Sokoladiniai saldaniai,su varskes-kokosu idaru4iems saldainukams reikes:
apie 4 valg. šaukstai tirpinto juodo sokolado
apie 40g. varkės
vanilinio cukraus ziupsnelio
1 arbat. šaukšt. cukraus
1 arbat. šaukšt. kokoso drožlių
taurelių degtinei,folijos,lėkštės,šaldytuvo,jūsų rankų ir kantrybės..
Imame taureles degtinei ir apsukame jas folija.

Ištirpintu šokaldu aptepame kiekvieną taurelės apačią ir dedame lėkštėn apverstas taip,kad šokoladiniai dugnai būtų viršuje.
Sustatome lėkštėje,kad nesliestų viena su kita ir kišame į šaldytuvą sušalti,tai vyksta gan greitai.

Atsargiai atlupame folija su visu šokoladu nuo taurelių,tada folija lupame pamažu nuo šokolado taip,kad jis nesutrupėtų. Rekomenduojama šaltais pirštais tai daryti. Gauname štai tokius indukus. (Geriau,kad pasidarytume daugiau jų,nes visvien nors vienas sutrupes

)

Į juos dedame tokią masę: varškė sutrinta su paprastu ir vaniliniu cukrumi bei kokoso drožlėmis.
Viršų puošiau džiovintos slyvos pusele.. Jūs galite sugalvoti savo mėgstamą papuošimą

Skanaus!
