QUOTE(Nova @ 2010 06 18, 14:12)
Taigi sumaisykit per puse (arba kokio norit proporcijom) suri su varske ir turesit varskes
Tik zelatinos tiek nereikes, nes varske pati savaime standi.
QUOTE(laurindre @ 2010 06 18, 14:17)
Keisk suri i varske ir bus varskes
Jie neturi varskes, kaip mes, todel ir naudoja surius
Bijau pati ekspermentuot, tai ir ieškau, gal kas padės atrasti tikrą receptą
Dėkui, jei kas, bandysiu savo receptą kurt pasinaudodama judviejų patarimais
p.s. tas tortas, kurį valgiau buvo iš Elguvos, tai ir sugalvojau, kad turėtų būti kur nors ir receptas, nes visų parduotuvinių tortų receptus sunkiau ar lengviau, bet galima atkapstyti
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2010 06 18, 14:56)
As kazkada kepiau torta su varske
receptas,tik dejau dar aguonu i krema,bet tikriausiai netiks
pabandysiu
gal ir taspats
o ką daryti, kad užpylus žėlė ji nepabaltuotų (ta prasme, nepatektų į ją varškės gabalėlių)? pas jus taip gražiai gavosi, be jokių priemaišų
man taip nesigauna, tai buvau sugalvojus, kad atskirai zėlę sustangdinti ir perkelti, bet jūsų recepte rašoma kad pilti ant viršaus