mergaites,atitempiu labai labai skanu varskes pyraga
drauge rekomendavo,dabar as darau ta pati,pasakiskas
darbo prie jo minimum,o rezultatas pranoko visus lukescius
Prancūziškas varškės pyragasTešlai:
200 g sviesto
0.5 stikinės cukraus
vanilinio cukraus
2 stiklinės miltų.
Įdarui:
0.5 kg varškės
3 - 4 kiaušiniai
0.5 stiklinės cukraus
Tešla: sviestą sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri masė iš miltų ir juose išsivoliojusių sviesto gabaliukų. Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.
Kepimo indą patepame sviestu, suberiame pusę miltų-sviesto-cukraus mišinio, išlyginame, ant jo užpilame varškę, o ant viršaus vėl miltų-sviesto-cukraus mišinį.
Kepiau 200C karštumo orkaitėje apie valandą, pabaigoje dar įjungiau ventiliatorių.
Kepimui naudojau torto formą, kurios kraštai nusiima, tai labai patogu buvo pjaustyti, nes iš gilaus indo gali būti sunkiau iškelti nesutrupėjusius gabaliukus.
Labai rekomenduoju !