Tortas "Skruzdėlynas" su kondensuotu pienu
Tešlai:100 gr. sviesto arba margarino
1 kiaušinis
75 ml. pieno
1 a.š. kepimo miltelių
250 gr. miltų
2 v.š. cukraus
Kremas:indelis virto kondensuoto pieno "Rududu"
180 gr. sviesto
Tešla. Minkštą sviestą išsukti su kiaušiniu ir cukrumi. Sviestas sukris mažais gabalėliais - taip ir turi būti. Supilti pieną, išmaišyti. Berti miltus su kepimo milteliais ir užminkyti minkštą tešlą. Suformuoti rutulį ir palaikyti šaldytuve 1 val. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, tešlą "suplėšyti" mažais gabaliukais ir dėti į skardą. Kepti 180 C orkaitėje apie 20 min., kol gražiai paruduos. Man iš šio kiekio išėjo 2 orkaitės skardos.
Kremas. Sviestą ištirpinti ant viryklės, sudėti kondensuotą pieną ir nuolat maišant pakaitinti ant nedidelės ugnies, kol kondensuotas pienas išssilydys (man užėmė apie 15 min). Tuomet dar šiltą masę plakti mikseriu, kol taps vientisa. Užpilti ant tešlos gabalėlių, išmaišyti ir spaudžiant, kad neliktų didelių tarpų, formuoti kūgio formos tortą. Laikyti šaldytuve, kol sustings. Pabarstyti aguonomis.
P.S. Tešlos gabalėlius reikėtų kuo mažesnius plėšyt - bus lengviau sulipdyti tortą.
![user posted image](http://s.rimg.info/b577381748d0e10078f7e8577e77086f.gif)
"I breath in Love, I breath out Love, everything is Love, I'M LOVE."