QUOTE(noriu zinoti @ 2010 05 06, 17:36)
Merginos, prasau jusu patarimo
Anksciau buvo populiarus ananasinis tortukas pagal Cipsiuka, daug kas ji kepe, tai manau, galesit man padeti. Ten pagal recepta gamintas kremas is pakeliu, o as nenoriu cheminiu kremu Kokiu kremu galeciau pakeisti ta pirktini, kad skonis butu "arciausiai tiesos"?
Bandziau paklausti tortu temoje, bet ten man regis jau beliko tik tos, kurios klausia, o patyrusios kepejos retai beuzklysta, tai mano klausimas liko be atsako
Anksciau buvo populiarus ananasinis tortukas pagal Cipsiuka, daug kas ji kepe, tai manau, galesit man padeti. Ten pagal recepta gamintas kremas is pakeliu, o as nenoriu cheminiu kremu Kokiu kremu galeciau pakeisti ta pirktini, kad skonis butu "arciausiai tiesos"?
Bandziau paklausti tortu temoje, bet ten man regis jau beliko tik tos, kurios klausia, o patyrusios kepejos retai beuzklysta, tai mano klausimas liko be atsako
Teisybe pasakius neisivaizduoju to kremo skonio gal bandyk daryti plikyta kiausiniu krema,jis arciausiai tiesos butu.
2 puodukai pieno,
6 kiausiniu tryniai,
1/2 puoduko cukraus,
1/3 sijoto kukuruzu krakmolo,
3 1/2 v.s. sviesto.
Piena uzvirinti,
trynius,krakmola ir cukru ismaisyti.karstu pienu uzpilti tryniu mase maisant,tada deti ant ugnies ir maisat kaitinti kol sutirstes,kai praves imaisyti minksta sviesta,sviesto galima ir daugiau.As tuo kremu idarau plikytus pyragaicius,tiesa dar vaniles dedu.