Ambasadorų Medutis
Manau cia sitas tortukas
QUOTE(kisule @ 2010 04 23, 09:20)
Ačiū labai.
Tikriausiai šitas
Aha, sitas
QUOTE(Deissy @ 2010 04 22, 19:50)
sveikutes
jau daugiau nei savaitele ziurineju cia visu temuciu receptukus ir pradejau bandyt.
Siandien keptas VARŠKĖS PYRAGAS
Pagal si tigreirko1974 recepta
Isejo labai labai skanus pyragas. Aciukas Toks slapias As dar i varske idejau nuplikytu abrikosu, supjaustytu razinu dydzio.
jau daugiau nei savaitele ziurineju cia visu temuciu receptukus ir pradejau bandyt.
Siandien keptas VARŠKĖS PYRAGAS
Pagal si tigreirko1974 recepta
Isejo labai labai skanus pyragas. Aciukas Toks slapias As dar i varske idejau nuplikytu abrikosu, supjaustytu razinu dydzio.
oi kaip saunu, kad patiko pyragas man jis irgi superinis
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 23, 10:13)
oi kaip saunu, kad patiko pyragas man jis irgi superinis
as dabar irgi ji kepu, nzn kas gausis, bet tikiuosi kad bus tik kad as sviesto neturejau, o norejau cia ir dabar, tai dariau su margarinu, tik gavosi tesla kuria tarkavau per burokine tarka, kazi ar skonis del to nesikeis
QUOTE(nesusipratele @ 2010 04 23, 11:20)
as dabar irgi ji kepu, nzn kas gausis, bet tikiuosi kad bus tik kad as sviesto neturejau, o norejau cia ir dabar, tai dariau su margarinu, tik gavosi tesla kuria tarkavau per burokine tarka, kazi ar skonis del to nesikeis
viskas gerai ir su margarinu nebijok deti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 23, 10:22)
viskas gerai ir su margarinu nebijok deti
nu ka, jau suvalgiau pora gabaleliu, galiu pasakyti labai skanus
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 22, 19:49)
Jo, sitas nerealus as ji kepu ir kepu tik dedu i tesla kepimo milteliu, o i idara manu sauksta ir grietines.
rugiagele26 kiek dedi kepimo milteliu ir grietines? Kazin jeigu deciau plombyro skonio varske,ar butu gerai ,jinai tokia kremine man patinka
QUOTE(nesusipratele @ 2010 04 23, 12:47)
nu ka, jau suvalgiau pora gabaleliu, galiu pasakyti labai skanus
ir aš jį kepiau, tikrai skanus, tik labai birus, neina normaliai viso gabaliuko paimti visas i trupinius subyra, vat tas jame man ir nepatinka
Labutis mamos,
Prisiskaiciau cia visokiu receptu .Labaiusia uzkliuvo persiku pyragas(i6verstas is anglu kalbos) Nezinau kuri mama rase,bet gal is pasisakymo prisimins.Stai:
Peach Cobbler - karamelinis persiku pyragas,
0.5 st. tirpinto sviesto
1 st.miltu
1 st. cukraus (as dejau puse)
2 a.s. kepimo miletliu
ziupsnelis druskos
2/3 st. kambario temperaturos pieno
1 kiausinis
dar dejau vanilino
Idarui
skardine konservuotu persiku (850 g) (bet kita karta gal desiu net daugiau)
1 st. cukraus (dejau puse)
cinamono
Sviesta ispilti i kepimo forma, sumaisyti miltus, cukru, druska, kepimo miltelius, pilti kiausini ir piena. Tesla uzpilti ant sviesto. Nemaisyti! Persikus supjaustyti, ismaisyt su cukrum ir cinamonu, berti ant teslos. Velgi nemaisyti! Kepti apie 35 - 45 minutes.
..................
Beda tame ,kad pyragas jau uzmaisytas ir man atrodo,kad ten vien pienas.Tesla skystesne uz blynu.Kazin ar gausis???Recepte nurodyta tik VIENA stikline miltu.
Ka patarsit?Gal kuri jau bandet ir gavosi.Prasau SOS,orkaite jau paruosta.
Prisiskaiciau cia visokiu receptu .Labaiusia uzkliuvo persiku pyragas(i6verstas is anglu kalbos) Nezinau kuri mama rase,bet gal is pasisakymo prisimins.Stai:
Peach Cobbler - karamelinis persiku pyragas,
0.5 st. tirpinto sviesto
1 st.miltu
1 st. cukraus (as dejau puse)
2 a.s. kepimo miletliu
ziupsnelis druskos
2/3 st. kambario temperaturos pieno
1 kiausinis
dar dejau vanilino
Idarui
skardine konservuotu persiku (850 g) (bet kita karta gal desiu net daugiau)
1 st. cukraus (dejau puse)
cinamono
Sviesta ispilti i kepimo forma, sumaisyti miltus, cukru, druska, kepimo miltelius, pilti kiausini ir piena. Tesla uzpilti ant sviesto. Nemaisyti! Persikus supjaustyti, ismaisyt su cukrum ir cinamonu, berti ant teslos. Velgi nemaisyti! Kepti apie 35 - 45 minutes.
..................
Beda tame ,kad pyragas jau uzmaisytas ir man atrodo,kad ten vien pienas.Tesla skystesne uz blynu.Kazin ar gausis???Recepte nurodyta tik VIENA stikline miltu.
Ka patarsit?Gal kuri jau bandet ir gavosi.Prasau SOS,orkaite jau paruosta.
o kaip galėjo tokia skysta gautis?
Nes dedasi tik du trekšdaliai stiklunės pieno ir puse stiklinės sviesto? Gal ką netaip įdėjot?
Nes dedasi tik du trekšdaliai stiklunės pieno ir puse stiklinės sviesto? Gal ką netaip įdėjot?
QUOTE(shrekiuke @ 2010 04 23, 15:56)
o kaip galėjo tokia skysta gautis?
Nes dedasi tik du trekšdaliai stiklunės pieno ir puse stiklinės sviesto? Gal ką netaip įdėjot?
Nes dedasi tik du trekšdaliai stiklunės pieno ir puse stiklinės sviesto? Gal ką netaip įdėjot?
Aciu uz atsakyma,bet jau pyragas ant stalo-siaubingo skonio.... visas persisunkes riebalais.Atrodo visas vaziuos i siuksline.Mazoji taip lauke,persikus deliojo ant virsaus...o cia -fu fu fu.....
Dejau 2st.pieno. netaip supratau recepta.
visgi manyciau reiktu maziau tu riebalu deti,nes jei teslos butu dar maziau-riebalu butu dar didesis kiekis( pagal proporcijas)\
Zodziu nekepsiu daugiau