Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis, 22 TEMA

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 09, 15:12)
laba diena, turiu beda: forma  biggrin.gif 


Na, gali iskepti pyrageli is kokio megstamo pyrago trecdalio normos ir tik savo vieninteliui kokia ypatinga proga mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 05 10, 15:42)
Na, gali iskepti pyrageli is kokio megstamo pyrago trecdalio normos ir tik savo vieninteliui  kokia ypatinga proga mirksiukas.gif  hihihi.gif

tai va kad nesugalvoju koki, nes jinai gan didele, skersmuo 24cm, ir neauksta tai man baisu kad pyragas islips per krastus doh.gif man atrodo cia turetu buti panasiai kaip kekso tesla, kad eitu isversti ir antroje puseje isrysketu sirdeles. sakau gal kuri turite tokia zemais krastais forma ir patartumete ka jose kepate?
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 10, 16:05)
tai va kad nesugalvoju koki, nes jinai gan didele, skersmuo 24cm, ir neauksta tai man baisu kad pyragas islips per krastus  doh.gif man atrodo cia turetu buti panasiai kaip kekso tesla, kad eitu isversti ir antroje puseje isrysketu sirdeles. sakau gal kuri turite tokia zemais krastais forma ir patartumete ka jose kepate?


Kad nera jau tokia zema sita forma, standartines buna 5 cm. aukscio, tai tas 1 cm. nieko labai nekeicia, tiesiog teslos maziau reiktu daryt smile.gif bandykit koki biskvitini pyraga lygiu pavirsium, kuri apvertus matytusi sirdeles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 10, 15:05)
tai va kad nesugalvoju koki, nes jinai gan didele, skersmuo 24cm, ir neauksta tai man baisu kad pyragas islips per krastus  doh.gif


Na prasau recepteli mirksiukas.gif
Net ismatavau lotuliukas.gif Storiausioj vietoj pyragas tesiekia 2,5 cm auksti ,o kepiau torto formoj berods 23 cm skersmens...
Prancuziskas varskes pyragas
user posted image
Na, sitas pyragas siek tiek trapus, todel jo i ranka nepaimsi - lekstele butina kaip tortui mirksiukas.gif Todel tortine forma cia puikiai tinka, nes nuemus krastus galima pyraga supjaustyti ir paimti jo labai nesutrupinus bigsmile.gif
Receptukas is cia : http://www.geramama.lt/node/415
Tirpsta burnoje, o jau namai kaip kvepia vanile... wub.gif
Atsakyti
aciu smile.gif reiks kazka bandyt, nes jau vyras bumba kad nenaudojama forma tik vieta uzima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Makra @ 2010 05 10, 17:35)
Na prasau recepteli  mirksiukas.gif
Net ismatavau  lotuliukas.gif  Storiausioj vietoj pyragas tesiekia 2,5 cm auksti ,o kepiau torto formoj berods 23 cm skersmens...
Prancuziskas varskes pyragas
user posted image
Na, sitas pyragas siek tiek trapus, todel jo i ranka nepaimsi - lekstele butina kaip tortui  mirksiukas.gif  Todel tortine forma cia puikiai tinka, nes nuemus krastus galima pyraga supjaustyti ir paimti jo labai nesutrupinus  bigsmile.gif
Receptukas is cia : http://www.geramama.lt/node/415
Tirpsta burnoje, o jau namai kaip kvepia vanile...  wub.gif

o miltus su sviestu cia reikia ranka ismaisyti ar mikseriu galima? g.gif ir sviestas geriau kambario temperaturos ar tinka katik is saldytuvo istrauktas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 09, 16:12)
laba diena, turiu beda: forma  biggrin.gif  na tiksliau neisivaizduoju ka man joje issikepti.... ji labai neauksta, aukstis 4cm, ir tos sirdeles... as isivaizduoju kad cia isvertus pyraga gaunasi toks idubimas sirdeliu vietoje.... gal zinote koki recepta kuris tiktu kepimui sioje mano formoje? 4u.gif  jau net paciai nesmagu, seniai forma nusipirkau o ka joje kept tik paskui galvoju  doh.gif

user posted image

Mano manymu, čia labai tiktų kepti biskvitinius pyragus, nes juos būtų galima išversti ir matytųsi širdelės. Arba tinka ir vaisių apversti pyragai, kurie dažniausiai gaminami apkepant vaisius (obuolius, kriaušes, ananasus, persikus ir pan.) ir ant vaisių dedant trapią tešlą.
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 05 10, 18:35)
Prancuziskas varskes pyragas

Man kvepia net per kompiuterio ekraną, tikrai tikrai wub.gif Labai mėėėgstu varškės pyragus bigsmile.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau, neperverciau visu temu ir neieskojau. Gal kas meginot avizinius sausainukus kepti? Savaitgali iskepiau, tik nelabai gavosi. Tiesa, pasakius neikandami. Butu smagu, kad pasidalintumet receptu mirksiukas.gif
Labai sauni tema, labai megstu skanumynus, tik man sunku visa tai suderinti su kuno mase doh.gif Bet kartais pasilepinu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 05 10, 18:46)
Mano manymu, čia labai tiktų kepti biskvitinius pyragus, nes juos būtų galima išversti ir matytųsi širdelės. Arba tinka ir vaisių apversti pyragai, kurie dažniausiai gaminami apkepant vaisius (obuolius, kriaušes, ananasus, persikus ir pan.) ir ant vaisių dedant trapią tešlą.

galgalima placiau kas cia per vaisiu apversti pyragai?nesu girdejusi ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 10, 17:11)
o miltus su sviestu cia reikia ranka ismaisyti ar mikseriu galima? g.gif ir sviestas geriau kambario temperaturos ar tinka katik is saldytuvo istrauktas? unsure.gif


Cia nieko nereikia minkyti, cia turi gautis biri mase. Ka tik is saldytuvo sviestas geriau tarkuojasi nei minkstas mirksiukas.gif Taigi, sviesta sutarkuoji, sumaisai su miltais ir cukrumi. As net ranku nekisau, su saukstu ismaisiau, ir gavosi tokia biri mase, tiksliau tarkuotas sviestas apsivolioja miltuose su cukrumi ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Antira @ 2010 05 11, 10:07)
Labai atsiprasau, neperverciau visu temu ir neieskojau. Gal kas meginot avizinius sausainukus kepti? Savaitgali iskepiau, tik nelabai gavosi. Tiesa, pasakius neikandami. Butu smagu, kad pasidalintumet receptu mirksiukas.gif
Labai sauni tema, labai megstu skanumynus, tik man sunku visa tai suderinti su kuno mase doh.gif Bet kartais pasilepinu rolleyes.gif

Bandau pateikti keletą pasiūlymų ax.gif

Avižiniai sausainiai su džiovintais vaisiais ir baltuoju šokoladu

Sausainiai "Sveikata"

Sveikuoliški avižiniai sausainiukai

Sausainiai su riešutų sviestu
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 11, 09:35)
galgalima placiau kas cia per vaisiu apversti pyragai?nesu girdejusi  ax.gif  g.gif

Va pavyzdžiui šitas, jeigu suprantat rusiškai čia
Atsakyti