Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių naudojant spirales?

menesines atejo, reiskais no baby, o ir vakar buvau pasitikrinti. mano spirale vietoje, viskas thumbup.gif o del iskritimo, jei ir iskristu, tai neimanoma, manau, nepajusti, kad tau kazkas is ten krenta blink.gif ir maziau tuos siuliuksu liesti reikia mirksiukas.gif tegul buna, niekam netrukdo
Atsakyti
o kur perkate spirales???
mačiau viena mama parduoda spirale čia, galioja lyg 2012m,
Tai kaip čia su tuo galiojimu? visgi turi galioti, kol yra gimdoje? ar klystu? tai min galioti 5metus i priekį, ar kažką maišau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cornelia @ 2011 06 07, 11:08)
menesines atejo, reiskais no baby, o ir vakar buvau pasitikrinti. mano spirale vietoje, viskas  thumbup.gif  o del iskritimo, jei ir iskristu, tai neimanoma, manau, nepajusti, kad tau kazkas is ten krenta  blink.gif  ir maziau tuos siuliuksu liesti reikia  mirksiukas.gif  tegul buna, niekam netrukdo

sveikinimai sulaukus mm smile.gif
vat man tai tokie išbandymai labiausiai ir baisus, o gal užkibo, o gal ne... ir žinok kaip čia iš tikro, kas patikimiausia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėdebesy: 07 birželio 2011 - 14:37
4u.gif
vaje vaje pasiskaitinejau ir baisu darosi, nors mano gine perspejo: jei nori 100% apsaugos - miegok viena smile.gif))
as isidejus gerus puse metu varine spirale, viskas ok, tik vakar vakare soka gavau, po duso islindus pastebejau ant speneliu laselius priespienio, nemaitinu jau puse metu, tai nemanau, kad cia galejo uzsilikti peinukas, praeita menesi mmm buvo tvarkoj, siandien pasidariau testa - neigiamas, mmm turi kita sav pasirodyt... bet is kur tas pienukas... niesusigaudau...
gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2011 06 15, 10:17)
4u.gif
vaje vaje pasiskaitinejau ir baisu darosi, nors mano gine perspejo: jei nori 100% apsaugos - miegok viena smile.gif))
as isidejus gerus puse metu varine spirale, viskas ok, tik vakar vakare soka gavau, po duso islindus pastebejau ant speneliu laselius priespienio, nemaitinu jau puse metu, tai nemanau, kad cia galejo uzsilikti peinukas, praeita menesi mmm buvo tvarkoj, siandien pasidariau testa - neigiamas, mmm turi kita sav pasirodyt... bet is kur tas pienukas... niesusigaudau...
gal kam taip buvo?

netaip greitai tas pienas priespienis dingsta rolleyes.gif pirmagime zindziau 13 men. ir po to po puses metu pastojau, tai pienas nebuvo dinges. ir dabar mazaja baigiau maitinti gruodzio men. taciau paspaudus speneli istryksta pienuko ax.gif
Atsakyti
Nu ir man prisiskaicius sirdi suspaude. Su mirena vaikstau jau nuo lapkricio men. Problemu nebuvo, o vat paskutine savaite kazko gimda eme spazmuot, strenas mausti. Skausmas kaip per memes, bet ivaret jus man baimes. Iki dienu- 9 dienos, jauciu ryt testa reiks begt pirkt ir pas gyditoja neprosal butu uzlekt. Kaip ikalbint vyra prisidet prie saugiu santykiu? Kalbu apie perrisima. g.gif
Atsakyti
QUOTE(du-laivai @ 2011 06 05, 02:26)
sveikutes,prisikaiciau-ir issigandau,turiu spirale, jau 2 metai...buvau pas gin, pries gerus 6 menesius....vis pati pasitikrindavau ar ji yra-uzsiuopdavau siuliuko galiuka. dabar nera!!! kaip ji galejo iskristi,ar kur dingti??? (nebent vc,,ir aisku neziuriu kai nuleidziu vandeni ) biggrin.gif bet....kas galetu buti???nenoriu pastoti...

Nereikia taip nerimauti smile.gif as pries pora savaiciu issiemiau spirale, nes jau buvo 6 metai kaip ja turejau-siulu galiuko irgi nebuvo 4u.gif jau pries 3 metus gine sake, kad spirale yra, bet siulu nera doh.gif tai vat, praejo dar 3 metai ir issiemiau mirksiukas.gif tik isimti sunkiau, kai siulu nesimato.
Atsakyti
sveikos, planuoju isigyti mirena. gal galite kas patarti kur pigiausiai kurioje vaistineje ja rasti smile.gif aciu
Atsakyti
Pribrendo ir mums reikalas apie sauguma pamastyt, po trecio vaikucio, kazkaip nebesinori netyciuku. Gal kas patars kur pigiau isigyt Mirena spirale. O is ties ar yra pastojusiu su sia spirale?
Atsakyti
QUOTE(Simute! @ 2011 08 22, 11:47)
O is ties ar yra pastojusiu su sia spirale?

Yra bigsmile.gif Pastojau po 2 m spirales nesiojimo, nebuvo nei pakrypus,nei iskritus...Gydytoja sako,kad labai retas atvejis,bet,vadinas,pasitaiko. Kas bus su vaikeliu,net nezinau,ar vystysis,ar ivyks persileidimas ankciau ar veliau doh.gif
Atsakyti
pigiausiai radau Mirena spirale Camelia vaistineje, su ju nuolaidu kortele man gavosi 494 lt (be nuolaidos 514,03 lt) . Norfos vaistineje su ju nuolaidu kortele 505 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romaneta: 26 rugpjūčio 2011 - 22:20
kai isgirstu spirale, isivaizduoju spyruokle smile.gif
Atsakyti
niekas negali 100% garantuoti, nes kievienai moteriai tai individualu. Čia jau yra ir realiu įrodymu, tik įdomu.. jei jau pastojo ar pavyko pagimdyti sveikus vaikus?o gal atsisakėt gimdyti vaiką ir koks paveikis būna vaikui, jei pastoja ir vystosi su hormonine spirale?
Atsakyti