saulėta juodajam principui naudota tortinė kokio skersmens?
QUOTE(Nova @ 2010 05 12, 09:49)
Galit pabandyti jau mano mineta Mangu - persiku torta - labai gaivus ir skanus!
http://aj-receptai.b...iku-tortas.html
Arba stai sitas su abrikosais - http://aj-receptai.b...label/Abrikosai
Esu darius ji ir apvalioj torto formoj, tik produktu kieki padidinkite. Irgi labai gaivus tortas.
http://aj-receptai.b...iku-tortas.html
Arba stai sitas su abrikosais - http://aj-receptai.b...label/Abrikosai
Esu darius ji ir apvalioj torto formoj, tik produktu kieki padidinkite. Irgi labai gaivus tortas.
labai labai aciu uz nuorodas
QUOTE(lotute @ 2010 05 12, 12:31)
200 gr. sviesto, 500 gr. irisų ir kukurūzų, irisus su sviestu išlydyti( visa laika maišyti,kad neprisviltų) ir užpilti ant kukurūzų, išmaišyti viską ir skanaus
pagaliau ir as pagaminsiu si skanesta
QUOTE(Nova @ 2010 05 13, 21:58)
na va ir sitas kaip skaniai atrodo bus sudetinga issirinkti
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 15, 20:10)
principingas tortas ania
Bet jau tas "brownis" tai labai apetitnai atrodo toks drėgnassss niam
QUOTE(grange @ 2010 05 16, 01:05)
principingas tortas ania
nu blembački, princas
Šokoladiniai keksiukai su graikiniais riešutais. Laaabai skanūs
-----------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
-----------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
QUOTE(dosa @ 2010 05 14, 22:44)
Kepiau Riešutini Brownie su Kreminiu Varškės Sluoksneliu pagal si recepta
Tik ivedziau savo variacijas: tik i apatini brownio sluoksni dejau smulkintus pekano riesutus, aptepiau rududu ir tik tuomet dejau varske (varskes sudejau 600g), i varske nedejau miltu. O virsu dar apibarsciau migdolu drozlemis
Dievisko skanumo pyragas
Tik ivedziau savo variacijas: tik i apatini brownio sluoksni dejau smulkintus pekano riesutus, aptepiau rududu ir tik tuomet dejau varske (varskes sudejau 600g), i varske nedejau miltu. O virsu dar apibarsciau migdolu drozlemis
Dievisko skanumo pyragas
Oho, koks pagerintas brownie Saldu saldžiau saldžiausia jau čia turėjo gautis, bet labai labai džiaugiuosi, kad patiko Beje, aš saldumų mėgėja, tai neatsisakyčiau ir taviškio varianto, reiks kada išmėginti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 14, 23:11)
sitas Brownie, tai nerealus jau dukart kepiau.
Kaip man patinka, kai ir kitiems patinka
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 15, 22:10)
Principui reikalinga 26 cm. skersmens kepimo forma
QUOTE(grange @ 2010 05 16, 02:05)
Išbandyk ir tu
QUOTE(tesulka @ 2010 05 16, 13:30)
Oi, ir atrodo laaaabai skaniai, tikrai
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 16, 10:40)
Oho, koks pagerintas brownie Saldu saldžiau saldžiausia jau čia turėjo gautis, bet labai labai džiaugiuosi, kad patiko Beje, aš saldumų mėgėja, tai neatsisakyčiau ir taviškio varianto, reiks kada išmėginti
Sauleta, as zinok visur cukrausu kieki laaaabai mazinau, i varske isvis mazai dejau - gavosi pats tas
Galetu daugiau nuotrauku but
QUOTE(tesulka @ 2010 05 16, 11:30)
Mano darbai, mano blogas
Mano darbai, mano blogas
Norejau paklausti , o tai cia tos formeles , tai tos popierines i jas ta tesla sudedat ? ar dar tuos popieriukus i kokia specialia forma dedat. Jau seniai ju turiu nusipirkusi , bet kazkaip ranka nekyla daryti keksiuku , sakau gi isbegs tesla is tu popiereliu
QUOTE(amorosa @ 2010 05 16, 17:18)
Norejau paklausti , o tai cia tos formeles , tai tos popierines i jas ta tesla sudedat ? ar dar tuos popieriukus i kokia specialia forma dedat. Jau seniai ju turiu nusipirkusi , bet kazkaip ranka nekyla daryti keksiuku , sakau gi isbegs tesla is tu popiereliu
as tai turiu silikonines formeles, bet kol ju neturejau, naudojau popierines. Neibega, tik reikia kokias 3 sudejus naudot jei viena, tai isiileistu is karto
Sveikos, ir as apturejau puikia popiete kepdama persikinius keksiukus pagal Neringos-blogas recepta. Dariau pacius maziausius kiek imanoma, paciam maziausiam mano berniukui gimtadienio vaisem. Visiem labai patiko tiek skoniu, tiek isvaizda. Nuo siol jie visad bus kepami vaiku sventem ar seip prie arbatos. Aciu Neringai
p.s. dekoruota su cukriniu glajum, pabarstyta spalvotais pabarstukais
p.s. dekoruota su cukriniu glajum, pabarstyta spalvotais pabarstukais
QUOTE(tesulka @ 2010 05 16, 12:30)
Mano darbai, mano blogas
Mano darbai, mano blogas
kaip skaniai atrodo