Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis, 22 TEMA

QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 06, 08:53)
Tortas "Juodasis miškas" (pas mane ax.gif ) ir šaltinis iš čia, Supermamos mirksiukas.gif

Saulėta, esu viiiiiiiiiiiiiisiškai priblokšta user posted image user posted image user posted image kaaaaaaaip skaniai ir gražiai atrodo tavo torto gabaliukas user posted image Džiaugiuosi kad patiko šis tortukas, jis pas mane vienas iš favoritų mirksiukas.gif Po taviškių vaizdų net neabejoju, kad receptukas prisikels antram gyvenimui laugh.gif good.gif nes išties laaabai skanus wub.gif ir svarbiausia, kad labai lengvai pagaminamas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 06 gegužės 2010 - 13:35
Noriu Sauletos tortuko essen.gif labai labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 06, 11:14)
bigsmile.gif tu žudai  mega_shok.gif
atrodo pritrenkiančiai  wub.gif iš karto nukopijuotas į planuojamų saldumynų sąrašą  4u.gif 
noriu konkrečiai kelių dalykų: kokia šokoladinė kakava naudota, kur pirkta, koks pavadinimas ir kokie buvo naudoti riešutai, pagal mane gal kokie migdolai turėtų tikti?

naaringiux, ne, prašau, gyvenk! Nenoriu tikrai nieko nužudyt lotuliukas.gif
Skubu atsakyti: šokoladinę kakavą pirkau Kauno Urmo bazėje, bet sandėlio tiksliai neprisimenu, ten toks skyrelis, kur daugyyybė visoookių prieskonių. UAB "Baiva", kilmės šalis - Olandija. Skaidrios pakuotės, mažos geltonos etikėtės su dviem raudonom aguonėlėm viršutiniam kairiam kampe. O riešutus tai taip, naudojau migdolus mirksiukas.gif

QUOTE(Auksutis @ 2010 05 06, 11:16)
butinai bus greitu metu isbandytas thumbup.gif

Sėkmės ir skanaus! thumbup.gif

QUOTE(Laura777 @ 2010 05 06, 11:59)
Tikrai labai gundančiai atrodo. Jūsų auksinės rankos smile.gif

Dėkui blush2.gif Na, ne auksinės tikrai, bet stengiuos, kad atrodytų kuo gražiau ir pavyktų kuo geriau, kiek išeina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2010 05 06, 15:32)
Saulėta, esu viiiiiiiiiiiiiisiškai priblokšta user posted image user posted image user posted image kaaaaaaaip skaniai ir gražiai atrodo tavo torto gabaliukas user posted image Džiaugiuosi kad patiko šis tortukas, jis pas mane vienas iš favoritų  mirksiukas.gif  Po taviškių vaizdų net neabejoju, kad receptukas prisikels antram gyvenimui laugh.gif good.gif nes išties laaabai skanus  wub.gif  ir svarbiausia, kad labai lengvai pagaminamas  ax.gif

RiMami, tai čia aš tau turiu pulti dėkoti už tokį puikų ir skanųųųų receptą! thumbup.gif Neabejoju, kad ir mano namuos jis nebus vienadienis svečias ir oi, kiek dar kartų aš jį kepsiu! thumbup.gif O pagaminamas jis tikrai fantastiškai lengvai, todėl dar vienas didelis pliusas jam cool.gif

QUOTE(mergyte83 @ 2010 05 06, 16:03)
Noriu Sauletos tortuko  essen.gif labai labai skaniai atrodo  thumbup.gif

Ačiū smile.gif Gaila, kad pavaišinti tegaliu vietualiu gabalėliu rolleyes.gif
Atsakyti
Sauleta, mazutis pastebejimas, pas tave bloge jis PRINCAS, o cia MISKAS g.gif
Galvoju, nuotraukoje pjuvis tikrai ne miskas, jo pertepimas baltas, ir tekste princas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 06, 17:09)
Sauleta, mazutis pastebejimas, pas tave bloge jis PRINCAS, o cia MISKAS g.gif
Galvoju, nuotraukoje pjuvis tikrai ne miskas, jo pertepimas baltas, ir tekste princas g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik aš taip apsižioplint tikriausiai galiu lotuliukas.gif doh.gif Princas, princas... Kaip aš tą mišką čia išraičiau, neįsivaizduoju laugh.gif Nors gi yra ir miškas, tai gal ir susimaišė mintyse tą akimirką biggrin.gif
Labai atsiprašau, tikiuosi, visos supras šitą mano neatidumą ir klaidą praleis pro akis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėta.: 06 gegužės 2010 - 15:43
Tai va kad yra miskas, miska as kepusi, todel ir nustebau spalva pamaciusi. O princo dar nekepiau, reiks kada pabandyti. Tik man tie sviestiniai kremai ne baisiai patinka.
Isbandziau visu isgirta Rafaelo svajone, tai galiu pasakyti tortas labai skanus, bet man jis riebokas ax.gif
Princo kremas labai panasus. g.gif
Atsakyti
Ta sokoladine kakava parduoda urme Rytu rampoj 11 sandely
arba toliau paejus, tam didziajam darzoviu turguj- sone tokia prieskoniu parduotuvyte. Asortimentas abiejose parduotuvese toks pat.

Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 06, 08:53)

wow! Tikrai zudanciai atrodo!
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 06, 16:00)
naaringiux, ne, prašau, gyvenk! Nenoriu tikrai nieko nužudyt lotuliukas.gif
Skubu atsakyti: šokoladinę kakavą pirkau Kauno Urmo bazėje, bet sandėlio tiksliai neprisimenu, ten toks skyrelis, kur daugyyybė visoookių prieskonių. UAB "Baiva", kilmės šalis - Olandija. Skaidrios pakuotės, mažos geltonos etikėtės su dviem raudonom aguonėlėm viršutiniam kairiam kampe. O riešutus tai taip, naudojau migdolus

manau išgyvensiu biggrin.gif
man Kauno urmo bazė tolokai, iš Šiaulių aš ax.gif o įdomu, Maximoje, Rimi, TP, galima kažką panašaus rasti, ar visgi teks kulniuoti į kokią šustresnę parduotuvę?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 06, 19:35)
manau išgyvensiu  biggrin.gif
man Kauno urmo bazė tolokai, iš Šiaulių aš  ax.gif o įdomu, Maximoje, Rimi, TP, galima kažką panašaus rasti, ar visgi teks kulniuoti į kokią šustresnę parduotuvę?

Siauliuose pasiteirauk arbatu, prieskoniu parduotuvese. Tikrai buna Maximoje, kuri prie centrinio turgaus (buvusioje universalineje), ten yra tokia maza arbatu, kavu, prieskoniu parduotuvyte (uz kasu, yra iejimas). Visada ten perku, bet reikia pasiteirauti, kartais nebuna padeta matomoje lentynoje, del vietos stokos.
Atsakyti
Merginos, prasau jusu patarimo 4u.gif
Anksciau buvo populiarus ananasinis tortukas pagal Cipsiuka, daug kas ji kepe, tai manau, galesit man padeti. Ten pagal recepta gamintas kremas is pakeliu, o as nenoriu cheminiu kremu schmoll.gif Kokiu kremu galeciau pakeisti ta pirktini, kad skonis butu "arciausiai tiesos"?
Bandziau paklausti tortu temoje, bet ten man regis jau beliko tik tos, kurios klausia, o patyrusios kepejos retai beuzklysta, tai mano klausimas liko be atsako verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laselis @ 2010 05 06, 20:31)
Siauliuose pasiteirauk arbatu, prieskoniu parduotuvese. Tikrai buna Maximoje, kuri prie  centrinio turgaus (buvusioje universalineje), ten yra tokia maza arbatu, kavu, prieskoniu parduotuvyte (uz kasu, yra iejimas). Visada  ten perku, bet reikia pasiteirauti, kartais nebuna padeta matomoje lentynoje, del vietos stokos.

gera idėja bigsmile.gif žinau tą vietą, reikės nulėkti 4u.gif
Atsakyti