Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis, 22 TEMA

QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 05, 17:54)
O tik pats paviršius buvo kietas ar visas viršutinis brownie sluoksnis? g.gif Man, kaip jau tikriausiai bene tūkstantį kartų sakiau, tai viršus gavosi minkštas, tik pats pats viršutinis milimetriukus toks traškus, lyg plutelė ax.gif


Kietas ir traskus buvo tik pats pavirsius -jis gavosi toks kaip pluta, vietom atsiputes ir pakiles nuo paties pyrago. Uztat pjaustant krisdavo ir trupejo. O visas brownie buvo minkstas, dregnas, ir skanutelis. Va kokie mano patyrimai ax.gif
Atsakyti
Jo, ta kakava is maximos pvz... tai ne kakava, o miltai... o as dejau kakava is Delonos pirkta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 05 05, 18:29)
Kietas ir traskus buvo tik pats pavirsius -jis gavosi toks kaip pluta, vietom atsiputes ir pakiles nuo paties pyrago. Uztat pjaustant krisdavo ir trupejo. O visas brownie buvo minkstas, dregnas, ir skanutelis. Va kokie mano patyrimai ax.gif

Hm, tai tau gavosi panašiai kaip man, tik tavoji ta pluta kieta jau net matyt buvo, o maniškė tik traški, bet labai maloniai traški, ir net netrupėjo niekas. Matyt, tikrai problema su temperatūra. Kitą kartą (jei kitas kartas bus) galbūt geriau pasiseks rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos ir cia uzklausiu ax.gif

Gal kuri turit issisaugojusiu vienos forumietes info apie kocelus g.gif buciau labai dekinga, nes man kazkaip pradingo ir net nezinau kur ieskoti doh.gif

i az ar cia ax.gif

aciuks.gif
Atsakyti
[quote=Barbaryta,2010 05 05, 13:01]
[quote=Nova,2010 05 04, 09:52]
Naujas isbandytas tortukas Mamos dienai smile.gif

Mangų - persikų tortas

user posted image

Nova nerealus torčiukas wub.gif , norėčiau gabalėlio blush2.gif
receptukas keliauja į skanumynų sąsiuvinį rolleyes.gif
[/quote]

O pagal kokį receptą keptas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 05 05, 21:09)
O pagal kokį receptą keptas ax.gif


pora puslapiu atgal.
Atsakyti
Kremas briule (Crème brulé)

Gaminant šį desertą namai prisipildo vanilės kvapo...
Jums reiks mažų indelių kurie būtų tinkami kaitinti orkaitėje.
Dar reiks nusipirkti vanilės lazdelių , jei nerasite prekybos centruose, prieskonių parduotuvėlėse tikrai jų bus.Liko tik supirkti reikalingus produktus.
Kiekis rašomas dviem porcijoms pasigaminti:
200 ml grietinėlės (35%),1 valg. šaukštų cukraus,2 didelių , vanilės lazdelės ir cukraus karamelizuoti , arba karamelei pasigaminti, gerai jei tai būtų rudas cukrus.
Imame puodą kuriame lėtai užviriname grietinėlę.Į ją dedame perpjautos vanilės sėklas ir cukrų. Nuimame nuo ugnies ir paliekam trumpam atvėsti.Imame kiaušinių trynius ir išsukame.Po to iš lėto į trynius supilame grietinėlę ir lengvai išmaišome.Masę reiks perkošti per sietelį.Įkaitiname orkaitę iki 150 laips., imame gilią kepimo formą į kurią įpilame vandens.Gautą masę supilame į mažas formelės kurias sustatome į formą su vandeniu.Kepame maždaug 50 min.Išimame,atvėsiname ir dedame į šaldytuvą bent jau porai valandų.
Dabar sunkiausias darbas (bent jau man).Reiks išgauti gražią plutelę. Išimame kremą iš šaldytuvo, ir apibarstome cukraus sluoksniu.Įjungiame orkaitės viršų,dedame indėlius į orkaitę ir stebime kad gautųsi graži plutėlę.
Kitas variantas pasigaminti karamelę. Sumaišykite cukrų su vandeniu ir kaitinkite ant vidutinės ugnies nuolat maišydami, kol cukrus visiškai ištirps bei pradės tirštėti ir virs karamele. Stiklinei cukraus imame 1/4 stiklinės vandens.Karamelę supilame ant kremo.

Skanaus 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pagaminau Saldžius krepšelius su varškės įdaru

user posted image



----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
Tortas "Juodasis miškas" (pas mane ax.gif ) ir šaltinis iš čia, Supermamos mirksiukas.gif

user posted image

Pavadinimas tikriausiai kalba pats už save, ar ne? Nuo kada princai būna neskanūs? Titulas juk įpareigoja! laugh.gif O jei rimtai, tortas labai sodraus skonio, o kreme subtiliai juntama kava jį daro tokį… visai prabangų wub.gif Saldus, bet jei prie puodelio kavos – idealus. Ir idealiai paprastas. Tiesiog… jis vertas dešimtuko. O vieno žmogaus, kuris garsiai pagyręs yra vos kelis Saulėtos virtuvės kepinius, pasakė, jog šis tortas “virš visko, tikrai pats skaniausias”. Nežinau, ar skaniausias, nes visų skoniai skirtingi, o ir aš pati vieną dieną noriu šokolado, kitą dieną želė, bet – vėl kartosiuos – jis vertas būti pagamintas, paragautas ir įvertintas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėta.: 06 gegužės 2010 - 08:54
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 06, 09:53)
Tortas "Juodasis miškas" (pas mane ax.gif ) ir šaltinis iš čia, Supermamos mirksiukas.gif

bigsmile.gif tu žudai mega_shok.gif
atrodo pritrenkiančiai wub.gif iš karto nukopijuotas į planuojamų saldumynų sąrašą 4u.gif
noriu konkrečiai kelių dalykų: kokia šokoladinė kakava naudota, kur pirkta, koks pavadinimas ir kokie buvo naudoti riešutai, pagal mane gal kokie migdolai turėtų tikti?
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 06, 08:53)
Tortas "Juodasis miškas" (pas mane ax.gif ) ir šaltinis iš [


butinai bus greitu metu isbandytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 06, 09:53)
Tortas "Juodasis miškas" (pas mane ax.gif ) ir šaltinis iš čia, Supermamos mirksiukas.gif

user posted image

Pavadinimas tikriausiai kalba pats už save, ar ne? Nuo kada princai būna neskanūs? Titulas juk įpareigoja! laugh.gif O jei rimtai, tortas labai sodraus skonio, o kreme subtiliai juntama kava jį daro tokį… visai prabangų wub.gif Saldus, bet jei prie puodelio kavos – idealus. Ir idealiai paprastas. Tiesiog… jis vertas dešimtuko. O vieno žmogaus, kuris garsiai pagyręs yra vos kelis Saulėtos virtuvės kepinius, pasakė, jog šis tortas “virš visko, tikrai pats skaniausias”. Nežinau, ar skaniausias, nes visų skoniai skirtingi, o ir aš pati vieną dieną noriu šokolado, kitą dieną želė, bet – vėl kartosiuos – jis vertas būti pagamintas, paragautas ir įvertintas thumbup.gif



Tikrai labai gundančiai atrodo. Jūsų auksinės rankos smile.gif
Atsakyti