[quote=Nova,2010 04 28, 11:38]
Javainių batonėliai
Isbandziau, nu skanumelis koks, tik as dejau muslius su jogurtu daromus jau paruostus ir migdolu dadejau tai pasaka, nesiskiria nuo parduotuviniu tik nesijaucia chemikalu, o naturalus medutis aciu uz recepta
QUOTE(S@lsa @ 2010 04 28, 15:32)
Javainių batonėliai
Isbandziau, nu skanumelis koks, tik as dejau muslius su jogurtu daromus jau paruostus ir migdolu dadejau tai pasaka, nesiskiria nuo parduotuviniu tik nesijaucia chemikalu, o naturalus medutis aciu uz recepta
Isbandziau, nu skanumelis koks, tik as dejau muslius su jogurtu daromus jau paruostus ir migdolu dadejau tai pasaka, nesiskiria nuo parduotuviniu tik nesijaucia chemikalu, o naturalus medutis aciu uz recepta
Tai labai faina, kad patiko Ir as juos valgau ir vienus, ir prie kavos tinka, nes saldumo yra
QUOTE(Elena @ 2010 04 27, 09:19)
Marmeladas (saldainiai )
Elena, mano megstamiausi is megstamiausiu Butinai pabandysiu pasidaryt, nes parduotuviniai paskutiniu metu pagede labai, nepalyginti su senais tarybiniais marmeladiniais..
QUOTE(Laura777 @ 2010 04 28, 13:18)
Sakykite, o šį tortą galima dėti pvz. tas varškytes Mūsų, Miau ir t.t
Žinoma, aišku, skonis bus jau kitas šiek tiek, bet tikrai galima - tik svarbu, kad varškytė (kad ir kokia ji būtų) būtų vientisa, glotni, be jokių gumuliukų
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 27, 01:10)
Dėmesio dėmesio, atnešu tobulą pyragą! Šimtas balų ir nė menkiausios abejonės Labai labai rekomenduoju, laaabai!
Riešutinis brownie su kreminiu varškės sluoksneliu
Riešutinis brownie su kreminiu varškės sluoksneliu
Merginos, paaiskinkit man prasau kas per sokoladine kakava (ji ieina i sio recepto sudeti). Bent jau IKI lentynose nieko tokio neradau. Gal kuri zino kaip tas daiktas atrodo ir kur jo rasti? O gal tiks ir paprasta kakava? (beje, ar ji turi buti saldi, ar ne?)
Aš įsivaizduoju, kad tai karštas šokoladas na kur būna kaip kapučino
O man atrodo cia paprasta kakava, tik su didesniu kiekiu kakavos. na kai buna pvz 22 %
Nova - superiniai batoneliai. Reikes butinai isbandyti po Elenos marmeliadu
Na ,as kiek kartu ganasa plaku, tai visada puikus gaunasi (tfu tfu tfu). I puoda dedu lauzyta sokolada, uzpilu grietinele ir uzkaiciu. Kaistant sokoladas istirpsta ir palaukiu kol uzvirs grietinele, isjungiu ir per nakti statau i saldytuva. Viskas. Pabandyk dar karta, turi butinai gautis
QUOTE(simisimi84 @ 2010 04 27, 21:45)
laba, šeimininkės (nors ne tokia ir laba)
biskvitas iškepė kaip lepioška, toks tešlinis, atrodo, jokio purumo, žodžiu, neiškilo nei kiek, o ganašas po kokios minutės plakimo pradėjo virsti į sviestą. kaip buvę kaip nebuvę, sutepiau viską vos ne vos, bet matyt ryt viskas keliaus į šiukšledėžę. tai va, ką dariau ne taip? dabar iš principo norisi šį tortą pagaminti, bet jei vėl teks mesti lauk tiek produktų....
biskvitas iškepė kaip lepioška, toks tešlinis, atrodo, jokio purumo, žodžiu, neiškilo nei kiek, o ganašas po kokios minutės plakimo pradėjo virsti į sviestą. kaip buvę kaip nebuvę, sutepiau viską vos ne vos, bet matyt ryt viskas keliaus į šiukšledėžę. tai va, ką dariau ne taip? dabar iš principo norisi šį tortą pagaminti, bet jei vėl teks mesti lauk tiek produktų....
Na ,as kiek kartu ganasa plaku, tai visada puikus gaunasi (tfu tfu tfu). I puoda dedu lauzyta sokolada, uzpilu grietinele ir uzkaiciu. Kaistant sokoladas istirpsta ir palaukiu kol uzvirs grietinele, isjungiu ir per nakti statau i saldytuva. Viskas. Pabandyk dar karta, turi butinai gautis
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 04 28, 20:35)
Merginos, paaiskinkit man prasau kas per sokoladine kakava (ji ieina i sio recepto sudeti). Bent jau IKI lentynose nieko tokio neradau. Gal kuri zino kaip tas daiktas atrodo ir kur jo rasti? O gal tiks ir paprasta kakava? (beje, ar ji turi buti saldi, ar ne?)
Skubu aiškinti padėtį Šokoladinė kakava ir yra šokoladinė kakava, net ant pakuotės taip parašyta, ji kvepia šokoladu, yra daug tamsesnė nei paprasta kakava ir jos skonis sodresnis, šokoladiškesnis. Pirkau aš jos Urmo bazėje, kur, beje, kakavų gal bent trijų-keturių rūšių buvo
Bet, jos neturint, galima keisti ir paprasta kakava
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 28, 21:52)
Skubu aiškinti padėtį Šokoladinė kakava ir yra šokoladinė kakava, net ant pakuotės taip parašyta, ji kvepia šokoladu, yra daug tamsesnė nei paprasta kakava ir jos skonis sodresnis, šokoladiškesnis. Pirkau aš jos Urmo bazėje, kur, beje, kakavų gal bent trijų-keturių rūšių buvo
Bet, jos neturint, galima keisti ir paprasta kakava
Bet, jos neturint, galima keisti ir paprasta kakava
Aciu toms, kas bande man pagelbeti Atkreipsiu tada daugiau demesio i kakavas, nes kol kas tokios nesu maciusi
Jeigu kuri nors esate tokios maciusi IKI ar Maksimose, pasidalinkite informacija. Sauleta, as irgi kauniete, todel kartais apsilankau Urmo bazeje. Jei kartais atsimeni tiksliau kur tu ja pirkai, buk gera, papasakok. Vistik speju, kad su tokia "sokoladiskesne" kepiniai skanesni, todel verta ieskoti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 04 28, 21:03)
Aciu toms, kas bande man pagelbeti Atkreipsiu tada daugiau demesio i kakavas, nes kol kas tokios nesu maciusi
Jeigu kuri nors esate tokios maciusi IKI ar Maksimose, pasidalinkite informacija. Sauleta, as irgi kauniete, todel kartais apsilankau Urmo bazeje. Jei kartais atsimeni tiksliau kur tu ja pirkai, buk gera, papasakok. Vistik speju, kad su tokia "sokoladiskesne" kepiniai skanesni, todel verta ieskoti
Jeigu kuri nors esate tokios maciusi IKI ar Maksimose, pasidalinkite informacija. Sauleta, as irgi kauniete, todel kartais apsilankau Urmo bazeje. Jei kartais atsimeni tiksliau kur tu ja pirkai, buk gera, papasakok. Vistik speju, kad su tokia "sokoladiskesne" kepiniai skanesni, todel verta ieskoti
As sokoladine kakava perku spec. arbatu, kavu, prieskoniu parduotuvese, buna sveriama.
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 04 28, 22:03)
Aciu toms, kas bande man pagelbeti Atkreipsiu tada daugiau demesio i kakavas, nes kol kas tokios nesu maciusi
Jeigu kuri nors esate tokios maciusi IKI ar Maksimose, pasidalinkite informacija. Sauleta, as irgi kauniete, todel kartais apsilankau Urmo bazeje. Jei kartais atsimeni tiksliau kur tu ja pirkai, buk gera, papasakok. Vistik speju, kad su tokia "sokoladiskesne" kepiniai skanesni, todel verta ieskoti
Jeigu kuri nors esate tokios maciusi IKI ar Maksimose, pasidalinkite informacija. Sauleta, as irgi kauniete, todel kartais apsilankau Urmo bazeje. Jei kartais atsimeni tiksliau kur tu ja pirkai, buk gera, papasakok. Vistik speju, kad su tokia "sokoladiskesne" kepiniai skanesni, todel verta ieskoti
Oi, kaip norėčiau padėti ir tiksliai pasakyti, bet... Jau senokai tai buvo ir tikrai neprisimenu, kur tiksliai. Tiesiog ėjau per sandėlius, užtikau ir prisipirkau viskokių prieskonių ir kitokių gėrybių pilną maišą Tik žinau, kad čia buvo sandėlys iš tų, kur abibus koridoriais stiklinėm sienom atitvertos parduotuvėlės, ši parduotuvėlė visa aplink lentynose pridėta įvairiausių prieskonių ir pan. įvairiais kiekiais. Aš pirkau po kilogramą - tikrai pigiau
O kepiniai su ja tikrai ženkliai skanesni
QUOTE(simisimi84 @ 2010 04 27, 21:45)
biskvitas iškepė kaip lepioška, toks tešlinis, atrodo, jokio purumo, žodžiu, neiškilo nei kiek, o ganašas po kokios minutės plakimo pradėjo virsti į sviestą. kaip buvę kaip nebuvę, sutepiau viską vos ne vos, bet matyt ryt viskas keliaus į šiukšledėžę. tai va, ką dariau ne taip? dabar iš principo norisi šį tortą pagaminti, bet jei vėl teks mesti lauk tiek produktų....
O i biskvita kartais nepamirsai kepimo milteliu ideti
O kas del ganaso , tai nebuvo gerai atsalusi grietinele . Gerai atsaldyta grietinele ir norint i sviesta neisplaksi