Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių naudojant spirales?

O man spirale kaip issireiske mano ginekologe- iaugo, ir kai reikejo ja isimti, plese su visom mesom.Nenoriu net prisiminti to kosmaro, niekas dabar nepriverstu isideti spirales.
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 03 02, 11:46)
biggrin.gif turiejau mirena 3metus ir dabar antra kart jau greit bus metai, jokiu pastojimu schmoll.gif labai daug pazystamu, draugiu senai naudoja mirena ir taippat jokiu pastojimu mirksiukas.gif

va jau čia geresni atsakymai mirksiukas.gif

o kiek jos kainuoja? ar yra kažkokie reikalavimai, kada jas įsidėti (prieš/po menstruacijas) procesas turbūt ne iš maloniųjų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gandi @ 2011 03 02, 12:21)
O man spirale kaip issireiske mano ginekologe- iaugo, ir kai reikejo ja isimti, plese su visom mesom.Nenoriu net prisiminti to kosmaro, niekas dabar nepriverstu isideti spirales.

kažkoks košmaras, tai bent galėjo suleist nuskausminamųjų unsure.gif
Atsakyti
jos brangios, pati dejausi ne Lt, tu paziurek temoj apie mirena ten kalba ir apie kainas.
Idejimas menesiniu metu, butent kada nea reiksmes, pirma kart dejausi pradzioje , antra karta paskutine menesiniu diena.Spirales idejimas nera maloni procedura, bet trunka vos keleta minuciu, ji nera skaudi ar kazkas tragisko tiesiog nemalonu 4u.gif
Atsakyti
Aš pastojau su Nova T spirale su variu. Rezultatas bus balandį.
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2011 03 02, 20:50)
Aš pastojau su Nova T spirale su variu. Rezultatas bus balandį.

šiais lakais tai labai sunku, kai tokių situacijų negali planuoti, bet tikiu kad pradžioj buvo šokas, o dabar laukiams ir mylimas wub.gif juk tokie žmogeliukai nieko nekalti jie tiesiog nori gyventi 2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėdebesy @ 2011 03 02, 15:42)
va jau čia geresni atsakymai mirksiukas.gif

o kiek jos kainuoja? ar yra kažkokie reikalavimai, kada jas įsidėti (prieš/po

Nova t apie 140lt+ idejimas
naujoji ta su auksu gold kazkokia..nepamenu pavadinimo tiksliai 160+idejimas
mirena apie 600lt+idejimas(bet galima ir pigiau rasti)
Atsakyti

Geriau rašykit tos kurios nepastoja su spiralėmis (ilgai naudoja), ir rašykit spiralių pavadinimą,
bent tai bus lengviau atsirinkti, kurios efektyvesnės mirksiukas.gif

na čia susipainiojau tokį klausimą uždavus, juk ne tokia tema blush2.gif
bet visokia informacija naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandi @ 2011 03 02, 11:21)

kiek metu pas daktarus nejot,kad iaugo g.gif
Atsakyti
o man kaip tik gyd sake,kad didziausia nesamone,kad iauga.nera salygu,kad iaugtu,nes ten pastoviai dregna ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2011 03 10, 20:01)
o man kaip tik gyd sake,kad didziausia nesamone,kad iauga.nera salygu,kad iaugtu,nes ten pastoviai dregna  ax.gif .

jeigu spirale nebuna pamirsta 10 metu tai neturetu iaugti..bet gali, juk gleivine su varine labai isveseja...
Atsakyti
pas bendradarbe "iaugo" po 20 m. nesiojimo tada aisku komplikacijos buvo OP ir t.t.,taip pat buvo ir pas broliene.reikia gero laiko tarpo,kad kazkas butu ir isvis kam detis jai neini tikrintis nors i metus karta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2011 03 13, 12:53)
pas bendradarbe "iaugo" po 20 m. nesiojimo tada aisku komplikacijos buvo OP ir t.t.,taip pat buvo ir pas broliene.reikia gero laiko tarpo,kad kazkas butu ir isvis kam detis jai neini tikrintis nors i metus karta doh.gif

Reikia isivazduoti, kaip spirale ten atrode po 20metu doh.gif , na čia jau nežinau, kaip imanoma 20metu neiti pas daktarus doh.gif
Atsakyti