Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis, 22 TEMA

QUOTE(LinMer @ 2010 04 29, 20:58)
Sveikutes,

Gal galite padeti  doh.gif  perskaiciau surnala "zmones" labai sudomino tortas, kuri pristato bureja Vaiva, ryt vaziuoju pas mama, bandau kepti, bet kazkas nesigauna, kaip atrodo sausa grietinele ?
as nusipirkau tokia:

http://www.eurobiura...200-g-pid26412/

parasyta,kad reikia plakti 200ml pieno ir sausos grietineles 140gr, bandau plakti, bet man ten niekas netirsteja, o turetu tirsteti, nes paskui reiks biskvito lakstus pertepti, nezinau ar supratot kas cia man nesigauna, bet gal kas zino bent kaip ta sausa grietinele atrodo smile.gif  Aciu  4u.gif


Sveika,
Va sitaip atrodo http://www.oetker.lt...akta_grietinele
Ji buna padeta prie zele, kisieliu. Kazkada seniai seniai esu ja pirkusi ir bandziusi plakti ir nelabai kas gavosi. O nenori nusipirkti 35 ar 36% grietinele ir issiplakti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau karsto sokolado milteliu, bet manau jie labai tiks tam Sauletos pyragui Brownie bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 30, 14:11)
Nusipirkau karsto sokolado milteliu, bet manau jie labai tiks tam Sauletos pyragui Brownie  bigsmile.gif


As vakar Maksimoj irgi tokius ciupinejau, ciupinejau, bet kazkaip nusprendziau, kad cia ne visai tai, ko reikia. Rugiagele, kai iskepsi ir paskanausi, papasakok ir mums mirksiukas.gif Gal paaiskes, kad ir si pakankamai sokoladiska ir kvapni, tai nebereikes "duotis" po miesta beieskant tos paslaptingos "sokoladines kakavos" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 04 30, 16:34)
As vakar Maksimoj irgi tokius ciupinejau, ciupinejau, bet kazkaip nusprendziau, kad cia ne visai tai, ko reikia. Rugiagele, kai iskepsi ir paskanausi, papasakok ir mums mirksiukas.gif  Gal paaiskes, kad ir si pakankamai sokoladiska ir kvapni, tai nebereikes "duotis" po miesta beieskant tos paslaptingos "sokoladines kakavos" :4u:as,


As tai is Delonos pirkau. Bet nelabai man tas karstas sokoladas, tai manau sunaudosiu tam pyragui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 04 30, 07:13)
tai gali būti, kad nepaminėti kepimo milteliai, kitą kartą būtinai įdėsiu, o kiaušiniai ten dedasi, tik recepte yra klaidelė.
o ar negali būti bėda tame, jog reikia kepti 175 laipsnių orkaitėje? gal per maža temperatūra, nes kitus biskvitus kepdavau aukštesnėje temp, visada viskas iškildavo, gal ten orkaitė pas mane prasta ir net nesiekia tų 175 laipsnių, nors turėtų...  g.gif



na ,kad biskvitai nemegsta labai aukstos temperaturos , nes tada apacia ir virsus apkepa ,o vidus ne , todel ir gali susmegti. Pas mane orkaite irgi sena dujine , bet as kepdama biskvita ji pakeliu kuo auksciau ,o dar ir ugni truputi prisuku, kiek ten laipsniu buna nezinau. paprastas biskvitas, kuri kepu pagal Sita recepta , gar nera neiskiles , o vat kur dedasi kokie papildomi ingriedientai ,kaip grietine , ar riebalai jau dedu sodos arba kepimo milteliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 01 gegužės 2010 - 08:17
user posted image
citrininiai sausaineliai

200g sviesto
200g miltinio cukraus(cukraus pudra)
6 tryniai
500gmiltu
1 citrinos zievele ( as dejau citrinos kvapu gavosi tas pats)

sviesta istrinti iki baltumo,atskirai isplakti trynius su miltiniu cukrum. viska sumaisyti suberti miltus, sudeti citrinos zievle( arba citrinos kvapu) ir tesla gerai isminkyti.tesla atsaldyti gerai. mesmale daryti sausainukus, arba koniteriniu svirsktu manau tiks sausainiams g.gif smile.gif labai skanus seni geri sausainiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 04 21, 12:37)


Na va ir isbandziau sausaunukus. Tikrai labai super thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
skaniai atrodo kokosiukai, bet kokoso nelabai megejai mes blush2.gif
einu kept juodo pyrago pagal tetos recepta imesiu ka siseis biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Nova,2010 04 28, 10:38]
Javainių batonėliai

labas rytas esu pas jus naujoke isbandziau si recepta, tai labai superinis savaitgali dariau net dvi porcijas, aciu uz nuostabu recepteli 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau pabandyti pasigaminti šį gardėsį 4u.gif Ačiū už receptuką. Bet nežinau, kaip ir per ką perkošti tą išvirtą marmeladą, gal galėtumėte patarti blush2.gif
QUOTE(Elena @ 2010 04 27, 09:19)
[color=darkviolet]Krepšeliai su obuoliais
Marmeladas (saldainiai )
Jums reiks:
100 ml šviežių apelsinų sulčių
100 ml vandens
5-6 šaukštai citrinos sulčių
2 stiklinės cukraus (apimtis 0,2 l)
1 šaukštas tarkuotų apelsinų žievelių
1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės
20 g želatinos

Želatina užpilkite apelsinų sultimis ir palikite brinkti.
Cukrų užpilkite vandeniu, įdėkite žievelės, užvirkite ir laikykite ant mažos ugnies 3 min., pastoviai maišydami kol ištirptų cukrus.
Nuimkite nuo ugnies, įdėkite želatiną ir maišykite tol, kol visiškai ištirps. Perkoškite gerai išspausdami žievelės.
Forma užklokite maistinę plėvelę , įpilkite masę ir įdėti 6-8 valandom (geriausia per naktį) į šaldytuvą.
Kai sustings, nuimame plėvelę,sudedame marmeladą ant paviršiaus pabarstyto cukrumi,supjaustome ir apvoliojame gabaliukus cukruje.
Skanaus  4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasotazole: 03 gegužės 2010 - 14:04
QUOTE(rasotazole @ 2010 05 03, 12:03)
Norėčiau pabandyti pasigaminti šį gardėsį  4u.gif Ačiū už receptuką. Bet nežinau, kaip ir per ką perkošti tą išvirtą marmeladą, gal galėtumėte patarti  blush2.gif

Per marle perkosk..
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 27, 01:10)
Dėmesio dėmesio, atnešu tobulą pyragą! thumbup.gif Šimtas balų ir nė menkiausios abejonės wub.gif Labai labai rekomenduoju, laaabai! bigsmile.gif

Riešutinis brownie su kreminiu varškės sluoksneliu wub.gif

user posted image


Savaitgali kepiau si Sauletos pyraga. Neturejau sokoladines kakavos, tai idejau siek tiek daugiau paprastos. Rezultatas visiems patiko ir buvo skaniai suvalgytas 4u.gif Tikrai dregnas ir labai sokoladiskas pyragas. Kazkas buvo klauses del cukraus kiekio, tai galiu pasakyti, kad pyragas gaunasi tikrai saldus (bet nebjauriai tongue.gif). Mes kadangi esam saldumynu megejai, tai tiko... Vienintelis dalykas, kuris man nelabai patiko, tai kad pjaustant labai trupejo virsus, vaizdelis del to nukentejo tongue.gif Nezinau kaip sia problemyte isspresti... O siaip viskas ok, aciu uz recepta.
Atsakyti