Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių naudojant spirales?

Sveikos, as naudojau novaT 5 metus, ir viskas ciki.
Atsakyti
DOVANOJU spiralę NovaT Cu200Ag ax.gif galioja iki 2012 02 4u.gif Sau buvau ją pirkusi, bet nespėjusi įsidėti pastojau ax.gif O dabar dėl tam priežaščių, jos vėl nebegaliu dėtis. Rašyti AŽ, veiksmas kaune 4u.gif
Atsakyti
Labas...
Musu mylimam spiraliukui jau trys metai thumbup.gif
Atsakyti
Spirale mirena parduodu kreiptis dofcis@gmail.com
Atsakyti
as ir naudoju spirale (mano varine) pav tikslaus nepamenu, nes daktaras dejo ir ji cia (kur gyvenu) nemokama. lygtais pasageles formos ir kazkas CU 375 Multiload

stai tokia:

user posted image

apie 6 dienas veluoja menesines ir prisiskaicius cia istoriju apie pastojimus, pakinkliai dreba blink.gif nors turiu viena pipira, bet antro vaiko tikrai nenoriu, uztenka ir vieno. jei pastosiu tai atvirai pasakius is dziaugsmo tikra nesokinesiu blink.gif
siaip ciklas mano normalus, keliu dienu skirtumas, va buna daznokai visokios zarazos papuola, bet as pas daktara kas 6 menesiai einu, kaip ir liepta, darir tepinelius darausi jei ka. siaip spirale mano vietoje, viskas tvarkoj, bet va tas velavimas si men. tai vidurius net suka mintys jei pastojau g.gif na ziuresim iki men galo palauksiu ir jei ka testa darysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(martis1982 @ 2011 05 23, 23:33)
Spirale mirena parduodu kreiptis dofcis@gmail.com

idomu, kokia būtų kaina? g.gif
Atsakyti
sveikutes,prisikaiciau-ir issigandau,turiu spirale, jau 2 metai...buvau pas gin, pries gerus 6 menesius....vis pati pasitikrindavau ar ji yra-uzsiuopdavau siuliuko galiuka. dabar nera!!! kaip ji galejo iskristi,ar kur dingti??? (nebent vc,,ir aisku neziuriu kai nuleidziu vandeni ) biggrin.gif bet....kas galetu buti???nenoriu pastoti...
Atsakyti
QUOTE(du-laivai @ 2011 06 05, 02:26)
sveikutes,prisikaiciau-ir issigandau,turiu spirale, jau 2 metai...buvau pas gin, pries gerus 6 menesius....vis pati pasitikrindavau ar ji yra-uzsiuopdavau siuliuko galiuka. dabar nera!!! kaip ji galejo iskristi,ar kur dingti??? (nebent vc,,ir aisku neziuriu kai nuleidziu vandeni ) biggrin.gif bet....kas galetu buti???nenoriu pastoti...

as neieskau ir neciupineju biggrin.gif gine sake, kad yr - reiskias yr biggrin.gif neisivaizduoju, kaip jus apciuopiat tuos galus biggrin.gif
Atsakyti
na taip,norint pasitikrint- jauti siulo galiuka...o dbr nera...hm...sake ,kad yra- bet daugiau nei pries 6 men...
Atsakyti
Dabar jos neturiu, bet kai turėjau, tai niekada jokio siūliuko neapčiuopdavau.. g.gif
Atsakyti
Jei palieka ilgesni siula, tada jis jauciasi. As kai pati traukiau, tai galiu pasakyt, kad laaaabai lengvai ji gali iskristi, nes uzteko tik truputi truktelt ir islydo. Taip kad jei seniau uzciuopet, o dabar ne, gali but kad iskrito smile.gif
Atsakyti
labukas smile.gif viskas ok...gine nuteike puikiai:) kazkaip buvo pasislepes..o sake neturi iskristi, nes jau nesioju 2 metus. smile.gif
Atsakyti