QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 20, 23:10)
o gal kas esat kepe torta Negriukas ar Cigonas? noriu issikepti,bet nerandu jokio receptuko
niekur
As kepu Negriuka toki
Biskvitui 26cm tortinei:2 kiausiniai
1stikline cukraus
1 ind.saldaus kond.kondensuoto pieno
200gr.grietines
2arb.saukstel.sodos
3valg.saukst.kakavos
2 stikl.miltu
kremui:1litr grietines,cukraus ir rugstekes pagal skoni,zeles is pokeliu supjaustytos gabaliukais arba megstamu vaisiu.
Biskvitui kiausinius isplakti su cukrumi,supilti kondensuota piena.Soda nugesinti su actu arba rugstele ir supilti i kiausiniu mase.Tada supilti grietine.Paskuciausiai sudeti miltus sumaisytus su kakava.Viska gerai ismaisau ir padalinu pusiau.Man taip geriau iskepti.Pilu i forma,kurioje patiestas kepimo popierius.del sventos ramybes popieriu patepu sviestu.Iskepusi biskvita dalinu pusiau.Taip gaunu 4 blynus.Kai atvesta pertepu kremu.Kremui grietine isplaku su cukrumi,dedu rugstele arba isspaudziu citrina.Jei grietine skystesne tada pasiruosiu dideli sauksta su kaupu zelatinos istirpintos maziau nei pusej stikl.vandens ir supilu i grietine.Dedu biskvita i tortine,tada pilu krema,dedu zele gabaliukus arba vaisius arba ir ta ir ta.Tada vel biskvita ir taip toliau.Ant virsutinio biskvito nebepilu nieko.Statau i saldytuva nakciai.Kita diena uzpilu juodo sokolado glaju ir puosiu kas po ranka papuola.Tortas tikrai skanus ,kas megsta rudus biskvitus.
Labai atsiprasau nuotraukos neturiu