Įkraunama...
Įkraunama...

vaikiški rūbeliai

QUOTE(Lusasita @ 2010 05 03, 12:59)
paltukas dvimetukei  wub.gif

user posted image

Labai, super gražu 4u.gif
Aš irgi norėčiau schemutės. O ypač to, kaip užsegimas padarytas
Atsakyti
as cia radau kai ka vaikams. man kaip pradedanciai labai gerai, kad taip aiskiai aprasyta thumbup.gif

http://www.jurgosmam...a.blogspot.com/
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal kuri turite šio sarafano schemutę, ar bent žinote kaip megzti, ypač viršutinę dalį.
Iš anksto dėkoju 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura777: 04 gegužės 2010 - 09:38
QUOTE(Laura777 @ 2010 05 03, 20:55)
Labai, super gražu 4u.gif
Aš irgi norėčiau schemutės. O ypač to, kaip užsegimas padarytas

rusaites mezga ji cia

o uzsegimui nunerta 40 akuiu pynele, sujungta i zieda ir zemu stulpeliu apneriama puse lankelio, tada 4 zemi stulpeliai sujungiant i 8 ir toliau likusi dalis apnerta zemais stulpeliais . gaunasi 8 . o sagutes, tai isnerti rutuliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 05 04, 10:41)
rusaites mezga ji cia

o uzsegimui  nunerta 40 akuiu pynele, sujungta i zieda ir zemu stulpeliu apneriama puse lankelio, tada 4  zemi stulpeliai  sujungiant i 8 ir toliau likusi dalis apnerta zemais stulpeliais . gaunasi 8 . o sagutes, tai isnerti rutuliukai  mirksiukas.gif

Ačiū labai. Pabandysiu, nes atrodo fantastiškai.
Labai gražiai numezgėte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 05 04, 10:38)
Sveiki 4u.gif

Gal kuri turite šio sarafano schemutę, ar bent žinote kaip megzti, ypač viršutinę dalį.
Iš anksto dėkoju 4u.gif

Aš turiu, tik schemos nėra, bet smulkiai aprašyta rusų kalba. Jeigu reikia parašykit į až epašto adresiuką, atsiūsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 05 04, 10:38)
Sveiki 4u.gif

Iš anksto dėkoju 4u.gif
user posted image

prasau cia tik rusu kalba
http://www.liveinter.../post119259308/
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 05 04, 12:12)

Tas pats ir pas mane, tik adresiuko neturėjau ax.gif
Atsakyti
čia, visa tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 05 04, 12:12)

Ačiū labai visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasirodom ir mes su pačiu karsčiausiu darbu, tik ką nuo vašelio wub.gif . Dar nelyginta ir siūliukai nepaslėpti, bet labai norėjos pasirodyt blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Tik su švarkelio "užsegimu" reiks kažką kitą galvot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 04 gegužės 2010 - 20:42
Sveikos 4u.gif Ir pas jus pasimaivysiu su savo sedevru biggrin.gif Pirmas mano blynas norint atpalaiduot mintis nuo mokslu. Baisiausiai didziuojuos ir tikiuos, kad cia nepaskutinis ax.gif

user posted image

Apsizioplinau su siulais doh.gif Faini jie, su siek tiek vilnos, minkstuciai, bet bambukiniai, kas reiskia, kad dziusta be proto ilgai doh.gif suknele dziovinau 3 dienas :nukritau daugiau tokiu nebesirinksiu blush2.gif
Atsakyti