bet....kas galetu buti???nenoriu pastoti...

ir kuom pasibaigė?
QUOTE(Sima_kaj @ 2011 07 12, 18:50)
Nu ir man prisiskaicius sirdi suspaude. Su mirena vaikstau jau nuo lapkricio men. Problemu nebuvo, o vat paskutine savaite kazko gimda eme spazmuot, strenas mausti. Skausmas kaip per memes, bet ivaret jus man baimes. Iki dienu- 9 dienos, jauciu ryt testa reiks begt pirkt ir pas gyditoja neprosal butu uzlekt. Kaip ikalbint vyra prisidet prie saugiu santykiu? Kalbu apie perrisima. g.gif

na ir kaip?
Atsakyti
Laba, norejau paklausti, kokie yra rizikos faktoriai, naudojant jaunai merginai hormonine spirale, kuri dar nera pastojus, ir neplanuoja vaiko tureti 5 metus? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratem @ 2005 02 20, 19:02)
Draugiskai patariu: praejus keliems menesiams po gimdymo nesidekit varines spirales. As sugebejau su tokia spirale pastoti ir dabar turiu dukrytes pametinukes. Spirale isidejau po 2 menesiu po gimdymo (norejau buti garantuota, jog tikrai nepastosiu), o kai dukrytei buvo 8 menesiai, pastojau. Spirale nebuvo iskritusi. Gydytoja pasake, jog spiraliu nerekomenduojama deti greitai po gimdymo, kol gimda nera pilnai susitraukusi, nes tokiu atveju padideja tikimybe, jog spirale gali pasislinkti arba iskristi. Aisku apie tokius dalykus niekas neuzsimena, kai dediesi spirale.

na nieko sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kepsniukas @ 2011 12 19, 16:11)
Laba, norejau paklausti, kokie yra rizikos faktoriai, naudojant jaunai merginai hormonine spirale, kuri dar nera pastojus, ir neplanuoja vaiko tureti 5 metus?  aciu 4u.gif

Tik kad spiralę, galima dėti tik gimdžiusioms g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iloveyou @ 2011 12 28, 12:54)
na nieko sau  g.gif

taip taip, mano daktarė anksčiau keturių mėn. net nerekomendavo dėti, nes dažnai iškrenta....
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 01 03, 16:46)
taip taip, mano daktarė anksčiau keturių mėn. net nerekomendavo dėti, nes dažnai iškrenta....

Mano gyd. irgi sake "palaukim,kad praeitu bent 4men po gimdymo, ir tada galesim detis"
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2012 01 03, 21:29)
Mano gyd. irgi sake "palaukim,kad praeitu bent 4men po gimdymo,  ir tada galesim detis"

nors aš vis tiek Mireną "pamečiau" ... verysad.gif
Atsakyti
Paskaicius tema tikrai baisu pasidare, isidejau Nova T pries kazkur 3men, ir baisu daros, ypac paskaicius kad su spirale pastovo ir menesines buvo, dingo tik po 4 men po pastojimo....
Atsakyti
Laba smile.gif Nezinau ar sis forumas dar gyvas, bet tikiuosi sulaukti patarimu smile.gif Siandien buvau pas gine del kontraceptiku. Ankasciau naudojau AZALIA, nes sergu cukriniu diabetu ir man kitokiu negalima, bet sitos KT man nepatiko, nes pradejau sirgti 2 kartus per menesi unsure.gif Ir gydytoja pradejo siulyti Mirenos spirrale, nors as nesu gimdziusi, ir dar ilgai to neplanuoju. Ji sake kad tinka ir negimdziusiom, kad susitvarkys sirgimai (nebus tokie gausus), po Mirenos bus nesunku pastoti kai organizmas atsistatys ir t.t. Zodziu, isvardijo daug pliusu. Bet kai prisiskaiciau forumu apie spirales issigandau. Visos raso kad pradejo sirgti gausiai, ilgai (o as pagrinde deciausi kad sumazint gausuma, nes jis man issaukia mazakraujyste). Tai visgi gal yra turinciu Mirena ir galinciu man placiau apie ja papasakoti? smile.gif[COLOR=blue]
Atsakyti
QUOTE(gretulexmx @ 2012 05 24, 21:01)
Laba smile.gif Nezinau ar sis forumas dar gyvas, bet tikiuosi sulaukti patarimu smile.gif Siandien buvau pas gine del kontraceptiku. Ankasciau naudojau AZALIA, nes sergu cukriniu diabetu ir man kitokiu negalima, bet sitos KT man nepatiko, nes pradejau sirgti 2 kartus per menesi  unsure.gif  Ir gydytoja pradejo siulyti Mirenos spirrale, nors as nesu gimdziusi, ir dar ilgai to neplanuoju. Ji sake kad tinka ir negimdziusiom, kad susitvarkys sirgimai (nebus tokie gausus), po Mirenos bus nesunku pastoti kai organizmas atsistatys ir t.t. Zodziu, isvardijo daug pliusu. Bet kai prisiskaiciau forumu apie spirales issigandau. Visos raso kad pradejo sirgti gausiai, ilgai (o as pagrinde deciausi kad sumazint gausuma, nes jis man issaukia mazakraujyste). Tai visgi gal yra turinciu Mirena ir galinciu man placiau apie ja papasakoti? smile.gif[COLOR=blue]

Manau cia rasi daugiau atsakymu g.gif 4u.gif http://www.supermama...howtopic=802411
http://www.supermama...howtopic=232151
Atsakyti
QUOTE(gretulexmx @ 2012 05 24, 21:01)
Laba smile.gif Nezinau ar sis forumas dar gyvas, bet tikiuosi sulaukti patarimu smile.gif Siandien buvau pas gine del kontraceptiku. Ankasciau naudojau AZALIA, nes sergu cukriniu diabetu ir man kitokiu negalima, bet sitos KT man nepatiko, nes pradejau sirgti 2 kartus per menesi  unsure.gif  Ir gydytoja pradejo siulyti Mirenos spirrale, nors as nesu gimdziusi, ir dar ilgai to neplanuoju. Ji sake kad tinka ir negimdziusiom, kad susitvarkys sirgimai (nebus tokie gausus), po Mirenos bus nesunku pastoti kai organizmas atsistatys ir t.t. Zodziu, isvardijo daug pliusu. Bet kai prisiskaiciau forumu apie spirales issigandau. Visos raso kad pradejo sirgti gausiai, ilgai (o as pagrinde deciausi kad sumazint gausuma, nes jis man issaukia mazakraujyste). Tai visgi gal yra turinciu Mirena ir galinciu man placiau apie ja papasakoti? smile.gif[COLOR=blue]

jau nurodė jums temą
bet kad mireną siūlo negimdžiusiai, tai pirmą kartą girdžiu
visuomet siūlo tik gimdžiusioms......
Atsakyti